Maandhoroscoop Schorpioen


Horoscoop van december


Sterrenbeeld Schorpioen

Als jij deze maand meer aandacht aan je werk en je carrière gaat besteden, kan het gebeuren dat het thuisfront aan je gaat trekken. Je krijgt het gevoel dat je in tweeën gespleten wordt. Zorg dat beide partijen in evenwicht komen en blijven, de een krijgt niet meer dan de ander. En houd dan ook jezelf nog in balans door voldoende tijd te reserveren voor jouw eigen dingetjes in het leven. Geen gemakkelijke opgave maar het is te doen. Het fijne is dat het zowel op het werk als in de liefde ook deze maand geweldig goed gaat met jou.

Schorpioen - december

Meer horoscopen voor SchorpioenEerdere maandhoroscopen voor SchorpioenDagkaart van zondag: De impuls

Als je 'Impuls' trekt kan het zijn dat je je spontane impuls volgt waardoor je volledig in het leven kan staan en in je kracht. Het kan ook zijn dat de kaart je uitnodigt om je meer op je spontane impuls te richten, je erdoor te laten leiden. Maar let op; je spontane impuls is niet hetzelfde als impulsiviteit. De impuls is de inspiratievonk die het leven richting geeft.

Inschrijven voor onze nieuwsbrief

Blijf op de hoogste van de nieuwste orakels en kaartleggingen en maak kans leuke spirituele artikelen die we regelmatig weggeven !

© 2022 Online Orakels