Maandhoroscoop Ram


Horoscoop van januari


Sterrenbeeld Ram

De laatste maanden was jouw binnenwereld belangrijk, je emoties en je innerlijke rust, maar ook huis en haard. Deze maand gaat jouw interesse verschuiven van je binnenwereld naar de buitenwereld. Carrière en werk worden weer belangrijker voor jou. Sociale contacten worden door jou weer opgebouwd en onderhouden. Je gaat weer mensen ontmoeten en vrienden maken. Oude vriendschappen worden weer opgepoetst, kortom je staat weer in de buitenwereld. Vooral in je carrière kun je hierdoor grote sprongen maken. De liefde is ook op en top deze maand. Je bent zelfverzekerd en niet bang voor een afwijzing. Deze houding maakt je juist extra aantrekkelijk.

Ram - januari

Meer horoscopen voor RamEerdere maandhoroscopen voor RamDagkaart van zondag: Loslaten

Trek je 'Loslaten' ? Dan kan het tijd zijn om iets los te laten waar je al een tijd tegen beter weten in aan vasthoud. Ergens maak je jezelf wijs dat het klopt wat je doet. Maar weet je niet beer ? Je kunt niets verliezen als je het loslaat. Als het bij je hoort komt het terug, maar dan uit eigen beweging. En dan kun je het ontvangen, omdat de dwang eraf is. Laat los.

Inschrijven voor onze nieuwsbrief

Blijf op de hoogste van de nieuwste orakels en kaartleggingen en maak kans leuke spirituele artikelen die we regelmatig weggeven !

© 2022 Online Orakels