Sterrenbeeld van Sam Smith (Stier)


Persoonlijkheid van Stier


Naam Sam Smith
Bekend als Popster
Geslacht: Man
Geboortedatum 19 mei 1992
Leeftijd: 30
Sterrenbeeld Stier
Chinees sterrenbeeld: Aap
Sam Smith

Meer over Sam Smith (Stier)


Sterrenbeeld Stier

Samuel Frederick (Sam) Smith (Bishop's Stortford, 19 mei 1992) is een Britse singer-songwriter die in 2012 wereldwijd bekend werd door het nummer Latch (een samenwerking met Disclosure). In Nederland werd Smith bekend in 2013 door de hit La La La (met Naughty Boy) die in de Top 40 de vierde plaats bereikte. Verder werden nummers als Stay with me, I'm not the only one, Too good at goodbyes en Promises (met Calvin Harris) internationale hits. In 2015 zong Smith de James Bond-titelsong Writing's On The Wall voor de film Spectre.


Populaire horoscopen voor Sam Smith (Stier)Bekendheden met sterrenbeeld Stier
Dagkaart van dinsdag: Patroon

Als je 'Patroon' hebt getrokken dan is de kans groot dat je steeds vaker inziet dat je in herhaling valt. Dat er iets gebeurd in je leven waarvan je denkt; dit lijkt wel een vicieuze cirkel. Een patroon dus. Als je de patronen in je leven gaat ontdekken word je je meer bewust en kun je dit programma loslaten. Dan krijg je je vrijheid en stroom je.

Inschrijven voor onze nieuwsbrief

Blijf op de hoogste van de nieuwste orakels en kaartleggingen en maak kans leuke spirituele artikelen die we regelmatig weggeven !

© 2023 Online Orakels