Alles over sterrenbeeld Steenbok


Persoonlijkheid van Steenbok


Sterrenbeeld Steenbok

Wanneer men spreekt over professionaliteit en traditionele waardes wint de steenbok het altijd. Dit praktische sterrenbeeld houdt ervan om het leven zo praktisch mogelijk te benaderen waarbij de onderste steen boven zal komen. Gezien als het meest serieuze sterrenbeeld bezit de steenbok een onafhankelijkheid die het mogelijk maakt om grote stappen te zetten, zowel persoonlijk als op het werk.


Meer over sterrenbeeld Steenbok


Element: Aarde
Groep: Theoretisch
Polariteit: Negatief
Planeet: Saturnus
Huis: Tiende
Kleur: Bruin
Edelsteen: Onyx
Inverse: Kreeft
Chinees teken: Os
Tarotkaart: De Duivel

Bekendheden met sterrenbeeld Steenbok


Liefde en relatie


De steenbok is meestal een serieuze minnaar die er de voorkeur aan geeft om de zaken langzaam maar zeker te benaderen. Je zal dit sterrenbeeld niet snel hals over kop ergens in zien duiken. Relaties worden door de steenbok stap voor stap bekeken. De persoonlijkheid van de steenbok is er eentje van 'geen woorden maar daden'. De Steenbok heeft een grote waardering voor daden en zal alles uit de kast halen om zijn of haar affectie erdoor te laten spreken. Het het goede cadeau-gevers en deinzen niet terug om veel geld uit te geven om een fantastische nacht uit te hebben. Echt en oprecht, je kunt bouwen op het woord van de steenbok.

Familie en vrienden


Een goed verstand en een liefde voor humor combinerend maakt het dat de steenbok geweldig gezelschap is voor degenen die zij als vrienden kiezen. Ze zullen zichzelf omringen met mensen die eerlijk, loyaal en gelijkgezind zijn wanneer het gaat om hun arbeidsethos. Ze koesteren geliefden en zullen ver gaan om een vriend of familielid te helpen. Traditioneel als ze zijn houdt de steenbok het meest van feestelijkheden zoals Kerst welke mensen samenbrengen om verschillende activiteiten te ondernemen. Alhoewel de steenbok meestal niet een hele grote sociale kring heeft zijn degenen in het leven van dit sterrenbeeld een vaste en eerlijke waarde. Het uitten van emotie komt niet vaak voor bij de steenbok. Ze laten liever zien hoe ze zich voelen dan het met woorden te beschrijven.

Zakelijk en carrière


'Ambitie' is het sleutelwoord voor dit sterrenbeeld. Het motto voor de steenbok is 'gebruiken'. De Steenbok heeft een gave voor het vinden van het juiste gereedschap voor de uit te voeren taak en zal ervoor gaan. Beginnen onder aan de ladder om zichzelf vervolgens omhoog te werken schrikt de steenbok niet af. Ze zullen alles geven wanneer een doel is gezet. In aanvulling op de hoge eisen die ze aan zichzelf stellen zijn eerlijkheid en volharding belangrijke kernmerken voor de steenbok. Deze zaken maken hem een fantastische manager. Loyaliteit en een wil om zo hard te werken als nodig is zijn kwaliteiten die dit sterrenbeeld erg waardeert in zichzelf en anderen om hem heen. Een loopbaan in management, financieen, lesgeven en vastgoed zijn perfecte keuzes. Steenbokken zijn vindingrijk en managen hun tijd en geld erg goed. Zo nu en dan hebben ze de neiging om wat zuurverdiend geld uit te geven en zul je hem rond zien lopen met grote tassen vol frivole zaken uit de winkel. Meestal zal de steenbok praktische aankopen doen, meestal met een voorkeur voor multifunctionele zaken.

Eigenschappen van Steenbok


Sterke punten


Verantwoordelijk, goede managers, gedisciplineerd, zwartgallige humor

Zwakke punten


Wijsneus, onvergeeflijk, neerbuigend, het ergste verwachten

Houdt van


Familie, traditie, vakwerk, muziek

Houdt niet van


Bijna alles op een bepaald punt

Karakteristiek


Gemiddeld gebouwd, kan in vorm raken met veel moeite

Omgeving


Positieve werksituatie, stedelijke omgeving met cultuur en stijl, overal waar hij de leiding kan hebben


Meer horoscopen voor SteenbokHoroscoop • Dirkje

  Dirkje

  * Spirituele groei, non-dualiteit, emoties en liefdes relaties, energie werk & tools * HSP * Heldervoelend/wetend * Tarot expert *


 • Angel Medium Maria

  Angel Medium Maria

  Zeer Sterk Heldervoelend en Helderwetend, tweelingzielconnecties, liefde, werk, zakelijk, financieel, sterk in tijdsaanduiding, jaarlegging 2021


 • Marja

  Marja

  Ervaren spiritueel tekenaar. Tekenen werkt snel en helend. Gespecialiseerd in emotiemangement. Bekend met zielsverwantschap, rouw, trauma, burn-out.


Jouw daghoroscoop:Kijk ook eens bij:


Uitgeverij Koppenhol Gratis proefgesprek

Dagkaart van maandag: Meesterschap

Dient 'Meesterschap' zich bij jou aan ? Meesterschap dient zich aan als je, na alles wat je geleerd meent te hebben, de behoefte krijgt om te gaan dienen. Om het geleerde in praktijk te brengen en het te onderwijzen. Dit is de volgende fase in jouw leerproces. Nu kun je op een dieper niveau gaan begrijpen wat je dacht reeds te weten.

Inschrijven voor onze nieuwsbrief

Blijf op de hoogste van de nieuwste orakels en kaartleggingen en maak kans leuke spirituele artikelen die we regelmatig weggeven !

© 2021 Online Orakels