Maandhoroscoop Leeuw


Horoscoop van december


Sterrenbeeld Leeuw

Deze maand houdt je populariteit onverminderd aan. Je geniet nog steeds van de aandacht die je krijgt van de mensen om je heen. Dat is natuurlijk goed voor de liefde, maar je vriendenkring wordt ook groter. Zorg dat je jezelf niet voorbij loopt en zorg dat je partner niet jaloers wordt. Maar met jouw goede sociale vaardigheden zal dat waarschijnlijk helemaal geen probleem zijn. Ook in de beroepssfeer zul je zeer succesvol zijn, maar ook dat heb je meer te danken aan je sociale contacten dan aan je eigen inzet. En dat is goed zo voor jou.

Leeuw - december

Meer horoscopen voor LeeuwEerdere maandhoroscopen voor LeeuwDagkaart van zaterdag: Het weten

Ken je het ? Het is 'Het Weten' dat je niet kunt verklaren. Het is het maken van de koppeling met het universum, het collectieve. Je weet. Maar niet met je verstand. Dit weten heeft niks te maken met materialistisch en ego te maken. Het voelt genadig en je doet het met je hart. Soms zie je het maar niet met je ogen. Als je weten trekt, herinner je dit dan (weer).

Inschrijven voor onze nieuwsbrief

Blijf op de hoogste van de nieuwste orakels en kaartleggingen en maak kans leuke spirituele artikelen die we regelmatig weggeven !

© 2023 Online Orakels