Maandhoroscoop Kreeft


Horoscoop van maart


Sterrenbeeld Kreeft

Je zult je energie deze maand meer richten op je thuissituatie dan op je carrière en/of je maatschappelijke succes. Vooral je kroost, of het kind in jou, is belangrijk voor je en dat heeft deze maand ook echt wat meer aandacht nodig dan anders. Ga je hier niet op in dan kun je daar zelfs op de een of andere manier toe worden gedwongen. Volg dus je gevoel en doe wat goed voelt, voordat de omstandigheden je inhalen. Je stelt je wat minder onafhankelijk op, maar je bent meestal niet iemand die hoog van de toren blaast. Je voelt je gelukkig op je eigen stekkie.

Kreeft - maart

Meer horoscopen voor KreeftEerdere maandhoroscopen voor KreeftDagkaart van vrijdag: Patroon

Als je 'Patroon' hebt getrokken dan is de kans groot dat je steeds vaker inziet dat je in herhaling valt. Dat er iets gebeurd in je leven waarvan je denkt; dit lijkt wel een vicieuze cirkel. Een patroon dus. Als je de patronen in je leven gaat ontdekken word je je meer bewust en kun je dit programma loslaten. Dan krijg je je vrijheid en stroom je.

Inschrijven voor onze nieuwsbrief

Blijf op de hoogste van de nieuwste orakels en kaartleggingen en maak kans leuke spirituele artikelen die we regelmatig weggeven !

© 2023 Online Orakels