Maandhoroscoop Ram


Horoscoop van mei


Sterrenbeeld Ram

Deze maand is een gunstige tijd om samen met je geliefde een gezamenlijke toekomstpad uit te stippelen. Wellicht plannen jullie een volgende stap in de relatie. Je ontmoet veel mensen, nieuwe en oude bekende komen op je pad. Vooral door die nieuwe contacten zul je met andere ogen naar oude contacten gaan kijken. De bestaande contacten die stroef lopen, ga je wellicht verbreken of openbreken. Je gaat er in ieder geval iets mee doen. Jij zegt open wat jou irriteert en dat zal elke relatie verdiepen of verbreken. Uiteindelijk kom jij beter uit deze fase.

Ram - mei

Meer horoscopen voor RamEerdere maandhoroscopen voor RamHoroscoop • Jeanette

  Jeanette

  Ervaren en bekend Medium en Paragnost. Geen informatie nodig. Alleen naam en leeftijd. Zeer sterk in o.a.Liefde, Relaties, Werk, Dieren en Overledenen


 • Svenja

  Svenja

  Krachtig Helder Voelend Lifecoach, Fotoreader, Kaartlegger, Reiki Master, Aura- en chakrahealer geeft je nieuwe energie en inzichten voor je toekomst.


 • Micheline

  Micheline

  Hoog heldervoelend paragnoste - Processing Tweelingzielen coach - Kaartleggingen tendenzen voor 2021- Traumaverwerking- HSP experte


Jouw daghoroscoop:Huidige maanfase:


Eerste kwartier

Eerste kwartier

De maan staat nu in Leeuw en is 6 dagen oud.


Kijk ook eens bij:


Uitgeverij Koppenhol Gratis proefgesprek

Dagkaart van dinsdag: Ontkenning

Is er iets dat je ontkent ? Ontkenning betekent letterlijk onkenbaar maken, niet willen kennen. Niet willen erkennen dus. Het wonderlijke doet zich voor dat wij mensen denken dat iets er niet meer is als we het ontkennen. Maar het doet wel pijn die innerlijke splitsing waarmee we dat deel van onszelf ontkennen. Ook al zijn we ons misschine niet bewust dat het zo werkt.

Inschrijven voor onze nieuwsbrief

Blijf op de hoogste van de nieuwste orakels en kaartleggingen en maak kans leuke spirituele artikelen die we regelmatig weggeven !

© 2021 Online Orakels