Vijf kaarten lenormand


Vijf kaarten lenormand

Deze kaartlegging met vijf lenormandkaarten is, net als de lenormand kaartlegging met drie kaarten, een eenvoudige en snelle kaartlegging die je een gedetailleerd en grondig antwoord kan geven op jouw vraag. Net zoals de lenormand met drie kaarten is het een lineaire kaartlegging die van links naar rechts gelezen wordt. De centrale focuskaart hier (kaart nummer 3) vormt het middelpunt van deze kaartlegging; hij toont je het algemene thema van de kaartlegging. De andere lenormandkaarten zijn aanvullend en vullen eventuele blinde plekken op.

De Lenormand kaartlegging met vijf kaarten kan jou inzicht geven in een lastige situatie, advies geven over wat je moet doen of zelfs een voorspelling van de toekomst doen! Ondanks dat deze kaartlegging niet zoveel informatie verstrekt als de grote 'Grand Tableau' kaartlegging geeft hij je meer informatie dan de kaartlegging met drie lenormandkaarten.

Hoe de lenormand met vijf kaarten te leggen


 1. Schud de kaarten terwijl je je concentreert op het probleem en de vraag die je hebt.
 2. Deel het kaartendeck door de helft en plaats de onderste helft bovenop
 3. Pak de bovenste kaart van het deck en leg deze neer; dit is kaart 1.
 4. Neem vervolgende een tweede, derde, vierde en vijfde kaart en leg deze steeds rechts van de voorgaande
 5. Lees de focuskaart (lenormandkaart 3). Hij geeft je een algemene betekenis of thema voor de kaartlegging
 6. Lees kaart 1,2 4 en 5 individueel
 7. Lees alle kaarten samen om een verhaal te vormen
 8. Lees de combinatie van kaart 1 en 5 om extra inzichten te krijgen. Dit noemen we spiegelen
 9. Lees de combinatie van kaart 2 en 4 om wederom extra inzicht te krijgen.
Enthousiast geworden om deze kaartlegging te doen? Hieronder kun je vijf kaarten trekken uit het deck met kaarten en ontdekken wat de lenormandkaarten je willen vertellen!

Interessant voor jou?


Naast deze lenormand kaartlegging kun je nog meer kaartleggingen doen met de lenormand. Wellicht zijn onderstaande kaartleggingen of andere hoofstukken op onze website wat voor jou!Dieper op deze kaartlegging ingaan?


Grote kans dat je nog vragen hebt na deze lenormand kaartlegging. Wil je meer weten wat de getrokken lenormandkaarten in jouw situatie betekenen dan kun je contact opnemen met een van onze gespecialiseerde spirituele consulenten die op dit moment direct te bereiken zijn!

 • Spiritueel consultent Selyse Selyse
  Lenormand Kaartleggingen
  Ervaren Medium, Helderziend & Helderhorend, Spirituele Coach, Tarot, Numerologie, Nieuwetijdskinderen & Human Design. Ik sta voor je klaar!
 • Spiritueel consultent Roxy Roxy
  Lenormand Kaartleggingen
  Liefde, Financiën, Relatie, Werk, Heldervoelend, Helderwetend, Lenormand, Tarot, Tijdsaanduiding Healing op afstand, Luisterend Oor
 • Spiritueel consultent Albert Albert
  Lenormand Kaartleggingen
  Coach, magnetiseur, kristalmeester, helderziend. Gespecialiseerd in liefde/relaties, zielsconnecties, werk, financiën en energetische blokkades.

LenormandJouw daghoroscoop:Huidige maanfase:


Afnemende maan

Afnemende maan

De maan staat nu in Tweelingen en is 19 dagen oud.


Kijk ook eens bij:


Uitgeverij Koppenhol Gratis proefgesprek

Dagkaart van maandag: Acceptatie

Heb je moeite met accepteren van wat voor je ligt ? Accepteren gat altijd over dat wat in je is. Over erkennen dus. Als je jezelf accepteert ben je in staat in liefde te leven. Accepteren is noch vergoeilijken noch uitleven, het is inzien, volkomen eerlijk zijn naar jezelf. Vind je het moeilijk, begin dan met je voor te stellen dat je het erkent, waar je tegenaan loopt. Doe het stapje voor stapje.

Inschrijven voor onze nieuwsbrief

Blijf op de hoogste van de nieuwste orakels en kaartleggingen en maak kans leuke spirituele artikelen die we regelmatig weggeven !

© 2021 Online Orakels