Alles over sterrenbeeld Kreeft


Persoonlijkheid van Kreeft


Sterrenbeeld Kreeft

Intuitief en sentimenteel, de kreeft is een van de meest uitdagende sterrenbeelden om te leren kennen. Emotie zit die bij dit sterrenbeeld en wanner het op huis en haard aan komt is er niets belangrijker. Sympathiek en meelevend staat de kreeft dicht bij degenen om hem heen. Toewijding is het sleutelwoord bij dit sterrenbeeld, iets wat ze erg gevoelige mensen maakt om bij in gezelschap te zijn.


Meer over sterrenbeeld Kreeft


Element: Water Karakter: Voortvarend Groep: Emotioneel Polariteit: Negatief Planeet: Maan Huis: Vierde Kleur: Wit, Zilver Edelsteen: Parels Inverse: Steenbok Chinees teken: Geit Tarotkaart: De Zegewagen Geluksdagen: Maandag, dinsdag

Geluksgetallen voor Kreeft


2 7 11 16 20 25

Bekendheden met sterrenbeeld KreeftLiefde en relatie


'Ik voel' is een belangrijke uitdrukking voor de kreeft, en dit komt vooral naar voren wanneer het gaat over mensen die hij lief heeft. Zacht en voorzichtig zal de kreeft zonder enige twijfel zijn gevoeligheid tonen bij hun geliefden. Oppervlakkige of streberige partners passen niet goed bij de kreeft. De kreeft als minnaar zal iemand zoeken die net zo intuitief is. Ze zijn toegewijde partners, houden van kinderen en trouwen voor het leven !

Familie en vrienden


Traditioneel en vol moederinstict zijn kreeften geweldige ouders. Sterker nog, alle aspecten van het familieleven staan op nummer 1 voor dit sterrenbeeld. Dit valt vooral op in het thuis wat ze creeeren en in de toewijding die ze tentoon spreiden bij het invullen van hun ouderlijke plichten. Kreeften zijn vaak geneigd om persoonlijke conflicten te laten gaan wanneer dit familie betreft om het simpele feit dat men familie is. Wat er ook moet gebeuren, als familielid kun je blind rekenen op de kreeft. Ze zijn sentimenteel en hebben een sterke drang om familiealbums en -historie intact te houden. Het overdragen van verhalen aan de nieuwe generatie is iets wat dit sterrenbeeld graag doet. Wanneer het over vriendschap gaat is de kreeft erg hulpvaardig. Ze staan bijna altijd klaar om een handje te helpen zolang het niet botst met familieverplichtingen. Vrienden staan hoog in het vaandel en zijn vaak gelijk gezind. Omdat kreeften meestal liever thuis blijft dan weg te gaan zijn mensen die die graag langskomen en dezelfde hobbies hebben zoals kaarten of thuisdineren de beste keus als vriend. Omdat dit sterrenbeeld erg intuitief is zal het hart altijd harder spreken dan het verstand. Dit maakt de kreeft erg sympathiek maar soms ook moeilijk te begrijpen. Tijd is de remedie hiervoor !

Zakelijk en carrière


Kreeften zijn net zo vasthoudend als dat ze gevoelig zijn. Wanneer er een taak te doen is stropen ze hun mouwen op en beginnen eraan. Ze blinken vooral uit in het verzorgen of daaraan gerelateerde zaken wat het uitstekende ziekenverzorgers maakt. Andere carriererichtingen kunnen huishoudster, tuinder of journalist zijn. Kreeften houden van hun land wat het uitmuntende politici maakt. Het gevoel om het verschil te maken, hoe klein dan ook, is essentieel voor dit sterrenbeeld om zich bevredigd te voelen. Veiligheid en geborgenheid is van het grootste belang voor de kreeft en als het gaat over geld is dat net zo. Geld verdienen gaat over het algemeen eenvoudig en het sparen ervan is wat er meestal gebeurd. Kreeften geven niet snel teveel uit, sterker nog, ze zijn geneigd om wat geld te investeren om het te laten groeien. De meeste kreeften zien geld als een statussymbool en voelen de drang om een dikke bankrekening op te bouwen. Kreeften zijn vindingrijk en managen hun tijd en geld goed

Eigenschappen van Kreeft


Sterke punten


Meelevend, emotioneel gevoelig, vurig verdedigen van geliefden, vasthoudend

Zwakke punten


Manipulatief, indirect conflict, vathouden aan het verleden, onzeker, kuddedier

Houdt van


Ontspannen in of nabij het water, kunst, thuishobbies, goed eten met vrienden, mensen helpen

Houdt niet van


Vreemden, persoonlijke zaken blootgeven, kritiek van hun moeder

Karakteristiek


Gemiddeld gebouwd, rond gezicht, aanwezige borsten, de neiging om te leiding te nemen

Omgeving


De kreeft voelt zich thuis het fijnst, dichtbij familie, bekende zaken en goede vrienden


Meer horoscopen voor KreeftDagkaart van vrijdag: De muur

Als je je nog onvoldoende bewust bent van de muur die je optrekt, biedt hij zich vandaag via deze kaart aan jou aan. Deze kaart nodigt je uit om eens rustig met een gevoel van zachtheid of mededogen jouw eigen muur te bekijken of hem te visualiseren. Teken hem, of beschrijf hem. Het herkennen van je eigen muur bied je veel inzicht in jezelf.

Inschrijven voor onze nieuwsbrief

Blijf op de hoogste van de nieuwste orakels en kaartleggingen en maak kans leuke spirituele artikelen die we regelmatig weggeven !

© 2024 Online Orakels