Maandhoroscoop Maagd


Horoscoop van mei


Sterrenbeeld Maagd

Jij bent deze maand goedgehumeurd en vol enthousiasme. Je voelt je fysiek beresterk en je kunt bergen verzetten. Waar je jouw enthousiasme op richt is bepalend voor het verloop van deze maand. Je hebt de neiging iets te veel naar je eigen dingetjes te kijken en daardoor ontstaat er veel en vaak ruzie, juist met de mensen die jij zo graag mag. Probeer deze mensen niet te kwetsen. Gebruik je bruisende energie om vriendschappen op te peppen en meer diepgang te creëren, vooral in de relatie met die ene speciale persoon.

Maagd - mei

Meer horoscopen voor MaagdEerdere maandhoroscopen voor MaagdDagkaart van zaterdag: Eigenzinnigheid

Trek je eigenzinnigheid ? Weet dan dat eigenzinnigheid een kwaliteit is. Let wel; teveel eigenzinnigheid laat geen ruimte voor de (mening van de) ander. Te weinig en er is onvoldoende ruimte voor het ontplooien van het zelf. Eigenzinnigheid innerlijk in balans is het volgen van je hart op onbetreden paden. Met moed en vertrouwen in het zelf als lichtbaken voor de wereld.

Inschrijven voor onze nieuwsbrief

Blijf op de hoogste van de nieuwste orakels en kaartleggingen en maak kans leuke spirituele artikelen die we regelmatig weggeven !

© 2024 Online Orakels