Tarot, kaartleggingen met de tarotkaarten


Tarot en de tarotkaarten; esoterie


Leg de tarot van de liefde, trek een snelle tarot dagkaart of ontdek jouw persoonlijke tarotkaart of tarot relatiekaart. Op Online-Orakels kun je bijna alle denkbare kaartleggingen met de tarotkaarten gratis doen. Regelmatig voegen we een nieuwe kaartlegging toe zodat je elke keer tot nieuwe inzichten kunt komen. Lees vooral verder op deze pagina en ontdek wat het tarot-hoofdstuk op onze website jou allemaal te bieden heeft!

Tarot; een verzameling van prachtige kaarten die jou kunnen helpen je onderbewustzijn te doen groeien naar bewustzijn terwijl de tarotkaarten jou meer zelfkennis en -inzicht geven. Op Online-Orakels kun je vele gratis kaartleggingen doen met deze tarotkaarten. Ook kun je meer leren over de verschillende tarotkaarten en kaartleggingen. De Tarot is een schitterend en fascinerend middel om jezelf en jouw omgeving beter te leren begrijpen. Leer meer over de geschiedenis van de tarotkaarten of trek een tarot dagkaart. Kijk snel verder voor een kaartlegging die jou vandaag spiritueel verder kan helpen. Ontdek alles over de Tarot!

Jouw tarot dagkaart


Om snel antwoord of advies te krijgen bij een bepaalde kwestie kun je een tarot dagkaart trekken; een snelle kaartlegging met een enkele tarotkaart welke je advies, inzicht of een antwoord geeft in jouw situatie.


Populaire tarot kaartleggingen


Met de tarot zijn er vele kaartleggingen mogelijk. Hieronder vind je enkele van de meest populaire tarotleggingen van onze website die je direct kunt doen of klik door naar een overzicht met alle veelgebruikte kaartleggingen op onze website. Kun je hier niet alles vinden dan is Zebo's Tarot een prachtige website die gespecialiseerd is in de Tarot!

Tarotleggingen voor inzicht


In de Tarot worden de tarotkaarten regelmatig gebruikt om inzicht in de het verleden, heden en de toekomst te krijgen, een lastige sitatie inzichtelijk te krijgen of meer te weten te komen over jezelf. 'Inzicht' is een vaak terugkomend thema bij een tarot kaartlegging. Ontdek onze tarotleggingen die rond dit thema gratis kunt doen bij ons. Succes!

Tarot liefdesleggingen


Vaak wordt de tarot ook als liefdesorakel gebruikt. Op Online-Orakels kun de met hulp van de tarotkaarten meer inzicht krijgen in (de toekomst van) jouw relatie, parter of liefdesleven. Wacht niet langer en doe een van de onderstaande kaartleggingen die je verder kunnen helpen met jouw vraagstuk! Mocht je nog meer behoefte hebben aan liefdesorakels dan kun je die hier terugvinden!

Klassieke tarot kaartleggingen


Wil je een echte authentieke kaartlegging doen met de Rider Waite tarotkaarten? Onderstaand vind je originele, klassieke tarotleggingen die je direct zelf gratis kunt doen. Een uitgebreid Keltisch Kruis of een snelle '3 tarotkaarten' kaartlegging doen? Onze klassiekers vind je hieronder! Wat willen de tarotkaarten je vertellen?

Tarot orakelkaarten


Naast de klassieke tarotkaarten bestaan er een groot aantal decks met orakelkaarten die geinspireerd zijn op de Tarot. Ontdek onze tarot-orakelkaarten of trek een gratis dagkaart!

Tarotkaarten uitrekenen


Afgeleid uit de cijfers van jouw geboortedatum onthullen de tarotkaarten ons diepste zelf en onze persoonlijke identiteit. Bereken hier zelf jouw tarot jaarkaart, zielskaart, persoonskaart of relatiekaart! Leer wat de tarotkaarten gecombineerd met jouw geboortedatum willen onthullen!


TarotJouw daghoroscoop:Huidige maanfase:


Wassende maan

Wassende maan

De maan staat nu in Steenbok en is 9 dagen oud.


Kijk ook eens bij:


Uitgeverij Koppenhol Gratis proefgesprek

Dagkaart van donderdag: Evenwicht

Als je de kaart 'Evenwicht' trekt weet dan dat evenwicht absoluut is. Als je twijfelt, weet dan dat het leven duurzaam is en dat oorzaak en gevolg alles in balans houdt. Dat kan niet anders. De mens kan in de illusie leven van zijn eigen gelijk maar de illusie reikt niet verder dan zijn benauwde blik. Als je dit soms ervaart, visualiseer dan balans in jezelf.

Inschrijven voor onze nieuwsbrief

Blijf op de hoogste van de nieuwste orakels en kaartleggingen en maak kans leuke spirituele artikelen die we regelmatig weggeven !

© 2021 Online Orakels