TAROT EN DE TAROTKAARTEN; ESOTERIE

Leg de tarot van de liefde, trek een 'tarot dagkaart' of ontdek jouw persoonlijke tarotkaart of relatiekaart. Ook kun je hier bijna alle denkbare kaartleggingen met de tarotkaarten gratis doen. Kijk snel verder wat er allemaal te ontdekken is rond de tarot op deze pagina.

Gratis de tarot raadplegen en tarotkaarten leggen Tarot; een verzameling van prachtige kaarten die jou kunnen helpen je onderbewustzijn te doen groeien naar bewustzijn terwijl de tarotkaarten jou meer zelfkennis en -inzicht geven. Op onze online orakels kun je vele gratis kaartleggingen doen met deze orakelkaarten. Ook kun je meer leren over de verschillende tarotkaarten en tarot-kaartleggingen. De tarot is een schitterend en fascinerend middel om jezelf en jouw omgeving beter te leren begrijpen. Leer meer over de geschiedenis van de tarotkaarten of trek een 'tarot dagkaart' hieronder of kijk verder voor een kaartlegging die jou vandaag spiritueel verder kan helpen. Ontdek de tarot op online orakels !


TAROT DAGKAART, JOUW TAROTKAART VANDAAG

Wil je nog meer weten over de tarot dan kun je bij onze vrienden van Zebo's Tarot terecht voor kaartleggingen en dagkaarten.TAROT VAN DE LIEFDE:

Vaak wordt de tarot ook als liefdesorakel gebruikt. Op online orakels kun de doormiddel van de tarotkaarten meer inzicht krijgen in (de toekomst van) jouw relatie, parter of liefdesleven. Wacht niet langer en doe een van de onderstaande kaartleggingen !

Tarot liefdeslegging Tarot liefdeslegging
Inzicht krijgen in jouw relatie en jouw partner met behulp van de tarot ? Raadpleeg de tarotkaarten en krijg met deze tarotlegging advies voor jouw liefdesleven. Tarot liefdeslegging »

Tarot van de liefde Tarot van de liefde
Gebruik deze tarotlegging om jezelf inzicht te verschaffen in het heden, de toekomst en de mogelijkheden van jouw liefdesleven. Laat de tarot je helpen en kies 4 tarotkaarten.... Tarot van de liefde »

Tarot liefdesinzicht Tarot liefdesinzicht
Vijf uitgebreide inzichten over jouw liefdesleven. Krijg inzicht in de liefde met deze tarotlegging Tarot liefdesinzicht »

Tarot liefdesleven legging Tarot liefdesleven legging
Waar sta je ? Waar hoop je op en wat is jouw angst als je het over de liefde hebt ? Ontdek het nu ! Tarot liefdesleven legging »

Tarot Liefdespyramide Tarot Liefdespyramide
Krijg meer inzicht in jouw relatie, de liefde en de toekomst ervan met deze tarotlegging van de liefde. Tarot Liefdespyramide »

Tarot van de liefde; Jij en je partner Tarot van de liefde; Jij en je partner
Wat zegt de tarot over jou en jouw partner ? Leg de tarotkaarten en ontdek het snel ! Tarot van de liefde; Jij en je partner »

Tarot van de liefde; Jij en je relatie Tarot van de liefde; Jij en je relatie
Wat zegt de tarot over jou en je relatie ? Leg de tarotkaarten en ontdek het snel ! Tarot van de liefde; Jij en je relatie »

Tarot van de liefde; Jij en je toekomst Tarot van de liefde; Jij en je toekomst
Wat zegt de tarot over jou en de liefde in de toekomst ? Leg de tarotkaarten en ontdek het snel ! Tarot van de liefde; Jij en je toekomst »

Tarot liefdesorakel Tarot liefdesorakel
Tarot en liefde, er zijn vele tarotleggingen als je het hebt over liefdestarot. Leg direct de tarotkaarten ! Tarot liefdesorakel »


TAROT DAGKAART LEGGEN:

Er bestaan naast de klassieke tarotdecks een groot aantal sets met orakelkaarten die van de tarot afgeleid zijn. Elke deck heeft zijn eigen bijzondere eigenschappen. Leg een dagkaart met een van de onderstaande decks met tarotkaarten.

