Maandhoroscoop Schorpioen


Horoscoop van mei


Sterrenbeeld Schorpioen

Het is belangrijk om ervoor te zorgen dat jij lekker in je vel zit en dat doe je de komende periode door vooral veel tijd en aandacht aan je thuis, je familie en je eigen emoties te besteden. Zorg dat jouw binnenwereld weer in balans komt en de rest komt dan op den duur vanzelf wel weer. Je zult merken dat het belangrijk is om dingen uit te spreken tegen je partner en zo een diepere band met elkaar te smeden. Verliefdheid wordt omgezet in een houden van op zielsniveau. Dat wil overigens niet zeggen dat jij je niet meer verliefd kunt voelen.

Schorpioen - mei

Meer horoscopen voor SchorpioenEerdere maandhoroscopen voor SchorpioenHoroscoop • Jennifer

  Jennifer

  Ik help bij vragen of thema´s die steeds terugkeren en om aandacht blijven vragen. Inzichten, antwoorden en duidelijkheid


 • Jeanette

  Jeanette

  Ervaren en bekend Medium en Paragnost. Geen informatie nodig. Alleen naam en leeftijd. Zeer sterk in o.a.Liefde, Relaties, Werk, Dieren en Overledenen


 • Svenja

  Svenja

  Krachtig Helder Voelend Lifecoach, Fotoreader, Kaartlegger, Reiki Master, Aura- en chakrahealer geeft je nieuwe energie en inzichten voor je toekomst.


Jouw daghoroscoop:Huidige maanfase:


Eerste kwartier

Eerste kwartier

De maan staat nu in Leeuw en is 6 dagen oud.


Kijk ook eens bij:


Uitgeverij Koppenhol Gratis proefgesprek

Dagkaart van dinsdag: Ontkenning

Is er iets dat je ontkent ? Ontkenning betekent letterlijk onkenbaar maken, niet willen kennen. Niet willen erkennen dus. Het wonderlijke doet zich voor dat wij mensen denken dat iets er niet meer is als we het ontkennen. Maar het doet wel pijn die innerlijke splitsing waarmee we dat deel van onszelf ontkennen. Ook al zijn we ons misschine niet bewust dat het zo werkt.

Inschrijven voor onze nieuwsbrief

Blijf op de hoogste van de nieuwste orakels en kaartleggingen en maak kans leuke spirituele artikelen die we regelmatig weggeven !

© 2021 Online Orakels