Maandhoroscoop Leeuw


Horoscoop van maart


Sterrenbeeld Leeuw

Je bent echt razend populair deze maand. En het is maar goed dat er ook nog wat dingetjes tegenzitten, anders zou je beslist naast je schoenen gaan lopen. Een beetje bescheidenheid zal je sieren. Maar toch een heerlijke maand voor jou, dus geniet ervan. In de liefde ben je serieuzer en je zult ook serieuzere mensen tegenkomen, op zoek naar serieuze relaties. Je bent daarin ook meer geïnteresseerd, als je tenminste vrij bent. Ben je getrouwd dan zal de liefde tussen jullie zich verdiepen, als je daar wat moeite voor doet. Jij en je partner genieten dan samen van deze mooie maand.

Leeuw - maart

Meer horoscopen voor LeeuwEerdere maandhoroscopen voor LeeuwDagkaart van vrijdag: Patroon

Als je 'Patroon' hebt getrokken dan is de kans groot dat je steeds vaker inziet dat je in herhaling valt. Dat er iets gebeurd in je leven waarvan je denkt; dit lijkt wel een vicieuze cirkel. Een patroon dus. Als je de patronen in je leven gaat ontdekken word je je meer bewust en kun je dit programma loslaten. Dan krijg je je vrijheid en stroom je.

Inschrijven voor onze nieuwsbrief

Blijf op de hoogste van de nieuwste orakels en kaartleggingen en maak kans leuke spirituele artikelen die we regelmatig weggeven !

© 2023 Online Orakels