Het Hol van de DraakUitleg over orakelkaart `Het Hol van de Draak`


Je hebt een opmerkelijk intern waarschuwingssysteem dat je laat weten wanneer de dingen niet meer goed afgestemd staan. Je staat op het punt gevaarlijk terrein aan te breken. Wees dus voorzichtig en wees je bewust van je omgeving. Je begeeft je nu op een bijzonder uitdagend pad. Maar gevaar en risco is ook spannend en opwindend. Net als het beginnen van een nieuwe relatie, wetende dat het je voor altijd zal veranderen. Alles het het leven halen is onwaarschijnlijk wanneer je alleen veilig leeft en geen risico's neemt. Een nieuwe ervaring wacht op je, eentje die je moed op de proef stelt. De keuze is aan jou, maar risico's nemen levert meer op dan de uitdaging aan je voorbij laten gaan. Nieuw terrein wacht op je om ontdekt te worden.

De betekenis van deze `The enchanted map` dagkaart bespreken?


Soms is het fijn om jouw kaartlegging of dagkaart te bespreken met een van onze consulenten. Hier onder vind de een aantal van onze consulenten die gespecialiseerd zijn in Orakelkaarten.


OrakelkaartenJouw daghoroscoop:


Huidige maanfase:

Wassende maan

Wassende maan

De maan staat nu in Weegschaal en is 10 dagen oud.


Onze consulenten:

Direct bereikbaar op:
0909-7000000

Kijk ook eens bij:

Uitgeverij Koppenhol Gratis proefgesprek

Dagkaart van zaterdag: Impulsiviteit

Krijg je 'Impulsiviteit' ? Dan kan het zijn dat je vaak het gevoel hebt te snel gehandeld te hebben. Of net te snel je mening gaf. Het is goed om het eerste dat bij je opkomt even te toetsen. Dat kan soms met de ego-toets en soms door met je hart naar de consequenties te kijken. Je te openen voor wat er daarna komt, na de impulsieve (re)actie. Het toetsen staat je spontaniteit niet in de weg.

Inschrijven voor onze nieuwsbrief

Blijf op de hoogste van de nieuwste orakels en kaartleggingen en maak kans leuke spirituele artikelen die we regelmatig weggeven !

© 2024 Online Orakels