Maandhoroscoop Maagd


Horoscoop van maart


Sterrenbeeld Maagd

Jij krijgt steeds meer het gevoel dat je op de juiste weg zit. Je bruist van de energie en je hebt een uitermate charmante uitstraling. Contacten met andere mensen lopen erg goed en veel mensen zullen de komende maand bij jou aankloppen voor advies, of gewoon voor de gezelligheid. In de liefde gaat het ook helemaal naar je zin, je bent erg gelukkig en dat is ook de oorzaak van jouw energie. Kortom een fijne tijd. Zorg alleen dat je niet gaat denken dat je energie onuitputtelijk is. Ook aan jouw energievoorraad komt een keer een einde.

Maagd - maart

Meer horoscopen voor MaagdEerdere maandhoroscopen voor MaagdDagkaart van dinsdag: Patroon

Als je 'Patroon' hebt getrokken dan is de kans groot dat je steeds vaker inziet dat je in herhaling valt. Dat er iets gebeurd in je leven waarvan je denkt; dit lijkt wel een vicieuze cirkel. Een patroon dus. Als je de patronen in je leven gaat ontdekken word je je meer bewust en kun je dit programma loslaten. Dan krijg je je vrijheid en stroom je.

Inschrijven voor onze nieuwsbrief

Blijf op de hoogste van de nieuwste orakels en kaartleggingen en maak kans leuke spirituele artikelen die we regelmatig weggeven !

© 2023 Online Orakels