Keltisch Kruis lenormandlegging


Keltisch Kruis lenormandlegging

De lenormand kaartlegging in de vorm van het Keltische Kruis geeft je antwoord op specifieke vragen en kan je inzicht verschaffen in algemene situaties. Je kent deze kaartlegging ook vast uit de Tarot waar dit ook een populair legpatroon is. Het is een van de meer uitgebreide kaartleggingen die je bij Online Orakels kunt doen. Het Keltisch Kruis bestaat uit twee delen die verwijzen naar de twee delen van het kruis dat in Ierland zo bekend is. Het staande kruis bestaat uit een cirkel en een kruis die samen aan een verticale schraagbalk zijn bevestigd. Denk je dat de lenormandkaarten je kunnen adviseren in jouw situatie? Trek dan nu tien kaarten uit onderstaand deck en ontdek wat het Keltische Kruis gaat onthullen!

Dieper op deze kaartlegging ingaan?


Grote kans dat je nog vragen hebt na deze lenormand kaartlegging. Wil je meer weten wat de getrokken lenormandkaarten in jouw situatie betekenen dan kun je contact opnemen met een van onze gespecialiseerde spirituele consulenten die op dit moment direct te bereiken zijn!

Interessant voor jou?


Naast deze lenormand kaartlegging kun je nog meer kaartleggingen doen met de lenormand. Wellicht zijn onderstaande kaartleggingen of andere hoofstukken op onze website wat voor jou!


Dagkaart van maandag: De poort

Als je poortkaart in je handen gekomen is, sta je misschien voor een dilemma. Is er iets dat je niet wilt erkennen ? Houd angst te tegen ? Het doorgaan van de poort is het gaan van niet zijn naar zijn. Voor je poort identificeer je je met het niet-zijn van wat je wenst. Na de poort ben je het. Het is het accepteren van het niet-zijn of het loslaten van de noodzaak. Ga je door de poort ?

Inschrijven voor onze nieuwsbrief

Blijf op de hoogste van de nieuwste orakels en kaartleggingen en maak kans leuke spirituele artikelen die we regelmatig weggeven !

© 2022 Online Orakels