Sterrenbeeld van Natalie Portman (Tweelingen)


Persoonlijkheid van Tweelingen


Naam Natalie Portman
Bekend als Film actrice
Geslacht: Vrouw
Geboortedatum 09 juni 1981
Leeftijd: 43
Sterrenbeeld Tweelingen
Chinees sterrenbeeld: Aap
Natalie Portman

Meer over Natalie Portman (Tweelingen)


Sterrenbeeld Tweelingen

Natalie Portman, geboren Natalie Hershlag (Hebreeuws: נטע-לי הרשלג) (Jeruzalem, 9 juni 1981), is een Israëlisch-Amerikaans actrice. Haar eerste rol kreeg ze in 1994 in de actiethriller Léon als tegenspeelster van Jean Reno. Maar het grote succes kwam toen ze de rol kreeg van Padmé Amidala in Star Wars Episode I, II en III (1999, 2002 en 2005). Ze werd in 2005 genomineerd voor een Oscar voor haar rol in Closer, waarmee ze onder meer een Golden Globe won. In 2011 won ze de Oscar voor beste vrouwelijke hoofdrol voor haar rol in de film Black Swan.


Populaire horoscopen voor Natalie Portman (Tweelingen)Bekendheden met sterrenbeeld Tweelingen
Dagkaart van zondag: Ego-toets

Doe de 'Ego-toets'. Als je de ego-toets hebt getrokken dan wil de kaart je aan een toets herinneren. Het ego gaat voor winnen en nu meteen zoals je weet. Als je een impuls of verlangen wilt testen vraag jezelf dan af: en wat als ik het niet direct zeg, doe of krijg ? Luister eerlijk en oprecht naar het antwoord dat je krijgt.

Inschrijven voor onze nieuwsbrief

Blijf op de hoogste van de nieuwste orakels en kaartleggingen en maak kans leuke spirituele artikelen die we regelmatig weggeven !

© 2024 Online Orakels