Tarot dagkaart Tarot dagkaart
Wat heeft de tarot dagkaart jou vandaag te bieden ? Met deze snelle tarotlegging weet je het zo ! Ontspan je, neem een vraag in gedachte en kies jouw tarotkaart van vandaag. Tarot dagkaart »

Osho-Zen tarot Osho-Zen tarot
De Osho Zen Tarot is een hele mooie tarot, die helemaal anders is dan wat we gewend zijn van de tarot. De afbeeldingen zien er anders uit en ook de uitleg van de kaarten is gedurfd en niet traditioneel. Ze getuigen van een heel diep inzicht. Osho-Zen tarot »

Isis Tarot Isis Tarot
Interpreteer deze dag doormiddel van de Isis-tarotkaarten uit alle kaarten van de Isis-tarot arcana. Isis Tarot »

Rider Waite Tarot Rider Waite Tarot
Het 'standaard' tarot deck. Tarotkaarten ontworpen aan het begin van de 20e eeuw die de basis zijn geweest voor vele andere tarotdecks.Trek een Rider Waite Tarot dagkaart Rider Waite Tarot »

Tarot van de engelen dagkaart Tarot van de engelen dagkaart
Tarot en de engelen van Doreen Virtue geven jou richting bij een probleem of dilemma. Trek een engelen-tarot dagkaart ! Tarot van de engelen dagkaart »

Tarot van de elfen Tarot van de elfen
Tarot en de elfen van Doreen Virtue geven je richting en begeleiding op jouw pad. Ontdek te tarot van de elfen ! Tarot van de elfen »

Tarot met beschermengelen Tarot met beschermengelen
Tarot met beschermengelen van Doreen Virtue is zijn heel toegangelijke tarotkaarten om te beginnen met tarot en de doreen virtue orakelkaarten. Trek een dagkaart ! Tarot met beschermengelen »

Paranormale kracht van tarot Paranormale kracht van tarot
65 prachtige tarotkaarten van John Holland; de paranormale kracht van de tarot helpt jou het gat tussen jouw spirituele intuitie en de eeuwen oude kennis van de klassieke tarot te dichten. Trek een tarot dagkaart ! Paranormale kracht van tarot »


ASTROKAART/STERRENBEELD - KIES JOUW STERRENBEELD

Meer horoscopen

Een mooie combinatie is de tarot samen met astrologie. Ontdek wat jouw tarot astrokaart is op basis van jouw sterrenbeeld. Kijk snel wat de tarotkaarten jou samen met de sterren willen zeggen !


TAROT VOOR INZICHT:

Vaak worden de tarotkaarten gebruikt om inzicht in de toekomst, een bepaalde situatie of onszelf te krijgen. Hier kun je een groot aantal inzichtleggingen doen:

Keltisch kruis tarot Keltisch kruis tarot
Doe de tarotlegging met het keltisch kruis waneer je van de tarotkaarten een antwoord wil hebben op een specifieke vraag of wanneer je inzicht in een algemene situatie zoekt. Laat de tarotkaarten jouw spirituele leidraad zijn ! Keltisch kruis tarot »

Blinde vlek tarotlegging Blinde vlek tarotlegging
De blinde vlek tarotlegging geeft je inzicht tussen ons zelfbeeld en hoe andere mensen dat zien. Trek hiervoor 4 tarotkaarten en ontdek de overeenkomsten. Blinde vlek tarotlegging »

Tarot poortlegging Tarot poortlegging
Laat de tarotkaarten je helpen op moeilijke momenten waarop de vastgelopen bent en geen idee hebt hoe je verder moet. Geef richting aan de toekomst ! Tarot poortlegging »

Tarot sterlegging Tarot sterlegging
Wil je weten waarvoor je op moet passen en wat jouw sterkte punten zijn m.b.t. de huidige situatie waar je in zit ? Krijg inzicht in welke stappen je het best kunt ondernemen om de kwestie de baas te kunnen. Tarot sterlegging »

Drie tarotkaarten Drie tarotkaarten
Deze klassieke tarotlegging kan jou helpen een probleem aan te pakken. Krijg inzicht door drie tarotkaarten te trekken die staan voor het verleden, het heden en de toekomst. Drie tarotkaarten »

