VOER JOUW GEBOORTEDATUM IN

Wat zegt de tarot over jouw persoonlijkheid ? Laat het de tarotkaarten vertellen op basis van jouw geboortedatum !

Deze tarotkaart, die ook wel persoonlijkheidskaart genoemd wordt, toont jou de eigenschappen die je zou moet ontwikkellen in jouw leven. Het is een tarotkaart die jouw (onbewust aanwezige) talenten toont.

Deze kaart verteld jou dus iets over het persoonlijke doel in jouw leven, de opdracht die je voor je aan dit leven begon aan jezelf gesteld hebt. Deze tarotkaart toont je op welke gebieden voor jou uitdagingen liggen in dit leven. Andere mensen die dezelfde persoonskaart hebben zullen dus voor dezelfde uitdagingen komen te staan. Deze uitdagingen kunnen op vele manieren ervaren worden waardoor de impact ervan voor iedereen anders is.


ZELF BEREKENEN

Je kunt jouw tarot persoonskaart ook zelf uitrekenen. Dit doe je door alle cijfers van jouw geboortedatum op te tellen. Ben je geboren op bijvoorbeeld 28-9-1981, dan kom je op (2+8) + (9) + (1+9+8+1) = 38

Is dit getal een getal tussen de 1 en de 21, dan komt dit overaan met een van de tarotkaarten uit de grote Arcana, dit is dan jouw tarot persoonskaart. Is dus de som 20, dan is 'Het Oordeel' jouw persoonskaart. Is de uitkomst 22, dan is 'De Dwaas' jouw kaart.

In de overige gevallen, zoals in ons voorbeeld, wanneer de som van de cijfers boven de 22 uitkomt moet je de cijfers nog een keer bij elkaar optellen. In dit geval wordt het dan 38 => 3+8 = 11, en is dus 'Kracht' jouw persoonskaart.