Maandhoroscoop Boogschutter


Horoscoop van oktober


Sterrenbeeld Boogschutter

Alle contacten die jij deze maand legt verlopen in harmonie. En dat geldt zowel voor familiaire contacten, liefdescontacten maar ook voor zakelijke contacten. Dus leg je lijntjes uit in deze maand. Flirten en zaken doen alles verloopt naar wens. Maar niet deze zakelijke en privé contacten door elkaar gaan halen want dat gaat het op de lange duur niet goed. Het is eveneens een mooie tijd om die problemen met dat ene familielid eens bij te leggen. Wees niet bang voor een afwijzing, de ander zal reuze blij zijn als jij het initiatief neemt.

Boogschutter - oktober

Meer horoscopen voor BoogschutterEerdere maandhoroscopen voor BoogschutterDagkaart van dinsdag: Karma

Als je de Karma-kaart trekt kan het zijn dat je misschien worstelt met het begrip Karma. Ben je bang om fouten te maken uit angst voor straf ? Of denk je dat het niet uitmaakt wat je doet ? Karma bestaat uit verantwoordelijkheid en herinnering. Karma los je in door verantwoordelijkheid te nemen voor je karmische fouten door ze werkelijk bewust te worden.

Inschrijven voor onze nieuwsbrief

Blijf op de hoogste van de nieuwste orakels en kaartleggingen en maak kans leuke spirituele artikelen die we regelmatig weggeven !

© 2023 Online Orakels