Tarot persoonskaart


Ontdek jouw persoonlijke tarotkaart


Wat zegt de tarot over jouw persoonlijkheid? De tarotkaarten vertellen je het op basis van jouw geboortedatum!

Deze tarotkaart, die ook wel persoonlijkheidskaart genoemd wordt, toont jou de eigenschappen die je zou moet ontwikkelen in jouw leven. Het is een tarotkaart die jouw (onbewust aanwezige) talenten toont.

Deze tarotkaart vertelt jou dus iets over het persoonlijke doel in jouw leven, de opdracht die je voor je aan dit leven begon aan jezelf gesteld hebt. Deze tarotkaart toont je op welke gebieden voor jou uitdagingen liggen in dit leven. Andere mensen die dezelfde persoonskaart hebben zullen dus voor dezelfde uitdagingen komen te staan. Deze uitdagingen kunnen op vele manieren ervaren worden waardoor de impact ervan voor iedereen anders is.

*De nummering van de tarotkaarten begint bij 0 met de kaart 'De Dwaas' van de Grote Arcana. Daarna volgend de kaarten van de Kleine Arcana. Een overzicht van alle tarotkaarten vind je hier.


Zelf jouw tarot persoonskaart berekenen


Je kunt jouw tarot persoonskaart ook zelf uitrekenen. Dit doe je door alle cijfers van jouw geboortedatum op te tellen. Ben je geboren op bijvoorbeeld 28-9-1981, dan kom je op (2 + 8) + (9) + (1 + 9 + 8 + 1) = 38.

Is dit getal een getal tussen de 1 en de 21, dan komt dit overeen met een van de tarotkaarten uit de Grote Arcana, dit is dan jouw tarot persoonskaart. Is dus de som 20, dan is 'Het Oordeel' jouw persoonskaart. Is de uitkomst 22, dan is 'De Dwaas' jouw kaart.

In de overige gevallen, zoals in ons voorbeeld, wanneer de som van de cijfers boven de 22 uitkomt moet je de cijfers nog een keer bij elkaar optellen. In dit geval wordt het dan 38 => 3+8 = 11, en is dus 'Kracht' jouw persoonskaart.


TarotJouw daghoroscoop:


Huidige maanfase:

Eerste kwartier

Eerste kwartier

De maan staat nu in Maagd en is 6 dagen oud.


Onze consulenten:

Direct bereikbaar op:
0909-7000000

Kijk ook eens bij:

Uitgeverij Koppenhol Gratis proefgesprek

Dagkaart van donderdag: Wederkerigheid

Wederkerigheid is jouw kaart vandaag. Wederkerigheid is de kosmos brede balans van geven en ontvangen; de ademhaling van het al. Het is elke uitwisseling van gedache en intentie tot activiteiten op grootse schaal. Dos kosmos dankt jou voor je bijdrage en vraagt je nog meer open te staan voor wat het leven te bieden heeft.

Inschrijven voor onze nieuwsbrief

Blijf op de hoogste van de nieuwste orakels en kaartleggingen en maak kans leuke spirituele artikelen die we regelmatig weggeven !

© 2024 Online Orakels