Tarot van de elfen

De Tarot van Elfen; de elfen zijn engelen van moeder natuur die je helpen met allerlei aardse dilemma's. Vergroot jouw zelfvertrouwen en overtuig jezelf dat ook jij een positief verschil kan maken in deze wereld. De 78 prachtige tarotkaarten in dit deck helpen je om een soort van 'onzichtbare kroon' te dragen om je levensdoelen te bereiken. Doreen Virtue en Radleigh Valentine noemen de Elfen Tarotkaarten het 'tarotdeck van zelfvertrouwen', vanwege de mooie woorden en afbeeldingen die deze intentie uitstralen. De illustraties op deze tarotkaarten bevatten Engelenkoningen, Engelenkoninginnen, Engelenprinsessen en Engelenprinsen, met op de achtergrond het iconische Glastonbury, Engeland.

De wijsheid van de elfen wordt per kaart beschreven en uitgelegd en helpen je uiteindelijke naar Goddelijke magie! Deze Elfen Tarotkaarten zijn een geweldige aanvullen op de Engelen Tarotkaarten, eveneens van Doreen Virtue. Wat je ook kunt doen is dit tarot-deck combineren met de Engelen Tarotkaarten voor een nog betere tarotreading.


TREK EEN 'TAROT VAN DE ELFEN' ORAKELKAART


ENKELE ORAKELKAARTEN VAN TAROT VAN DE ELFEN

De illusie gevangen te zitten. De noo...
Zaken logisch doordenken. Werelds suc...
De gave alles mooier te maken. Bijzon...
Heel hard werken voor je geld. De con...
Succes. Vervulling. Publieke erkennin...

ZELF DEZE KAARTEN LEGGEN ?

Het complete deck met 'Tarot van de elfen' orakelkaarten is online te verkrijgen bij Koppenhol uitgeverij; dè spirituele uitgeverij in Nederland

Koppenhol uitgeverij