Maandhoroscoop Schorpioen


Horoscoop van december


Sterrenbeeld Schorpioen

De trend van de afgelopen maand zet zich deze maand voort. Je bent bezig emotionele balans te vinden en je nieuwe weg voor de toekomst te bepalen. Het kan overigens ook zijn dat je letterlijk je huis aan het verbouwen bent, in plaats van je emotionele leven. Het is dan waarschijnlijk een grote verbouwing. In de loop van de maand zul je merken dat het proces ten einde komt. Je sociale leven wordt minder belangrijk en je wordt meer en meer weer serieuzer. Je bent zover dat je de nieuwe wegen die je hebt uitgestippeld kunt gaan bewandelen.

Schorpioen - december

Meer horoscopen voor SchorpioenEerdere maandhoroscopen voor SchorpioenDagkaart van zaterdag: Negativiteit

Als je 'Negativiteit' trekt worstel je misschien met je lagere zelf. Met dat wat je weg wenst en toch op onbewuste wijze zo'n invloed op je leven heeft. Of ken je delen van je negativiteit reeds en is het tijd voor verdieping van je inzicht. Negativiteit dient ontspannen en met mededogen tegemoet getreden te worden. Door het innerlijke oordeel worden haar gangen verborgen.

Inschrijven voor onze nieuwsbrief

Blijf op de hoogste van de nieuwste orakels en kaartleggingen en maak kans leuke spirituele artikelen die we regelmatig weggeven !

© 2023 Online Orakels