Tarot met beschermengelen

Tarot met Tarot met de beschermengelen van Doreen Virtue zijn tarotkaarten speciaal gemaakt voor hooggevoelige mensen. Voor mensen die zich alleen op hun gemak voelen met tarot als het deck bijzonder mild en veilig aanvoelt. Hoewel ook het andere tarotdeck van Doreen Virtue van de Engelentarot positieve woorden en afbeeldingen gebruiken, is het opmerkelijk dat mensen deze tarotkaarten nog steeds niet goed durven te gebruiken.

Als je al eens hebt gewerkt met een Engelenorakel, dan zullen deze Tarotkaarten met beschermengelen heel vertrouwd aanvoelen! Het enige grote verschil tussen een Engelenorakel en Tarot is, dat de laatste een vaste verhaallijn volgt van hoe het leven op aarde er in het algemeen uitziet. We worden geboren, gaan naar school, ontmoeten vrienden, worden verliefd, en kiezen een loopbaan. Al deze aspecten van het leven (en vele andere) vind je terug in de tarot. Doordat miljoenen mensen zich vol liefde en vertrouwen voor advies tot tarot hebben gewend, is het een taal van het goddelijke geworden. Bovendien zijn de tarotkaarten bijzonder betrouwbaar en nauwkeurig.

De beschrijving van de tarotkaarten bestaat uit een eerste gedeelte dat situaties beschrijft of leiding van je engelen geeft. Het tweede gedeelte schetst de persoonlijkheid van mensen in jouw leven. Vervolgens worden een aantal extra korte kernzinnen gegeven, die van toepassing zijn wanneer je de tarotkaart trekt.


TREK EEN 'TAROT MET BESCHERMENGELEN' ORAKELKAART


ENKELE ORAKELKAARTEN VAN TAROT MET BESCHERMENGELEN

Geluk. Voldoening over het leven. Tro...
Een gematigde aanpak. Samenwerking. E...
Te veel zorgen maken om details. Spor...
Fouten aanvaarden en vergeven. Weten ...
Verliefd worden. Sterke vriendschappe...

ZELF DEZE KAARTEN LEGGEN ?

Het complete deck met 'Tarot met beschermengelen' orakelkaarten is online te verkrijgen bij Koppenhol uitgeverij; dè spirituele uitgeverij in Nederland

Koppenhol uitgeverij