Maandhoroscoop Weegschaal


Horoscoop van juni


Sterrenbeeld Weegschaal

Het is belangrijk om ervoor te zorgen dat jij lekker in je vel zit en dat doe je de komende periode door vooral veel tijd en aandacht aan je thuis, je familie en je eigen emoties te besteden. Zorg dat jouw binnenwereld weer in balans komt en de rest komt dan op den duur vanzelf wel weer. Je zult merken dat het belangrijk is om dingen uit te spreken tegen je partner en zo een diepere band met elkaar te smeden. Verliefdheid wordt omgezet in een houden van op zielsniveau. Dat wil overigens niet zeggen dat jij je niet meer verliefd kunt voelen.

Weegschaal - juni

Meer horoscopen voor WeegschaalEerdere maandhoroscopen voor WeegschaalDagkaart van dinsdag: Eigenzinnigheid

Trek je eigenzinnigheid ? Weet dan dat eigenzinnigheid een kwaliteit is. Let wel; teveel eigenzinnigheid laat geen ruimte voor de (mening van de) ander. Te weinig en er is onvoldoende ruimte voor het ontplooien van het zelf. Eigenzinnigheid innerlijk in balans is het volgen van je hart op onbetreden paden. Met moed en vertrouwen in het zelf als lichtbaken voor de wereld.

Inschrijven voor onze nieuwsbrief

Blijf op de hoogste van de nieuwste orakels en kaartleggingen en maak kans leuke spirituele artikelen die we regelmatig weggeven !

© 2024 Online Orakels