Sterrenbeeld van Sam Smith (Stier)


Persoonlijkheid van Stier


Naam Sam Smith
Bekend als Popster
Geslacht: Man
Geboortedatum 19 mei 1992
Leeftijd: 32
Sterrenbeeld Stier
Chinees sterrenbeeld: Aap
Sam Smith

Meer over Sam Smith (Stier)


Sterrenbeeld Stier

Samuel Frederick (Sam) Smith (Bishop's Stortford, 19 mei 1992) is een Britse singer-songwriter die in 2012 wereldwijd bekend werd door het nummer Latch (een samenwerking met Disclosure). In Nederland werd Smith bekend in 2013 door de hit La La La (met Naughty Boy) die in de Top 40 de vierde plaats bereikte. Verder werden nummers als Stay with me, I'm not the only one, Too good at goodbyes en Promises (met Calvin Harris) internationale hits. In 2015 zong Smith de James Bond-titelsong Writing's On The Wall voor de film Spectre.


Populaire horoscopen voor Sam Smith (Stier)Bekendheden met sterrenbeeld Stier
Dagkaart van zondag: Het weten

Ken je het ? Het is 'Het Weten' dat je niet kunt verklaren. Het is het maken van de koppeling met het universum, het collectieve. Je weet. Maar niet met je verstand. Dit weten heeft niks te maken met materialistisch en ego te maken. Het voelt genadig en je doet het met je hart. Soms zie je het maar niet met je ogen. Als je weten trekt, herinner je dit dan (weer).

Inschrijven voor onze nieuwsbrief

Blijf op de hoogste van de nieuwste orakels en kaartleggingen en maak kans leuke spirituele artikelen die we regelmatig weggeven !

© 2024 Online Orakels