Sterrenbeeld van Matthew McConaughey (Weegschaal)


Persoonlijkheid van Weegschaal


Naam Matthew McConaughey
Bekend als Film acteur
Geslacht: Man
Geboortedatum 04 oktober 1969
Leeftijd: 53
Sterrenbeeld Weegschaal
Chinees sterrenbeeld: Aap
Matthew McConaughey

Meer over Matthew McConaughey (Weegschaal)


Sterrenbeeld Weegschaal

Matthew David McConaughey (Uvalde, 4 november 1969) is een Amerikaanse acteur. Hij won in 2014 een Oscar en een Golden Globe voor zijn hoofdrol als Ron Woodroof in de biografische dramafilm Dallas Buyers Club. Daarnaast werden hem meer dan twintig andere prijzen toegekend, waaronder Independent Spirit Awards in zowel 2013 (voor Magic Mike) als 2014 (samen met de gehele cast van Mud), een Saturn Award (voor Killer Joe) en de People's Choice Award voor favoriete mannelijke actiester van 2006. McConaughey werd in 2005 door People Magazine uitgeroepen tot Sexiest Man Alive. In 2014 kreeg hij een ster op de Hollywood Walk of Fame.


Populaire horoscopen voor Matthew McConaughey (Weegschaal)Bekendheden met sterrenbeeld Weegschaal
Dagkaart van dinsdag: Patroon

Als je 'Patroon' hebt getrokken dan is de kans groot dat je steeds vaker inziet dat je in herhaling valt. Dat er iets gebeurd in je leven waarvan je denkt; dit lijkt wel een vicieuze cirkel. Een patroon dus. Als je de patronen in je leven gaat ontdekken word je je meer bewust en kun je dit programma loslaten. Dan krijg je je vrijheid en stroom je.

Inschrijven voor onze nieuwsbrief

Blijf op de hoogste van de nieuwste orakels en kaartleggingen en maak kans leuke spirituele artikelen die we regelmatig weggeven !

© 2023 Online Orakels