Keltisch Kruis lenormandlegging


Keltisch Kruis lenormandlegging

De lenormand kaartlegging in de vorm van het Keltische Kruis geeft je antwoord op specifieke vragen en kan je inzicht verschaffen in algemene situaties. Je kent deze kaartlegging ook vast uit de Tarot waar dit ook een populair legpatroon is. Het is een van de meer uitgebreide kaartleggingen die je bij Online Orakels kunt doen. Het Keltisch Kruis bestaat uit twee delen die verwijzen naar de twee delen van het kruis dat in Ierland zo bekend is. Het staande kruis bestaat uit een cirkel en een kruis die samen aan een verticale schraagbalk zijn bevestigd. Denk je dat de lenormandkaarten je kunnen adviseren in jouw situatie? Trek dan nu tien kaarten uit onderstaand deck en ontdek wat het Keltische Kruis gaat onthullen!

Dieper op deze kaartlegging ingaan?


Grote kans dat je nog vragen hebt na deze lenormand kaartlegging. Wil je meer weten wat de getrokken lenormandkaarten in jouw situatie betekenen dan kun je contact opnemen met een van onze gespecialiseerde spirituele consulenten die op dit moment direct te bereiken zijn!

Interessant voor jou?


Naast deze lenormand kaartlegging kun je nog meer kaartleggingen doen met de lenormand. Wellicht zijn onderstaande kaartleggingen of andere hoofstukken op onze website wat voor jou!


Dagkaart van zondag: Aandacht

De Aandacht-kaart wil jou vertellen dat het om doseren gaat. Aandacht is een energie die wij voelen en waaraan wij van kinds af aan verslaaf kunnen zijn. Aandacht is echter bedoeld om energie te geven aan diegene die werkt aan een creatie. Met aandacht kunnen wij hem of haar op dat moment voeden.

Inschrijven voor onze nieuwsbrief

Blijf op de hoogste van de nieuwste orakels en kaartleggingen en maak kans leuke spirituele artikelen die we regelmatig weggeven !

© 2024 Online Orakels