Tarot, kaartleggingen met de tarotkaarten


Tarot en de tarotkaarten; esoterie


Leg de tarot van de liefde, trek een snelle tarot dagkaart of ontdek jouw persoonlijke tarotkaart of tarot relatiekaart. Op Online-Orakels kun je bijna alle denkbare kaartleggingen met de tarotkaarten gratis doen. Regelmatig voegen we een nieuwe kaartlegging toe zodat je elke keer tot nieuwe inzichten kunt komen.

Tarot; een verzameling van prachtige kaarten die jou kunnen helpen je onderbewustzijn te doen groeien naar bewustzijn terwijl de tarotkaarten jou meer zelfkennis en -inzicht geven. Op Online-Orakels kun je vele gratis kaartleggingen doen met deze tarotkaarten. Ook kun je meer leren over de verschillende tarotkaarten en kaartleggingen. De Tarot is een schitterend en fascinerend middel om jezelf en jouw omgeving beter te leren begrijpen. Leer meer over de geschiedenis van de tarotkaarten of trek een tarot dagkaart. Kijk snel verder voor een kaartlegging die jou vandaag spiritueel verder kan helpen. Ontdek alles over de Tarot!

Jouw tarot dagkaart


Om snel antwoord of advies te krijgen bij een bepaalde kwestie kun je een tarot dagkaart trekken; een snelle kaartlegging met een enkele tarotkaart die je advies, inzicht of een antwoord geeft in jouw situatie. Wat zal jouw tarot dagkaart onthullen?


Populaire tarot kaartleggingen


Met de tarot zijn er vele kaartleggingen mogelijk. Hieronder vind je enkele van de meest populaire tarotleggingen van onze website die je direct kunt doen of klik door naar een overzicht met alle veelgebruikte kaartleggingen op onze website. Kun je hier niet alles vinden dan is Zebo's Tarot een prachtige website die gespecialiseerd is in de Tarot!

Tarotleggingen voor inzicht


In de Tarot worden de tarotkaarten regelmatig gebruikt om inzicht in het verleden, heden of de toekomst te krijgen, een lastige situatie inzichtelijk te krijgen of meer te weten te komen over jezelf. 'Inzicht' is een vaak terugkomend thema bij een tarot kaartlegging. Hieronder vind je de kaartleggingen rond het thema 'inzicht' die je direct gratis kunt doen. Welke inzicht zal je tarot je geven?

Tarot liefdesleggingen


Vaak wordt de tarot ook als liefdes-orakel gebruikt. Op Online-Orakels kun de met hulp van de tarotkaarten meer inzicht krijgen in (de toekomst van) jouw relatie, partner of liefdesleven. Wacht niet langer en doe een van de onderstaande kaartleggingen die je verder kunnen helpen met jouw vraagstuk! Naast deze tarot kaartleggingen hebben we een heel hoofdstuk gewijd aan alle liefdesorakels die je op onze site kunt raadplegen. Wat zullen de tarotkaarten jou vertellen?

Klassieke tarot kaartleggingen


Wil je een echte authentieke kaartlegging doen met de Rider Waite tarotkaarten? Onderstaand vind je originele, klassieke tarotleggingen die je direct zelf gratis kunt doen. Een uitgebreid Keltisch Kruis of een snelle '3 tarotkaarten' kaartlegging doen? Onze klassiekers vind je hieronder! Kunnen deze klassieke tarotreadings jou verder helpen?

Tarot orakelkaarten


Naast de klassieke tarotkaarten bestaan er een groot aantal decks met orakelkaarten die geïnspireerd zijn op de Tarot. Ontdek deze tarot-orakelkaarten en trek een gratis dagkaart!

Tarotkaarten uitrekenen


Afgeleid uit de cijfers van jouw geboortedatum onthullen de tarotkaarten ons diepste zelf en onze persoonlijke identiteit. Bereken hier zelf jouw tarot jaarkaart, zielskaart, persoonskaart of relatiekaart! Leer wat de tarotkaarten gecombineerd met jouw geboortedatum willen onthullen!


TarotJouw daghoroscoop:


Huidige maanfase:

Afnemende maan

Afnemende maan

De maan staat nu in Boogschutter en is 17 dagen oud.


Onze consulenten:

Direct bereikbaar op:
0909-7000000

Kijk ook eens bij:

Uitgeverij Koppenhol Gratis proefgesprek

Dagkaart van zaterdag: Eigenzinnigheid

Trek je eigenzinnigheid ? Weet dan dat eigenzinnigheid een kwaliteit is. Let wel; teveel eigenzinnigheid laat geen ruimte voor de (mening van de) ander. Te weinig en er is onvoldoende ruimte voor het ontplooien van het zelf. Eigenzinnigheid innerlijk in balans is het volgen van je hart op onbetreden paden. Met moed en vertrouwen in het zelf als lichtbaken voor de wereld.

Inschrijven voor onze nieuwsbrief

Blijf op de hoogste van de nieuwste orakels en kaartleggingen en maak kans leuke spirituele artikelen die we regelmatig weggeven !

© 2024 Online Orakels