Madame Lenormand en haar Lenormandkaarten


Madame Lenormand

Madame Lenormand; het is moeilijk om iets nieuws toe te voegen aan dit onderwerp. Echter, deze site zou niet compleet zijn zonder enige informatie over de vrouw die het Lenormand orakel en generaties van waarzeggers over de hele wereld geïnspireerd heeft.

Marie Anne Adélaïde Lenormand werd geboren in Alençon (Frankrijk) op 27 mei 1772, en ontpopte zicht tot een zeer populaire Franse waarzegster die in de late 18e en vroege 19e eeuw leefde. Ze is misschien beter bekend bij historici als één van Joséphine de Beauharnais adviseurs, die voorspelde dat Joséphine hoger dan een koningin zou rijzen, en dat haar echtgenoot (Napoléon Bonaparte, daarna een officier in het Franse leger), zelfs hoger dan een koning. Madame Lenormand heeft heel wat wat publicaties (voornamelijk om zichzelf te promoten of als antwoord op haar tegenstanders / critici. Dus een heleboel van wat ze schrijft lijkt eigenbelang te zijn) achter gelaten,maar niets van haar occulte collectie heeft het overleegd. In feite heeft het ontbreken van kaarten of geschreven essays over haar ambacht sommige mensen doen twijfelen of het orakel dat we vandaag de dag gebruiken daadwerkelijke het systeem is dat ze heeft gebruikt.


Madame Lenormand haar kaarten en orakels


Lenormand kaartlegging

Allereerst vermelden de meeste bronnen dat ze met gewone speelkaarten werkte; dat ze goed bekend was met de Tarot, evenals de astrologie; en dat ze een flink arsenaal van divinatiemethodes kende bovenop van de kaarten en astrologie... er zijn meldingen dat ze een haan, spiegels, eieren, en theeblaadjes gebruikte. Wat je ook zou bedenken; Madame Lenormand had het gedaan.

In een van haar memoires beschrijft ze honderden methodes had om de kaarten te interpreteren. En als er een ding was wat niet van haar zijde zou wijken waren het wel haar speelkaarten... Zelfs tot in de gevangenis

Als er enige twijfel is over de orakelkaarten die haar naar dragen is er geen enkele twijfel bij de ingewijden dat haar technieken werken; al of niet ze van haar zijn. Sterker nog; ze was zo succesvol dat ze in de knel kwam met de revolutionaire Franse leiders evenal met de politie ! Ze voorspelde hun dood wat natuurlijk niet meewerkt.. Ze werd een aantal keer gevangen genomen en uiteindelijk elke keer weer vrijgelaten, al deze aandacht maakte haar alleen maar populairder als waarzegster.


Lenormand's verdere leven


Lenormand's graf

Madame Lenormand overleefde de Franse Revolutie, Napoleon's opkomst en ondergang, leefde van haar gave en overleed uiteindelijk van ouderdom in haar woning in Parijs op 25 juni 1843. Ze werd 71 jaar.

Haar neef die ook haar erfgenaam was kwam kreeg haar bezittingen en besloot alles wat te maken had met haar occulte zaken te vernietigen. Weg waren haar astrologische grafieken, haar kaarten, haar notities... niks is bewaard gebleven zover we weten. De uitgevers van die tijd probeerden te profiteren van Madame Lenormand's reputatie en bekendheid door de orakels die we vandag de dag kennen en haar naam dragen kort naar haar door de publiceren....


Doe een kaartlegging met de lenormandkaarten!


Na deze informatie van Madame Lenormand behoefte gekregen om een kaartlegging te doen met de lenormandkaarten? Hieronder vind je er alvast een aantal die je gratis kunt doen:


Lenormand • Roxy

  Roxy

  Liefde, Financiën, Relatie, Werk, Heldervoelend, Helderwetend, Lenormand, Tarot, Tijdsaanduiding Healing op afstand, Luisterend Oor


 • Sofia

  Sofia

  Paragnoste, -Medium, heldervoelend en helderwetend lichtwerker, energetische therapeute, haeler voor mens en dier, rouwverwerking, ervaren levenscoach.


 • Sujadi

  Sujadi

  Intuïtief 'wegwijzer' ~ Reikt hogere inzichten aan, Bewustwording proces, Karmische relaties en Behandeling-heling op de meridiaan lijnen


Jouw daghoroscoop:Huidige maanfase:


Nieuwe maan

Nieuwe maan

De maan staat nu in Stier en is 28 dagen oud.


Kijk ook eens bij:


Uitgeverij Koppenhol Gratis proefgesprek

Dagkaart van maandag: Vergeving

Als je vandaag de kaart 'vergeving' krijgt, is het tijd te vergeven. Om te beginnen kun je jezelf vergeven. Ook al komt er een stemmetje op dat zegt dat je het niet verdient. Je verdiend het wel, je hoeft jezelf niet te straffen. Vergeef jezelf en luister naar wat zich aandient. Zelfvergeving is een heel mooi moment, koester het. Je bent het waard !

Inschrijven voor onze nieuwsbrief

Blijf op de hoogste van de nieuwste orakels en kaartleggingen en maak kans leuke spirituele artikelen die we regelmatig weggeven !

© 2021 Online Orakels