Maandhoroscoop Weegschaal


Horoscoop van september


Sterrenbeeld Weegschaal

Dit is emotioneel een roerig tijd voor jou. Iets of iemand raakt jou in het diepst van je ziel en je hebt echt even de tijd nodig om bij te komen. Deze tijd zul je dus veel met jezelf bezig zijn en minder aandacht hebben voor de buitenwereld. Dat kan niet iedereen even gemakkelijk accepteren. Het zal dus duidelijk worden welke mensen in jouw omgeving jou werkelijk accepteren zoals je bent; wie je echte vrienden zijn. In de liefde zul je een opleving beleven in de loop van de maand. Deze opleving kan je echter wel heel veel energie kosten.

Weegschaal - september

Meer horoscopen voor WeegschaalEerdere maandhoroscopen voor WeegschaalDagkaart van donderdag: Moed

De kaart 'Moed' herrinert je misschien aan het feit dat ook jij moedig bent. Of vraagt je te overwegen of jij jouw moed nu in kunt zetten. Sta je voor een moeilijke beslissing ? De kwaliteit 'Moed' gebruik je om je onzekerheid en angst te overwinnen terwijl je een vaag gevoel van juistheid in je hart voelt voor of bij de beslissing.

Inschrijven voor onze nieuwsbrief

Blijf op de hoogste van de nieuwste orakels en kaartleggingen en maak kans leuke spirituele artikelen die we regelmatig weggeven !

© 2022 Online Orakels