Maandhoroscoop Ram


Horoscoop van september


Sterrenbeeld Ram

Je zult merken dat deze maand de wereld om je heen een stuk rustiger lijkt te worden. Vorige maand leek alles in beweging, deze maand keert de rust voor een groot deel terug in je leven. Daardoor zal ook je gezondheid verbeteren. In de liefde gaat het stukken beter. Er ontstaat voor jouw gevoel duidelijkheid en je hebt weer vertrouwen in je sociale leven. Je financiën zijn deze maand erg belangrijk voor je. Waarschijnlijk gaat je financiële positie erg vooruit als gevolg van je vlotlopende carrière. In de maanden hiervoor heb je hard gewerkt en nu pluk jij de vruchten.

Ram - september

Meer horoscopen voor RamEerdere maandhoroscopen voor RamDagkaart van donderdag: Weerstand

De kaart 'Weerstand' vraagt je kijken naar waar jij weestand biedt of waar je weerstand bij voelt. Weerstand is het gevoel dat je ervaart als er iets is dat je niet wilt. Wilt voelen of wil doen of misschien niet wilt horen. Weerstand is net zoiets als controle. Als controle het actieve component is is weerstand het passieve. Weerstand maakt ons onbeweeglijk, maar het leven is beweging.

Inschrijven voor onze nieuwsbrief

Blijf op de hoogste van de nieuwste orakels en kaartleggingen en maak kans leuke spirituele artikelen die we regelmatig weggeven !

© 2023 Online Orakels