Maandhoroscoop Tweelingen


Horoscoop van november


Sterrenbeeld Tweelingen

De boodschap is duidelijk deze maand; laat werk en carrière rusten, dat heeft zijn tijd nodig. De grootste sprongen zul je in je carrière maken door eerst diep binnen in jezelf je emotionele balans te hervinden. Richt je dus op jezelf. Ga op zoek naar jouw eigen emotionele balans. Zorg dat je weet wat je wilt en wat je voelt. En durf daar ook voor te gaan, kom eerlijk voor jouw mening en ideeën uit. Ligt er nog oud zeer dan is dit de periode om een en ander op te lossen. Praat er over met mensen die je vertrouwt.

Tweelingen - november

Meer horoscopen voor TweelingenEerdere maandhoroscopen voor TweelingenDagkaart van zaterdag: Zelfbeheersing

Op de beloning voor zelfbeheersing hoef je niet te wachten tot je die krijgt.. De beloning voor zelfbeheersing is zelfrespect en het is er direct. Als jij weet wat zelfbeheersing is hoeft deze kaart jou niet meer te complimenteren. Jij weet dat je de macht hebt om te kiezen om iets wel of niet te doen. Zelfbeheersing is wat nodig is om de verleiding van het ego te weerstaan.

Inschrijven voor onze nieuwsbrief

Blijf op de hoogste van de nieuwste orakels en kaartleggingen en maak kans leuke spirituele artikelen die we regelmatig weggeven !

© 2022 Online Orakels