Tarot weeklegging Tarot weeklegging
Trek 7 tarotkaarten en ontdek wat de tarot jou voor vandaag en de rest van de komende week te vertellen heeft. Ontdek jouw spirituele richting voor de nabije toekomst ! Tarot weeklegging »

Weg naar jezelf tarotlegging Weg naar jezelf tarotlegging
Hulp nodig bij jouw innerlijke groei ? Wat houdt je tegen en wat kun je verwachten ? Vraag het de tarotkaarten met deze kaartlegging. Vind de weg naar jezelf ! Weg naar jezelf tarotlegging »

Tarot kruislegging Tarot kruislegging
Vier kaarten die jou advies geven over de toekomst of de situatie waarin je nu verkeerd. Wat te doen ? Leg je tarotkaarten en ontdek het ! Tarot kruislegging »

Het Kompas tarotlegging Het Kompas tarotlegging
Meer inzicht in algemene onderwerpen ? Het Kompas is een tarotlegging met de uitwerking over een korte periode. Het Kompas tarotlegging »

De volgende stap tarotlegging De volgende stap tarotlegging
Gebruik de tarotkaarten als raadgever bij een nieuwe ontwikkeling.Laat de tarot jouw advies geven. De volgende stap tarotlegging »

Tarot pro/contra kaart Tarot pro/contra kaart
Wat is wel belangrijk op dit moment en wat kan er wachten ? Stel jouw prioriteiten met de pro/contra kaartlegging ! Tarot pro/contra kaart »


MEER TAROT INFORMATIE:

Nog niet helemaal bekend met de tarot ? Geen probleem ! Lees op onze website alles over de 78 tarotkaarten, hoe ze ingedeeld zijn en wat ze betekenen !

De betekenis van de tarotkaarten De betekenis van de tarotkaarten
Tarot; leer alles over de grote en kleine arcana. Alles over de kleuren van de tarotkaarten, de figuurkaarten, persoonskaarten en de geassocieerde elementen.
De betekenis van de tarotkaarten »

Geschiedenis van de tarot Geschiedenis van de tarot
Tarot en zijn geschiedenis. Kom meer te weten over de historie van de tarotkaarten !
Geschiedenis van de tarot »

De grote arcana van de tarot De grote arcana van de tarot
Er zijn 22 sleutelkaarten, ook wel ‘troefkaarten’ genoemd. Deze tarotkaarten staan voor de grote en belangrijke veranderingen of gebeurtenissen in ons leven. Deze 22 tarotkaarten worden samen de Grote Arcana genoemd.
De grote arcana van de tarot »

De kleine arcana van de tarot De kleine arcana van de tarot
De Kleine Arcana staat voor de kleinere gebeurtenissen in ons leven, de dagelijkse beslommeringen, onze kleine verdrietjes en twijfels,verliefdheden, onenigheden, etc. Situaties waar we allemaal dagelijks mee te maken hebben.
De kleine arcana van de tarot »

Boeken over de tarot Boeken over de tarot
Er zijn vele boeken over de tarot, lenormand en andere orakelkaarten.Ontdek ze in onze boekwinkel en bestel ze direct bij bol.com !
Boeken over de tarot »

De verschillende tarotdecks De verschillende tarotdecks
Tarot, lenormand en andere orakelkaarten zijn er in vele varianten. Op online-orakels kun je een overzicht vinden van de verschillende tarotdecks. Dagelijks voegen we nieuwe kaartendecks toe.
De verschillende tarotdecks »

WAT IS JOUW TAROT ZIELSKAART ?

Wat voor persoon ben jij diep van binnen ? Vul jouw geboortedatum in en de tarot toont jouw diepste 'ik'.
POPULAIRE TAROTLEGGINGEN:

Met de tarot zijn er vele kaartleggingen mogelijk. Hieronder vind je de meest populaire tarotspreads van onze website.

