Drie kaarten lenormand


Drie kaarten lenormand

Kaartleggingen met de lenormandkaarten zijn er legio, van eenvoudig tot zeer complex. De lenormand kaartlegging met drie kaarten is een eenvoudige, snelle kaartlegging welke jou antwoord kan geven met een hoop informatie.

Deze klassieke lenormandlegging is een snelle, lineaire kaartlegging die je van links naar rechts leest. De centrale kaart is het belangrijkst en geeft de focus aan. Deze lenormandkaart geeft je het belangrijkste antwoord waar de overige kaarten de details invullen. De drie kaarten-legging geeft je onmiddellijk inzicht in een bepaalde situatie of doet een voorspelling over de nabije toekomst. Het is een legging die een kortere periode overspant en minder informatie geeft dan bijvoorbeeld de 'Grand Tableau' kaartlegging. Toch kan hij zeer behulpzaam zijn wanneer je een snel inzicht wenst.

Hoe de lenormand met drie kaarten te leggen


  • Schud de kaarten terwijl je je concentreert op het probleem en de vraag die je hebt.
  • Deel het kaartendeck door de helft en plaats de onderste helft bovenop
  • Pak de bovenste kaart van het deck en leg deze neer; dit is kaart 1.
  • Neem vervolgende een tweede en derde kaart en leg deze steeds rechts van de vorige
  • Lees de focuskaart (lenormandkaart 2). Hij geeft je een algemene betekenis of thema voor de kaartlegging
  • Lees kaart 1 en 3 individueel
  • Lees alle kaarten samen om een verhaal te vormen
  • Lees de combinatie van kaart 1 en 3 om extra inzichten te krijgen. Dit noemen we spiegelen
Enthousiast geworden om deze kaartlegging te doen? Doe hem dan direct zelf door uit het lenormanddeck hieronder drie kaarten te kiezen! Wat zullen de lenormandkaarten onthullen?

Dieper op deze kaartlegging ingaan?


Grote kans dat je nog vragen hebt na deze lenormand kaartlegging. Wil je meer weten wat de getrokken lenormandkaarten in jouw situatie betekenen dan kun je contact opnemen met een van onze gespecialiseerde spirituele consulenten die op dit moment direct te bereiken zijn!

Interessant voor jou?


Naast deze lenormand kaartlegging kun je nog meer kaartleggingen doen met de lenormand. Wellicht zijn onderstaande kaartleggingen of andere hoofstukken op onze website wat voor jou!


Dagkaart van vrijdag: De muur

Als je je nog onvoldoende bewust bent van de muur die je optrekt, biedt hij zich vandaag via deze kaart aan jou aan. Deze kaart nodigt je uit om eens rustig met een gevoel van zachtheid of mededogen jouw eigen muur te bekijken of hem te visualiseren. Teken hem, of beschrijf hem. Het herkennen van je eigen muur bied je veel inzicht in jezelf.

Inschrijven voor onze nieuwsbrief

Blijf op de hoogste van de nieuwste orakels en kaartleggingen en maak kans leuke spirituele artikelen die we regelmatig weggeven !

© 2024 Online Orakels