Maandhoroscoop Stier


Horoscoop van mei


Sterrenbeeld Stier

Je onafhankelijkheid is sterk deze maand. Het betekent dat je aandacht hebt voor jezelf, voor wat jij wilt. Je kunt in deze periode de dingen naar jouw hand zetten. Dat moet je nu doen, nu is de tijd daarvoor. Je bent krachtig en je geliefde zal zich met genoegen naar jouw wensen schikken. Je kunt anderen plezieren door jezelf te plezieren! Is dat niet mooi!? Normaalgesproken ben je iemand die niet lang nadenkt over uitgaven of investeringen. Deze maand ben je echter veel voorzichtiger en zul je ook minder speculeren op de financiële markt. Het legt je overigens geen windeieren.

Stier - mei

Meer horoscopen voor StierEerdere maandhoroscopen voor StierHoroscoop • Jeanette

  Jeanette

  Ervaren en bekend Medium en Paragnost. Geen informatie nodig. Alleen naam en leeftijd. Zeer sterk in o.a.Liefde, Relaties, Werk, Dieren en Overledenen


 • Svenja

  Svenja

  Krachtig Helder Voelend Lifecoach, Fotoreader, Kaartlegger, Reiki Master, Aura- en chakrahealer geeft je nieuwe energie en inzichten voor je toekomst.


 • Micheline

  Micheline

  Hoog heldervoelend paragnoste - Processing Tweelingzielen coach - Kaartleggingen tendenzen voor 2021- Traumaverwerking- HSP experte


Jouw daghoroscoop:Huidige maanfase:


Eerste kwartier

Eerste kwartier

De maan staat nu in Leeuw en is 6 dagen oud.


Kijk ook eens bij:


Uitgeverij Koppenhol Gratis proefgesprek

Dagkaart van dinsdag: Ontkenning

Is er iets dat je ontkent ? Ontkenning betekent letterlijk onkenbaar maken, niet willen kennen. Niet willen erkennen dus. Het wonderlijke doet zich voor dat wij mensen denken dat iets er niet meer is als we het ontkennen. Maar het doet wel pijn die innerlijke splitsing waarmee we dat deel van onszelf ontkennen. Ook al zijn we ons misschine niet bewust dat het zo werkt.

Inschrijven voor onze nieuwsbrief

Blijf op de hoogste van de nieuwste orakels en kaartleggingen en maak kans leuke spirituele artikelen die we regelmatig weggeven !

© 2021 Online Orakels