Alles over sterrenbeeld Schorpioen


Persoonlijkheid van Schorpioen


Sterrenbeeld Schorpioen

Gecontroleerd en koel van buiten, klopt van binnen het hart van de diep intense kreeft. Gepassioneerd, doordringend en vasthoudend zal dit sterrenbeeld doordringen todat ze de waarheid bereiken. De kreeft zal niet snel zijn emoties blootgeven, maar weet dat er een enorme hoeveelheid activiteit plaatsvind onder de oppervlakte. Het zijn uitmuntende leiders, kreeften zijn zich bewust van wat er speelt. Als het gaat over vindingrijkheid staat dit sterrenbeeld op de eerste plaats.


Meer over sterrenbeeld Schorpioen


Element: Water
Groep: Intellectueel
Polariteit: Negatief
Planeet: Pluto, Mars
Huis: Achtste
Kleur: Donker rood, zwart
Edelsteen: Opaal
Inverse: Stier
Chinees teken: Varken
Tarotkaart: De Dood

Bekendheden met sterrenbeeld Schorpioen


Liefde en relatie


Schorpioen is de sterkste van de seksualiteiten in de dierenriem. Ongelofelijk gepassioneerd zijnde neemt de schorpioen intimiteit serieus. Partners moeten intelligent en eerlijk zijn. Veel van het voorspel voor dit sterrenbeeld vind ver voor de slaapkamer plaats voor conversatie en observatie. Eenmaal verliefd zijn ze loyaal en toegewijd tot de dood. Maar een relatie kan soms wat tijd kosten. De schorpioen moet langzaam maar zeker vertrouwen en respect ontwikkelen voor een partner.

Familie en vrienden


Oprechtheid en waarheid zijn belangrijke componenten van de schorpioen's vrienden. Het kan soms even duren voordat hechte banden geschapen zijn, maar wanneer dit gebeurd is zal de schorpioen toegewijd en trouw zijn. Geestig en intellectueel zijnde geven ze de voorkeur aan een partner met humor die relaxed is. Vol verrassingen zijnde zal dit sterrenbeeld jou alles geven wat je nodig hebt en daar ver bij gaan. Aan de andere kant; wanneer ze zich bedrogen voelen is er geen weg meer terug. Ze zijn erg gevoelig, en eens pijn gedaan is het meestal onmogelijk dingen om te draaien. De verbondenheid met familie is sterk en een constante factor bij de schorpioen. Ze zijn buitengewoon handig bij het beheren van bepaalde zaken, en ze zijn uitstekende ambassadeurs wanneer dat nodig is.

Zakelijk en carrière


'Ik wil' is de belangrijkste zin voor de schorpioen. Ze zijn fantastisch in het managen, oplossen en creeeren. Zodra de schorpioen zijn zinnen heeft gezet op een bepaald doel is er niks waardoor dit sterrenbeeld zich laat weerhouden. Taken die een wetenschappelijke, diepgaande aanpak nodig hebben kun je het best aan een schorpioen over laten. Ze zullen diep graven in wat er beschikbaar is. Hun kracht om te focussen samen met hun vastberadenheid staat garant voor goede managementvaardigheden. Het zijn geen mensen die zich druk maken over vrienden maken op de werkvloer. Ze zien liever dat de taken goed uitgevoerd worden. Wetenschapper, dokter, onderzoeker, navigator, detective, onderzoeker, manager of rechercheur zijn carrieres die goed passen bij de schorpioen. Respect is belangrijk wanneer men samenwerkt met een schorpioen. Ze moeten hun collega's respecteren zolang ze zelf een gevoel hebben gerespecteerd te worden door anderen. Schorpioenen zijn gedisciplineerd genoeg om zich aan een budget te houden en zijn niet bang om lang en hard te werken om zichzelf in een goede financiele positie te plaatsen. Veel schorpioenen zijn welbemiddeld en erven geld. Hoe dan ook kunnen ze goed met geld omgaan en zullen niet snel teveel uitgeven. Geld betekent veiligheid en een gevoel van controle; welke belangrijk zijn voor de schorpioen. Vandaar dat ze meestal weinig uitgeven en kun keuzes voorzichtig maken voor ze ergens iets aan uitgeven.

Eigenschappen van Schorpioen


Sterke punten


Gepassioneerd, dwars, vindingrijk, dapper, een echte vriend

Zwakke punten


Jaloers, wantrouwig, geheimzinnig, geweldadig

Houdt van


De waarheid, feiten, gelijk hebben, pesten, goede vrienden, een grote passie, een waardige tegenstander

Houdt niet van


Oneerlijkheid, passieve mensen, geheimen onthullen

Karakteristiek


Intense blik, gespierd

Omgeving


Donker, elke situatie die machtig maakt of sterke gevoelns ademt


Meer horoscopen voor SchorpioenHoroscoop • Dirkje

  Dirkje

  * Spirituele groei, non-dualiteit, emoties en liefdes relaties, energie werk & tools * HSP * Heldervoelend/wetend * Tarot expert *


 • Angel Medium Maria

  Angel Medium Maria

  Zeer Sterk Heldervoelend en Helderwetend, tweelingzielconnecties, liefde, werk, zakelijk, financieel, sterk in tijdsaanduiding, jaarlegging 2021


 • Marja

  Marja

  Ervaren spiritueel tekenaar. Tekenen werkt snel en helend. Gespecialiseerd in emotiemangement. Bekend met zielsverwantschap, rouw, trauma, burn-out.


Jouw daghoroscoop:Kijk ook eens bij:


Uitgeverij Koppenhol Gratis proefgesprek

Dagkaart van maandag: Meesterschap

Dient 'Meesterschap' zich bij jou aan ? Meesterschap dient zich aan als je, na alles wat je geleerd meent te hebben, de behoefte krijgt om te gaan dienen. Om het geleerde in praktijk te brengen en het te onderwijzen. Dit is de volgende fase in jouw leerproces. Nu kun je op een dieper niveau gaan begrijpen wat je dacht reeds te weten.

Inschrijven voor onze nieuwsbrief

Blijf op de hoogste van de nieuwste orakels en kaartleggingen en maak kans leuke spirituele artikelen die we regelmatig weggeven !

© 2021 Online Orakels