Maandhoroscoop Boogschutter


Horoscoop van januari


Sterrenbeeld Boogschutter

Deze maand begint voor jou superromantisch. Je trekt liefde aan en je hoeft er echt helemaal niets voor te doen. Je partner of een andere vlam wringt zich in alle bochten om het jou naar je zin te maken. Echter later komt daar verandering in. Dan kan je relatie opeens toch getest worden. Je zult natuurlijk zelf ook het een en ander moeten terug doen. De kosmos schut jou even wakker. Je zult een stapje terug moeten zetten om uiteindelijk weer vooruit te kunnen komen in je relatie. Neem in de tweede helft van de maand geen belangrijke beslissingen op liefdesgebied.

Boogschutter - januari

Meer horoscopen voor BoogschutterEerdere maandhoroscopen voor BoogschutterDagkaart van zondag: Loslaten

Trek je 'Loslaten' ? Dan kan het tijd zijn om iets los te laten waar je al een tijd tegen beter weten in aan vasthoud. Ergens maak je jezelf wijs dat het klopt wat je doet. Maar weet je niet beer ? Je kunt niets verliezen als je het loslaat. Als het bij je hoort komt het terug, maar dan uit eigen beweging. En dan kun je het ontvangen, omdat de dwang eraf is. Laat los.

Inschrijven voor onze nieuwsbrief

Blijf op de hoogste van de nieuwste orakels en kaartleggingen en maak kans leuke spirituele artikelen die we regelmatig weggeven !

© 2022 Online Orakels