Maandhoroscoop Tweelingen


Horoscoop van mei


Sterrenbeeld Tweelingen

Normaalgesproken weet je heel goed wat je wilt en ben je een expert in het overtuigen van mensen. Jij weet iedereen altijd aan jouw kant te krijgen, zonder dat je daar zelf eigenlijk erg in hebt. Deze maand zie je echter in dat je een compromis zult moeten sluiten. Zorg ervoor dat je met dat compromis niet te veel van jouw eigen principes afwijkt. Als je te veel van je eigen normen en waarden afwijkt kun je op de lange duur een slecht gevoel overhouden aan deze deal. Wil je afspraken maken voor langere tijd, zorg dan vooral dat je jezelf blijft.

Tweelingen - mei

Meer horoscopen voor TweelingenEerdere maandhoroscopen voor TweelingenHoroscoop • Svenja

  Svenja

  Krachtig Heldervoelend Life Coach & Haptotherapeut geeft je nieuwe energie en inzichten voor je toekomst. Laat je lichaam beter functioneren.


 • Roxy

  Roxy

  Liefde, Financiën, Relatie, Werk, Heldervoelend, Helderwetend, Lenormand, Tarot, Tijdsaanduiding Healing op afstand, Luisterend Oor


 • Sofia

  Sofia

  Paragnoste, -Medium, heldervoelend en helderwetend lichtwerker, energetische therapeute, haeler voor mens en dier, rouwverwerking, ervaren levenscoach.


Jouw daghoroscoop:Huidige maanfase:


Nieuwe maan

Nieuwe maan

De maan staat nu in Stier en is 28 dagen oud.


Kijk ook eens bij:


Uitgeverij Koppenhol Gratis proefgesprek

Dagkaart van maandag: Vergeving

Als je vandaag de kaart 'vergeving' krijgt, is het tijd te vergeven. Om te beginnen kun je jezelf vergeven. Ook al komt er een stemmetje op dat zegt dat je het niet verdient. Je verdiend het wel, je hoeft jezelf niet te straffen. Vergeef jezelf en luister naar wat zich aandient. Zelfvergeving is een heel mooi moment, koester het. Je bent het waard !

Inschrijven voor onze nieuwsbrief

Blijf op de hoogste van de nieuwste orakels en kaartleggingen en maak kans leuke spirituele artikelen die we regelmatig weggeven !

© 2021 Online Orakels