Alles over sterrenbeeld Stier


Persoonlijkheid van Stier


Sterrenbeeld Stier

De sterke en betrouwbare stier staat vooraan als het gaat om de vruchten van hard werken te plukken. Houdend van alles van mooi is zullen stieren zich omringen met materieel gewin. De stier is een sensueel, gevoelig sterrenbeeld. Aanraking is heel belangrijk in alles van werk tot romantiek. Stabiel en conservatief is de stier de meest betrouwbaar van de dierenriem. Terwijl ze soms als koppig gezien worden zal dit sterrenbeeld meewerken aan een taak tot het bittere eind. Zichzelf verzekerend dat alles op het juiste niveau is. Ze zijn erg creatief en genieten er erg van om zaken met hun eigen handen te maken.


Meer over sterrenbeeld Stier


Element: Aarde Karakter: Star Groep: Emotioneel Polariteit: Negatief Planeet: Venus Huis: Tweede Kleur: Roze Edelsteen: Smaragd Inverse: Schorpioen Chinees teken: Slang Tarotkaart: De Hogepriester Geluksdagen: Vrijdag, maandag

Geluksgetallen voor Stier


6 15 24 33 42 51

Bekendheden met sterrenbeeld StierLiefde en relatie


Wees voorbereid om de tijd te nemen als het gaat om een stier als minnaar. Enorm sensueel is aanraking heel belangrijk. Haastig handelen, op wat voor manier dan ook, zal niet werken om dit sterrenbeeld op te winden. Geliefden hebben vaak eenzelfde sociale status en kring die kan wedwijveren met de stier's intellect en drang naar een beter leven. Verwacht dat affectie getoond word door cadeau's; de stier geeft ze graag.

Familie en vrienden


Huiselijke aangelegenheden zijn heel belangrijk voor de stier. Waardes rond familiezaken zijn vaak sterk aanwezig en de stier zal er alles aan doen deze te beschermen. Intelligentie en een goed gevoeg voor humor maken het dat dit sterrenbeeld een fijn gezelschap is. Men zoekt de stier vaak op voor advies hoe zaken praktisch aan te pakken. Eenmaal bevriend en vertrouwd zal deze relatie een leven lang duren. Ze zijn loyaal en altijd bereid een handje te helpen. In feite beginnen veel vriendschappen voor de stier in de kindertijd. Beloftes aan anderen worden erg serieus genomen. Tijd samen met familie wordt ook er gewaardeerd. De stier houdt van kinderen en zal als eerste aanwezig zijn op familieaangelegenheden zoals reunies en familiebijeenkomsten. Ze houden ervan om zich te vermaken in hun eigen huis en twijfelen niet om met een huis vol vrienden en bekenden dingen te vieren.

Zakelijk en carrière


Stabiliteit is het sleutelwoord voor dit sterrenbeeld. De belangrijke uitspraak is 'Ik heb'. Stieren houden van geld, en zijn niet bang daar hard voor te werken. Op het werk is de stier betrouwbaar, geduldig en grondig. Eenmail hun zin gezet op een project zullen ze doorgaan tot oplevering, ongeacht hoe gecompliceerd of hoe lang het gaat duren. De stier is stipt, in voor bijna alles en ijverig. Een gevoel van iemands waardes is een grote motivator van de stier. Ook is de beloning die komt na het harde werken erg geliefd. Omdat dit sterrenbeeld zichzelf vaak omringd met materiele pracht en praal en ze genieten van de luxe die het leevn kan bieden is werk erg belangrijk. Het is een manier om geld te verdienen, en de stier is zich hier altijd bewust van. Stieren zijn uitmuntende managers van geld. Ze betalen hun rekeningen op tijd en zullen altijd iets achter de hand hebben. In sommige gevallen geven ze soms wat teveel uit, maar dit komt niet heel vaak voor. De stier zal sparen voor hetgeen ze wensen en daarbij geld opzij zetten totdat ze het kunnen aanschaffen. Mooie loopbanen voor dit sterrenbeeld zijn bankieren, medicijnen, educatie en de bouw.

Eigenschappen van Stier


Sterke punten


Betrouwbaar, geduldig, muzikaal, praktisch

Zwakke punten


Koppig, compromisloos, bezitterig

Houdt van


Tuinieren, koken, met zijn handen werken, muziek, romantiek, mooie kleding

Houdt niet van


Veranderingen, complicaties, onzekerheid, syntetische stoffen

Karakteristiek


Degelijk, stevig gebouwd, komt snel gewicht aan

Omgeving


Een afgelegen huis dichtbij de natuur. Goede voeding is belangrijk. Schoonheid en comfort zijn een must.


Meer horoscopen voor StierDagkaart van zaterdag: Eigenzinnigheid

Trek je eigenzinnigheid ? Weet dan dat eigenzinnigheid een kwaliteit is. Let wel; teveel eigenzinnigheid laat geen ruimte voor de (mening van de) ander. Te weinig en er is onvoldoende ruimte voor het ontplooien van het zelf. Eigenzinnigheid innerlijk in balans is het volgen van je hart op onbetreden paden. Met moed en vertrouwen in het zelf als lichtbaken voor de wereld.

Inschrijven voor onze nieuwsbrief

Blijf op de hoogste van de nieuwste orakels en kaartleggingen en maak kans leuke spirituele artikelen die we regelmatig weggeven !

© 2024 Online Orakels