Keltisch kruis tarot Keltisch kruis tarot
Doe de tarotlegging met het keltisch kruis waneer je van de tarotkaarten een antwoord wil hebben op een specifieke vraag of wanneer je inzicht in een algemene situatie zoekt. Laat de tarotkaarten jouw spirituele leidraad zijn ! Keltisch kruis tarot »

Tarot liefdeslegging Tarot liefdeslegging
Inzicht krijgen in jouw relatie en jouw partner met behulp van de tarot ? Raadpleeg de tarotkaarten en krijg met deze tarotlegging advies voor jouw liefdesleven. Tarot liefdeslegging »

Tarot poortlegging Tarot poortlegging
Laat de tarotkaarten je helpen op moeilijke momenten waarop de vastgelopen bent en geen idee hebt hoe je verder moet. Geef richting aan de toekomst ! Tarot poortlegging »

Drie tarotkaarten Drie tarotkaarten
Deze klassieke tarotlegging kan jou helpen een probleem aan te pakken. Krijg inzicht door drie tarotkaarten te trekken die staan voor het verleden, het heden en de toekomst. Drie tarotkaarten »

Tarot van de liefde Tarot van de liefde
Gebruik deze tarotlegging om jezelf inzicht te verschaffen in het heden, de toekomst en de mogelijkheden van jouw liefdesleven. Laat de tarot je helpen en kies 4 tarotkaarten.... Tarot van de liefde »

Tarot kruislegging Tarot kruislegging
Vier kaarten die jou advies geven over de toekomst of de situatie waarin je nu verkeerd. Wat te doen ? Leg je tarotkaarten en ontdek het ! Tarot kruislegging »TAROTKAART BEREKENEN:

Afgeleid uit de cijfers van jouw geboortedatum onthullen de tarotkaarten ons diepste zelf en onze persoonlijke identiteit. Bereken hier zelf jouw tarot jaarkaart, zielskaart, persoonskaart of relatiekaart !

Jouw persoonlijke tarotkaart Jouw persoonlijke tarotkaart
Jouw persoonlijke tarotkaart bepalen m.b.v. facebook ? Ontdek jouw tarotkaart en deel hem met jouw vrienden ! Wat zegt de tarot jou vandaag ? Maak jouw persoonlijke tarotkaart ! Jouw persoonlijke tarotkaart »

Tarot persoonskaart Tarot persoonskaart
Wat zegt de tarot over jouw persoonlijkheid ? Laat het de tarotkaarten vertellen op basis van jouw geboortedatum ! Tarot persoonskaart »

Tarot jaarkaart Tarot jaarkaart
Wat zegt de tarot voor jou over een bepaald jaar. Ontdek het op basis van jouw laatste verjaardag ! Tarot jaarkaart »

Tarot zielskaart Tarot zielskaart
De tarotkaart die jouw innerlijk beschrijft. Ontdek wat de tarot verteld over jouw diepste innerlijke persoon ! Tarot zielskaart »

Tarot relatiekaart Tarot relatiekaart
Wat zeggen jullie geboortedata en tarotkaarten over de relatie ? Laat de kaarten spreken en ontdek het ! Tarot relatiekaart »

Tarot astrokaart Tarot astrokaart
Welke tarotkaart past bij jou op basis van jouw sterrenbeeld. Ontdek jouw persoonlijke tarot astrokaart ! Tarot astrokaart »


UITGELICHTE TAROTLEGGING:

TAROT KRUISLEGGING

Vier kaarten die jou advies geven over de toekomst of de situatie waarin je nu verkeerd. Wat te doen ? Leg je tarotkaarten en ontdek het !

Tarot kruislegging

KLASSIEKE TAROTLEGGINGEN:

Wil je echt authentieke kaartleggingen moet met de Rider Waite kaarten ? Onderstaand vind je originele, klassieke tarotspreads die je online kunt doen:

Keltisch kruis tarot Keltisch kruis tarot
Doe de tarotlegging met het keltisch kruis waneer je van de tarotkaarten een antwoord wil hebben op een specifieke vraag of wanneer je inzicht in een algemene situatie zoekt. Laat de tarotkaarten jouw spirituele leidraad zijn ! Keltisch kruis tarot »

Drie tarotkaarten Drie tarotkaarten
Deze klassieke tarotlegging kan jou helpen een probleem aan te pakken. Krijg inzicht door drie tarotkaarten te trekken die staan voor het verleden, het heden en de toekomst. Drie tarotkaarten »

Tarot van de liefde Tarot van de liefde
Gebruik deze tarotlegging om jezelf inzicht te verschaffen in het heden, de toekomst en de mogelijkheden van jouw liefdesleven. Laat de tarot je helpen en kies 4 tarotkaarten.... Tarot van de liefde »