Vijf kaarten lenormand


Vijf kaarten lenormand

Deze kaartlegging met vijf lenormandkaarten is, net als de lenormand kaartlegging met drie kaarten, een eenvoudige en snelle kaartlegging die je een gedetailleerd en grondig antwoord kan geven op jouw vraag. Net zoals de lenormand met drie kaarten is het een lineaire kaartlegging die van links naar rechts gelezen wordt. De centrale focuskaart hier (kaart nummer 3) vormt het middelpunt van deze kaartlegging; hij toont je het algemene thema van de kaartlegging. De andere lenormandkaarten zijn aanvullend en vullen eventuele blinde plekken op.

De Lenormand kaartlegging met vijf kaarten kan jou inzicht geven in een lastige situatie, advies geven over wat je moet doen of zelfs een voorspelling van de toekomst doen! Ondanks dat deze kaartlegging niet zoveel informatie verstrekt als de grote 'Grand Tableau' kaartlegging geeft hij je meer informatie dan de kaartlegging met drie lenormandkaarten.

Hoe de lenormand met vijf kaarten te leggen


  1. Schud de kaarten terwijl je je concentreert op het probleem en de vraag die je hebt.
  2. Deel het kaartendeck door de helft en plaats de onderste helft bovenop
  3. Pak de bovenste kaart van het deck en leg deze neer; dit is kaart 1.
  4. Neem vervolgende een tweede, derde, vierde en vijfde kaart en leg deze steeds rechts van de voorgaande
  5. Lees de focuskaart (lenormandkaart 3). Hij geeft je een algemene betekenis of thema voor de kaartlegging
  6. Lees kaart 1,2 4 en 5 individueel
  7. Lees alle kaarten samen om een verhaal te vormen
  8. Lees de combinatie van kaart 1 en 5 om extra inzichten te krijgen. Dit noemen we spiegelen
  9. Lees de combinatie van kaart 2 en 4 om wederom extra inzicht te krijgen.
Enthousiast geworden om deze kaartlegging te doen? Hieronder kun je vijf kaarten trekken uit het deck met kaarten en ontdekken wat de lenormandkaarten je willen vertellen!

Dieper op deze kaartlegging ingaan?


Grote kans dat je nog vragen hebt na deze lenormand kaartlegging. Wil je meer weten wat de getrokken lenormandkaarten in jouw situatie betekenen dan kun je contact opnemen met een van onze gespecialiseerde spirituele consulenten die op dit moment direct te bereiken zijn!

Interessant voor jou?


Naast deze lenormand kaartlegging kun je nog meer kaartleggingen doen met de lenormand. Wellicht zijn onderstaande kaartleggingen of andere hoofstukken op onze website wat voor jou!


Dagkaart van zaterdag: Negativiteit

Als je 'Negativiteit' trekt worstel je misschien met je lagere zelf. Met dat wat je weg wenst en toch op onbewuste wijze zo'n invloed op je leven heeft. Of ken je delen van je negativiteit reeds en is het tijd voor verdieping van je inzicht. Negativiteit dient ontspannen en met mededogen tegemoet getreden te worden. Door het innerlijke oordeel worden haar gangen verborgen.

Inschrijven voor onze nieuwsbrief

Blijf op de hoogste van de nieuwste orakels en kaartleggingen en maak kans leuke spirituele artikelen die we regelmatig weggeven !

© 2023 Online Orakels