Alles over sterrenbeeld Tweelingen


Persoonlijkheid van Tweelingen


Sterrenbeeld Tweelingen

Veelzijdigheid is een mooi sleutelwoord voor dit dubbele sterrenbeeld. Expressief en bijdehand heeft de tweeling twee verschillende kanten aan zijn of haar persoonlijkheid. Je weet nooit met welke je te maken gaat krijgen. Aan de ene kant kan de tweeling flirterig, communicatief en ondernemend zijn; klaar voor de grote pret. Aan de andere kant kun je rusteloosheid, piekeren, nadenken en zelfs besluiteloosheid tegenkomen. Beide tweelingen kunnen zich goed aanpassen aan de omstandigheden van het leven wat het mooie mensen maakt om te kennen. Dingen zijn nooit saai wanneer er een tweeling in de buurt is.


Meer over sterrenbeeld Tweelingen


Element: Lucht Karakter: Veranderlijk Groep: Emotioneel Polariteit: Positief Planeet: Mercurius Huis: Derde Kleur: Groen Edelsteen: Agaath Inverse: Boogschutter Chinees teken: Paard Tarotkaart: De Geliefden Geluksdagen: Woensdag

Geluksgetallen voor Tweelingen


5 14 23 32 41 50

Bekendheden met sterrenbeeld TweelingenLiefde en relatie


Altijd in voor plezier of een intellectuele uitdaging; de tweeling is een vurige minnaar. Het gesprek wat vooraf gaat aan intimiteit is net zo belangrijk als het eigenlijke contact voor dit sterrenbeeld. En als het gaat over gevatte humor... dit sterrenbeeld laat zich helemaal gaan. Flirterig en nieuwschierig zal de tweeling tijd doorbrengen met verschillende minaars totdat ze degene vinden die matched met hun intellect en energieniveau. De tweeling heeft het nodig om opwinding, afwisseling en stimulatie te ervaren om zich helemaal bevredigd te voelen. Eens de perfecte partner gevonden is zal de tweeling zich settelen met zijn partner voor de eeuwigheid.

Familie en vrienden


Tweelingen zijn sociaal en houden ervan om tijd door te brengen met vrienden en familie. Er zullen momenten zijn wanneer dit ondernemende sterrenbeeld wil gaan bungeejumpen terwijl het volgende moment ze thuis willen zitten om te kaarten. Hoe dan ook, vrienden zijn er genoeg. Degenen die het intellect van de tweeling en de liefde voor afwisseling kan matchen zullen het volhouden. Een kwaliteit die ze van andere verwachten is communicatie. De tweeling houdt ervan om te praten en inzichten te krijgen van anderen. In een moeizaam gesprek zal de tweeling al snel de interesse verliezen. Familie is belangrijk vooral de gelijkgezinden. Vriendschap met broers of zussen komt vaak voor bij de tweeling en de doorgebrachte tijd samen is geliefd. Verantwoordelijkheden en opzichte van de familie zijn soms lastig, maar bijna altijd zal de tweeling er staan.

Zakelijk en carrière


De beste carriere voor een tweeling zijn deze die het intellect stimuleren. 'Ik denk' is de belangrijkste zin voor dit sterrenbeeld. Tweelingen zijn inventief en vaak literair onderlegd. Het is belangrijk dat het werk waaraan ze zich commiteren dynamisch en uitdagend is zodat ze zich niet gaan vervelen. Een baan als leraar, verslaggever, schrijver, priester of advocaat passen allemaal prima bij dit sterrenbeeld. Elk podium dat de tweeling ruimte geeft om te praten is het best ! Een salesberoep is ook een uitmuntende keuze ! Je kunt verwachten dat dit sterrenbeeld omringd is met communicatietools zoals laptops, smartphones of tablets. Nieuwe ideeen genereren en problemen oplossen zijn andere gebieden waar de tweeling zal uitblinken. Kiezen tussen praktisch of plezierig kan moeilijk zijn voor de tweeling. Terwijl geld een noodzakelijk kwaad is zullen de meesten niet veel tijd spenderen om zich druk te maken waar de volgende euro vandaan komt. Ze denken niet veel na over een gevulde bankrekening. Toch lukt het ze prima om rond te komen; vooral door de flexibiliteit van de tweeling.

Eigenschappen van Tweelingen


Sterke punten


Nieuwsgierigheid, het delen van ideeen, goed aanpassingsvermogen, aardig

Zwakke punten


Nerveus, korte aandachtsboog, wispelturig

Houdt van


Muziek, tijdschriften, boeken, weblogs, praatje met iemand maken, korte tripjes

Houdt niet van


Routine, herhaling, alleen zijn, afgesloten zijn

Karakteristiek


Expressieve ogen, snel, slim, tenger gebouwd, fijne trekken

Omgeving


Een drukke omgeving, plekken waar mensen samenkomen om te roddelen, boekenwinkels, musea


Meer horoscopen voor TweelingenDagkaart van zaterdag: Eigenzinnigheid

Trek je eigenzinnigheid ? Weet dan dat eigenzinnigheid een kwaliteit is. Let wel; teveel eigenzinnigheid laat geen ruimte voor de (mening van de) ander. Te weinig en er is onvoldoende ruimte voor het ontplooien van het zelf. Eigenzinnigheid innerlijk in balans is het volgen van je hart op onbetreden paden. Met moed en vertrouwen in het zelf als lichtbaken voor de wereld.

Inschrijven voor onze nieuwsbrief

Blijf op de hoogste van de nieuwste orakels en kaartleggingen en maak kans leuke spirituele artikelen die we regelmatig weggeven !

© 2024 Online Orakels