Maandhoroscoop Kreeft


Horoscoop van januari


Sterrenbeeld Kreeft

Dit is een carrièregerichte maand. Jouw op je werkgerichte houding zal je echter niet alleen maatschappelijk verder brengen, ook op sociaal gebied kan er hierdoor veel veranderen. Je aanzien groeit en je zelfvertrouwen groeit nog harder. Je vindt het heerlijk om te werken in deze periode, alles lijkt immers vanzelf te gaan. Bovendien is een flirt op het werk niet uitgesloten. Je kunt een verhouding krijgen met je baas of met een collega. Ben je geen single dan kan dit ook gewoon betekenen dat je partner je ambities ondersteunt. Er staat je in ieder geval een heerlijke tijd te wachten.

Kreeft - januari

Meer horoscopen voor KreeftEerdere maandhoroscopen voor KreeftDagkaart van zondag: Loslaten

Trek je 'Loslaten' ? Dan kan het tijd zijn om iets los te laten waar je al een tijd tegen beter weten in aan vasthoud. Ergens maak je jezelf wijs dat het klopt wat je doet. Maar weet je niet beer ? Je kunt niets verliezen als je het loslaat. Als het bij je hoort komt het terug, maar dan uit eigen beweging. En dan kun je het ontvangen, omdat de dwang eraf is. Laat los.

Inschrijven voor onze nieuwsbrief

Blijf op de hoogste van de nieuwste orakels en kaartleggingen en maak kans leuke spirituele artikelen die we regelmatig weggeven !

© 2022 Online Orakels