Tarot jaarkaart


Jouw tarotkaart voor een bepaald jaar


Wat zegt de tarot over een bepaald jaar voor jou? Voer de datum van jouw laatste verjaardag in en ontdek wat jouw tarotkaart voor dat jaar is!

De tarot jaarkaart, een tarotkaart die ook weld groeikaart genoemd wordt, laat ons het thema van een bepaald jaar zien.

Wil je een tarot jaarkaart berekenen dan kun je ongeveer net zo te werk gaan als bij de tarot persoonskaart. In plaats van jouw geboortedatum in te vullen gebruik je in dit geval de datum van jouw laatste verjaardag.

Wil je een wat nauwkeurigere tarotlegging dan kun je een hulpkaart gebruiken. Een voorbeeld; bij een bepaalde datum kom je uit bij het getal '16' welke staat voor tarotkaart 'De Toren', dan zal jouw groeikaart (1 + 6 = 7) zijn, welke staat voor 'De Zegewagen'. In dit geval kun je tarotkaart '16' (De Toren) als hulpkaart beschouwen. Er zullen gevallen zijn waarbij de hulpkaart dezelfde kaart is als jouw jaarkaart.

De uitleg van deze tarotlegging is dan als volgt. De jaarkaart laat je weten dat er nood is aan een nieuw begin (De Zegewagen), een reden hiervoor kunnen we vinden in het feit dat bepaalde vertrouwde zekerheden ineens niet meer zo vanzelfsprekend lijken te zijn (De Toren)

*De nummering van de tarotkaarten begint bij 0 met de kaart 'De Dwaas' van de Grote Arcana. Daarna volgend de kaarten van de Kleine Arcana. Een overzicht van alle tarotkaarten vind je hier.


Zelf jouw tarot jaarkaart berekenen


Jouw tarot jaarkaart bereken je door alle cijfers van jouw laatste verjaardag bij elkaar op te tellen. Dit op dezelfde wijze als bij de persoonskaart, maar nu ga je door totdat je 1 getal overhoudt.

Was jouw laatste verjaardag bijvoorbeeld op 2 maart 2017 dan is jouw hulpkaart (0 + 2) + (0 + 3) + (2 + 0 + 1 + 7) = 15 (De Duivel). Jouw groei- of jaarkaart is dan (1 + 5) = 6; tarotkaart De Geliefden.

In dit voorbeeld is het jaarthema de noodzaak om voor dat jaar pal achter jouw keuzes te gaan staan. Dit alles zonder in verleiding te komen om een verkeerd pad te bewandelen!


TarotJouw daghoroscoop:


Huidige maanfase:

Laatste kwartier

Laatste kwartier

De maan staat nu in Vissen en is 22 dagen oud.


Onze consulenten:

Direct bereikbaar op:
0909-7000000

Kijk ook eens bij:

Uitgeverij Koppenhol Gratis proefgesprek Topconsulenten

Dagkaart van maandag: De poort

Als je poortkaart in je handen gekomen is, sta je misschien voor een dilemma. Is er iets dat je niet wilt erkennen ? Houd angst te tegen ? Het doorgaan van de poort is het gaan van niet zijn naar zijn. Voor je poort identificeer je je met het niet-zijn van wat je wenst. Na de poort ben je het. Het is het accepteren van het niet-zijn of het loslaten van de noodzaak. Ga je door de poort ?

Inschrijven voor onze nieuwsbrief

Blijf op de hoogste van de nieuwste orakels en kaartleggingen en maak kans leuke spirituele artikelen die we regelmatig weggeven !

© 2022 Online Orakels