Horoscooptarot; Tarot en jouw horoscoop


Tarotkaarten, horoscopen en sterrenbeelden


Elk dierenriemteken is gekoppeld aan één van de tarotkaarten uit de Grote Arcana. De meeste van deze krachtige kaarten hebben beelden van archetypische figuren die de essentie van een soort persoon vertegenwoordigen. Ontdek welke tarotkaart er bij jouw sterrenbeeld hoort. Ontdek de link tussen jouw horoscoop en de tarot!

Overigens kun je bij Zebo's Tarot een uitgebreide Horoscoop-tarot kaartlegging doen wanneer je jouw sterrenbeeld wilt combineren met een Tarot kaartlegging!

Vind in het onderstaande overzicht van sterrenbeelden degene die voor jou van toepassing is. Je vind daarbij de tarotkaart die staat voor dat sterrenbeeld. Ook kun je meteen jouw daghoroscoop bekijken of verder lezen om te zien wat jouw week- of maandhoroscoop je zal onthullen!

De sterrenbeelden met hun tarotkaart


Boogschutter / Gematigdheid

Net als jouw tarotkaart, gematigdheid, ben je een begenadigd bemiddelaar, in staat om een compromis te bereiken door vooroordelen uit de weg te ruimen doormiddel van oprecht begrip en bewustzijn. Als een meanderende stroom werk jij je weg door welke moeilijkheden ook die er op je pad komen.


Kreeft / De Zegewagen

Je staat sterk en trots wanneer jouw tarotkaart 'de zegewagen' jouw stuurt en boven de conflicten van het dagelijks lever leidt. Ondanks dat kreeften streven naar veiligheid hou je ook van de vrijheid van de onbekende weg waar je je ontwikkelde intuitie kunt gebruiken om de race te winnen


Leeuw / Kracht

De tarotkaart 'Kracht' vertegenwoordigt uw fysieke kracht, net als die van de machtige leeuw op jouw kaart evenals jouw emotionele, mentale en spirituele dapperheid. Net als de leeuw ben je gezegend met meer dan genoeg moed wat jou helpt om problemen en obstakels te overkomen.


Maagd / De Kluizenaar

Net als 'De kluizenaar' moet je vaak afremmen en in jezelf keren om te focussen op waar het om gaat in het leven. De afbeelding van de oude man op de tarotkaart vertegenwoordigd een persoon die moe is van de buitenwereld. Wanneer hij zich terugtrekt om de geheimen van zijn innerlijke leven te ontdekken wordt hij open en onschuldig als een kind.


Ram / De Keizer

Jouw tarotkaart is 'de keizer'; de man die er altijd zijn zal wanneer u hem nodig hebt. Deze kaart staat voor uw sterrenbeeld haar loyaliteit en vermogen om naast jouw vrienden te staan door dik en dun. Net als de Koninklijke figuur op jouw kaart gebruikt jij jouw autoriteit en analytische vermogens om anderen te helpen en om uw doelen te bereiken.


Schorpioen / De Dood

Net als jouw tarotkaart 'De dood', verwelkom je verandering. Net zoals een slang vervelt, geef jij je geest regelmatig vrij en wordt je herboren. Omdat je het in je hebt om jezelf te ontdoen van de banden die jou binden aan anderen is het eenvoudig om jouw identiteit te veranderen wat je een intrigerende, mystieke persoon maakt die iedereens interessse wekt.


Steenbok / De Duivel

'De duivel' bemoedigd je om je met je 'schaduw-zelf' te confronteren om kennis te vergaren die nodig is voor spirituele transformatie. Hij adviseert je om te reflecteren over alle negativiteit die je aan jezelf heeft doen twijfelen. Verruil dit voor vertrouwen en hou vast aan de hoogste visie van wie je bent en wie je kan zijn.


Stier / De Hogepriester

Jouw kaart; 'de hogepriester', vertegenwoordigt het leren van deskundige leraren die jou helpen zoeken naar hogere waarheden door het verkennen van beproefde tradities. Zevend door de oppervlakkigheid, leiden deze geleerde zielen jou tot de kern van zaken waar diepere inzichten jou belangrijke levenslessen zullen onthullen.


Tweelingen / De Geliefden

Elke tweeling is gezegend met een tweeledig karakter, vertegenwoordigd door uw tarotkaart; 'de geliefden'. Keerpunten voor jou bestaan vaak uit de morele keus maken tussen het rechte pad of een minder nobele route. Deze tarotkaart raadt u aan om altijd uw opties zorgvuldig af te wegen het het pad te volgen ingegeven door uw persoonlijke integriteit.


Vissen / De Maan

Net als jouw tarotkaart, 'de maan' ben je een schepsel van steeds wisselende stemmingen. Je doet je best om je op de cycli van de natuur af te stemmen en gebruikt ze om jouw intuitieve krachten op te frissen. De maan regeert over emoties, iets wat jouw sterke kant is, vooral wanneer je je meelevende natuur gebruikt om anderen te helpen.


Waterman / De Ster

Jouw tarotkaart 'de ster' richt zich op jouw optimisme. Wanneer iets wenst, geloof je echt dat je kunt bereiken wat jouw hart begeert. Het is jouw taak in deze wereld om anderen te overtuigen dat ze dit ook kunnen en ze daardoor te helpen hen naar een staat te leiden van spirituele gevoelens.


Weegschaal / Gerechtigheid

'Gerechtigheid' houdt de schalen van de weegschaal beet, daarbij vragend om een afweging te maken van jouw wensen en jouw behoeften. Om tot een eerlijke uitkomst te komen moet je jouw gevoelens en emoties aan de kant zetten. Wanneer je het licht ziet aan het einde van de tunnel van besluiteloosheid ben je in staat om het grotere goed te dienen.Dagkaart van vrijdag: Vergeving

Als je vandaag de kaart 'vergeving' krijgt, is het tijd te vergeven. Om te beginnen kun je jezelf vergeven. Ook al komt er een stemmetje op dat zegt dat je het niet verdient. Je verdiend het wel, je hoeft jezelf niet te straffen. Vergeef jezelf en luister naar wat zich aandient. Zelfvergeving is een heel mooi moment, koester het. Je bent het waard !

Inschrijven voor onze nieuwsbrief

Blijf op de hoogste van de nieuwste orakels en kaartleggingen en maak kans leuke spirituele artikelen die we regelmatig weggeven !

© 2024 Online Orakels