Sterrenbeeld van Matthew McConaughey (Weegschaal)


Persoonlijkheid van Weegschaal


Naam Matthew McConaughey
Bekend als Film acteur
Geslacht: Man
Geboortedatum 04 oktober 1969
Leeftijd: 54
Sterrenbeeld Weegschaal
Chinees sterrenbeeld: Aap
Matthew McConaughey

Meer over Matthew McConaughey (Weegschaal)


Sterrenbeeld Weegschaal

Matthew David McConaughey (Uvalde, 4 november 1969) is een Amerikaanse acteur. Hij won in 2014 een Oscar en een Golden Globe voor zijn hoofdrol als Ron Woodroof in de biografische dramafilm Dallas Buyers Club. Daarnaast werden hem meer dan twintig andere prijzen toegekend, waaronder Independent Spirit Awards in zowel 2013 (voor Magic Mike) als 2014 (samen met de gehele cast van Mud), een Saturn Award (voor Killer Joe) en de People's Choice Award voor favoriete mannelijke actiester van 2006. McConaughey werd in 2005 door People Magazine uitgeroepen tot Sexiest Man Alive. In 2014 kreeg hij een ster op de Hollywood Walk of Fame.


Populaire horoscopen voor Matthew McConaughey (Weegschaal)Bekendheden met sterrenbeeld Weegschaal
Dagkaart van zondag: Het weten

Ken je het ? Het is 'Het Weten' dat je niet kunt verklaren. Het is het maken van de koppeling met het universum, het collectieve. Je weet. Maar niet met je verstand. Dit weten heeft niks te maken met materialistisch en ego te maken. Het voelt genadig en je doet het met je hart. Soms zie je het maar niet met je ogen. Als je weten trekt, herinner je dit dan (weer).

Inschrijven voor onze nieuwsbrief

Blijf op de hoogste van de nieuwste orakels en kaartleggingen en maak kans leuke spirituele artikelen die we regelmatig weggeven !

© 2024 Online Orakels