Alles over sterrenbeeld Ram


Persoonlijkheid van Ram


Sterrenbeeld Ram

Als het eerste sterrenbeeld van de dierenriem zal de aanwezigheid van een ram bijna altijd iets energieks en ontstuimigs inluiden. Er is niet veel wat dit sterrenbeeld tegen houdt. Ze zijn enthousiast, dynamisch, snel en competatief. Wanneer het nodig is om de bal aan het rollen te krijgen is en ram de beste keus. Alles proberend van werk-gerelateerde projecten tot feestjes met vrienden; een ram gaat voor goud !


Meer over sterrenbeeld Ram


Element: Vuur Karakter: Voornaam Groep: Emotioneel Polariteit: Positief Planeet: Mars Huis: Eerste Kleur: Rood Edelsteen: Diamant Inverse: Weegschaal Chinees teken: Draak Tarotkaart: De Keizer Geluksdagen: Dinsdag

Geluksgetallen voor Ram


9 18 27 36 45 54 63 72

Bekendheden met sterrenbeeld RamLiefde en relatie


Dit wild flirterige sterrenbeeld neemt zeker het initiatief als het gaat om romantiek. Ze acteren snel wanneer ze iemand op het ook hebben. Maar om de aandacht van de ram te houden zal deze persoon net zo energiek en opwindend moeten zijn als dat de ram zelf is. Het is een gepassioneerd sterrenbeeld die van avontuur houdt. Wanneer het vuurtje brand, dan brand het echt ! Wervelende romances komen vaak voor bij de persoonlijkheid van de ram. Maar wanneer liefde de kop op steekt is het meestal voor het leven. Zolang er genoeg pit en opwinding is om het bloed te doen rondgaan zal de relatie sterk en langdurig zijn.

Familie en vrienden


'Activiteit' is het sleutelwoord voor dit sterrenbeeld, en wauw, zie ze eens gaan ! De ram is constant bezig. Wanneer je het hebt over vrienden van de ram is het hoe meer variatie, hoe beter. Om een vriendenkring van een een ram rond te maken heb je een grote variatie aan persoonlijkheden nodig. Het kost weinig moeite om met een ram door een deur te kunnen; een enorme hoeveelheid aan vrienden en bekenden maken is een tweede natuur. Echte hechte vriendschappen zijn wat anders. Alleen degenen die net zo energiek zijn om met een ram mee te kunnen maken kans om een langdurige vriendschap te kunnen ontwikkelen. Onafhankelijk en ambiteus zal een ram altijd zelf zijn pad kiezen, al zo vroeg als mogelijk in het leven. Terwijl contact houden met vrienden soms te wensen over kan laten zijn deze geliefden altijd een plek hebben in het hart van de ram. Een directe aanpak valt bijna altijd te verwachten bij een ram, en wanneer gevoelens uitgedrukt worden zal dit altijd oprecht zijn.

Zakelijk en carrière


Dit is het gebied in het leven van de ram waar hij vaak uitblinkt. Ambitieus, creatief en vaak gedreven om het beste uit zichzelf te halen kan de werkplek het beste platform zijn. Geboren leiders dat zijn zal dit sterrenbeeld geen moment twijfelen om de leiding te nemen. Hun vermogen om zich dingen voor te stellen zorgt ervoor dat alles op zijn plaats valt. Het enige wat de ram hoeft te doen is zijn of haar gevoel te volgen. Wanneer de ram voor een uitdaging staat zal hij of zij snel de situatie doorzien en met een oplossing komen. Geen brug te ver om het idee van de grond te krijgen ! Competitie maakt dit vurige sterrenbeeld alleen maar fanatieker. Een ram gaat door het leven met zijn eigen agenda, welke altijd de aandacht heeft. Beroepen die een goede keus zijn voor de ram zijn: makelaar, salesmanager of manager. Ook een eigen zaak hebben is een prima keus. Desondanks dat de ram slim genoeg is om een appeltje voor de dorst te bewaren is dit vaak niet het geval. Omdat ze opwinding hoog in het vaandel hebben klinken zaken als shoppen, gokken en speculeren veel aantrekkelijker. Ze zijn niet gericht op de toekomst. Sterker nog; in het moment leven is de filisofie van de ram. Geld is meestal niet schaars en omdat de ram van werken houdt zal het net zo snel uitgegeven worden als dat het verdiend is. Het enige waar je zeker van kan zijn bij de ram is dat hij zoveel mogelijk wil genieten van het leven.

Eigenschappen van Ram


Sterke punten


Moed, vasthoudendheid, zelfvertrouwen, enthousiasme

Zwakke punten


Ongeduldig, gekke argumenten, angst toelaten bij keuzes maken

Houdt van


Comfortabele kleding, leiding nemen, fysieke uitdaging, individuele sporten

Houdt niet van


Passiviteit, vertragingen, werk waarbij geen talent gebruikt wordt

Karakteristiek


Athletisch, jeugdige instelling, dwang om de leiding te nemen

Omgeving


Elke situatie die om actie, moed, competitie en keuzevrijheid vraagt. De ram doet het buiten het best in tegenstelling tot dichtbij huis


Meer horoscopen voor RamDagkaart van dinsdag: Liefde

Als de kaart Liefde naar jou toe komt nodigt ze je uit. Ze nodigt jou uit om deze energie in jouw handelen, spreken en denken tot uitdrukking te brengen. Als je haar voelt en je door haar laat leiden stroomt je leven als in weldadige cirkels. Duurzaam en warm. Als je het even niet meer weet stel je dan de volgende vraag; wat zou liefde doen ?

Inschrijven voor onze nieuwsbrief

Blijf op de hoogste van de nieuwste orakels en kaartleggingen en maak kans leuke spirituele artikelen die we regelmatig weggeven !

© 2024 Online Orakels