Sterrenbeeld van Sam Smith (Stier)


Persoonlijkheid van Stier


Naam Sam Smith
Bekend als Popster
Geslacht: Man
Geboortedatum 19 mei 1992
Leeftijd: 29
Sterrenbeeld Stier
Chinees sterrenbeeld: Aap
Sam Smith

Meer over Sam Smith (Stier)


Sterrenbeeld Stier

Samuel Frederick (Sam) Smith (Bishop's Stortford, 19 mei 1992) is een Britse singer-songwriter die in 2012 wereldwijd bekend werd door het nummer Latch (een samenwerking met Disclosure). In Nederland werd Smith bekend in 2013 door de hit La La La (met Naughty Boy) die in de Top 40 de vierde plaats bereikte. Verder werden nummers als Stay with me, I'm not the only one, Too good at goodbyes en Promises (met Calvin Harris) internationale hits. In 2015 zong Smith de James Bond-titelsong Writing's On The Wall voor de film Spectre.


Populaire horoscopen voor Sam Smith (Stier)Bekendheden met sterrenbeeld Stier
Dagkaart van zondag: Je fouten

Trek je 'je fouten' ? Maak je niet druk, zo ernstig is het niet hoor. Het is gewoon een kwestie van perceptie, van hoe je naar dingen kijkt. Als je beeld van de werkelijkheid vertekend is door je overtuigingen of opvattingen dan handel je daar ook naar. Je fouten vinden is niks anders dan die vertekening van de realiteit te vinden en los te laten. Dat werkt heel ontspannend.

Inschrijven voor onze nieuwsbrief

Blijf op de hoogste van de nieuwste orakels en kaartleggingen en maak kans leuke spirituele artikelen die we regelmatig weggeven !

© 2021 Online Orakels