Sterrenbeeld van Sam Smith (Stier)


Persoonlijkheid van Stier


Naam Sam Smith
Bekend als Popster
Geslacht: Man
Geboortedatum 19 mei 1992
Leeftijd: 30
Sterrenbeeld Stier
Chinees sterrenbeeld: Aap
Sam Smith

Meer over Sam Smith (Stier)


Sterrenbeeld Stier

Samuel Frederick (Sam) Smith (Bishop's Stortford, 19 mei 1992) is een Britse singer-songwriter die in 2012 wereldwijd bekend werd door het nummer Latch (een samenwerking met Disclosure). In Nederland werd Smith bekend in 2013 door de hit La La La (met Naughty Boy) die in de Top 40 de vierde plaats bereikte. Verder werden nummers als Stay with me, I'm not the only one, Too good at goodbyes en Promises (met Calvin Harris) internationale hits. In 2015 zong Smith de James Bond-titelsong Writing's On The Wall voor de film Spectre.


Populaire horoscopen voor Sam Smith (Stier)



Bekendheden met sterrenbeeld Stier




Dagkaart van woensdag: Je hart

Als jij 'Je Hart' trekt is hert wellicht je hart dat aandacht vraagt. Om met je hart en ziel ergens aan te wijden. Of om een beslissing te die belangrijk voor je is met je hart te nemen. Naar je hart luisteren als je iets wil vertellen. Of dankbaar te zijn voor de keren dat je je hart gevolgd hebt en achteraf merkte hoezeer dat je bracht waarnaar je verlangde. Ga met je hart.

Inschrijven voor onze nieuwsbrief

Blijf op de hoogste van de nieuwste orakels en kaartleggingen en maak kans leuke spirituele artikelen die we regelmatig weggeven !

© 2022 Online Orakels