VOER JOUW GEBOORTEDATUM IN

De tarotkaart die jouw innerlijk beschrijft. Ontdek wat de tarot verteld over jouw diepste innerlijke persoon !

De tarot zielskaart welke ook wel eens de wezenskaart genoemd wordt weerspiegelt jouw innerlijk. Deze tarotkaart openbaart het diepste van jouw wezen, hoe je diep van binnen werkelijk bent.

Vaak komt het voor dat een zielskaart dezelfde kaart is als de persoonlijkheidskaart. Het geval is dan dat het getal van de persoonskaart kleiner is dan 10. In de andere gevallen moet de som van de cijfers opnieuw uitgerekend worden om het getal van de zielskaart te bepalen. Het getal wat daar uit komt staat voor de desbetreffende tarotkaart uit de Grote Arcana.


ZELF BEREKENEN

Wil je jouw tarot zielskaart uitrekenen dan dien je alle cijfers van jouw geboortedatum op te tellen, dit gaat op eenzelfde manier als bij de persoonskaart. Het verschil is dat je bij de zielskaart door gaat totdat je 1 getal overhoudt.

Ben je bijvoorbeeld geboren op 3 februari 1961, is de rekensom (0+3) + (0+2) + (1+9+6+1) = 22. Nu heb je jouw persoonlijkheidkaart; tarotkaart 'De Dwaas'. Vervolgens kun je jouw zielskaart berekenen door deze twee cijfers ook bij elkaar op te tellen: 2 + 2 = 4, welke staat voor tarotkaart De Keizer.

De combinatie van tarotkaarten kan de indruk wekken kinderlijk impulsief en spontaan te zijn (De Dwaas). Vergis je niet ! Je hebt hier van doen met een rationele en berekenende persoonlijkheid (De Keizer)