Maandhoroscoop Maagd


Horoscoop van mei


Sterrenbeeld Maagd

Jouw financiële en intellectuele welbevinden zijn de aandachtsgebieden waar jij je deze maand op richt. Geld is op dit moment opmerkelijk belangrijk voor jou en zoals vaak gebeurt, als je je aandacht ergens op richt komt het naar je toe. Loop je met plannen in je hoofd rond om een eigen bedrijfje te beginnen, dan is dit het moment om investeerders te zoeken. Je zult ze vinden en je zult hoogstwaarschijnlijk een succes maken van je plannen. Toch zal ook je privé-leven je aandacht opeisen. De emoties kunnen van tijd tot tijd hoog oplopen. Zorg dat je jouw aandacht verdeelt.

Maagd - mei

Meer horoscopen voor MaagdEerdere maandhoroscopen voor MaagdHoroscoop • Jeanette

  Jeanette

  Ervaren en bekend Medium en Paragnost. Geen informatie nodig. Alleen naam en leeftijd. Zeer sterk in o.a.Liefde, Relaties, Werk, Dieren en Overledenen


 • Svenja

  Svenja

  Krachtig Helder Voelend Lifecoach, Fotoreader, Kaartlegger, Reiki Master, Aura- en chakrahealer geeft je nieuwe energie en inzichten voor je toekomst.


 • Micheline

  Micheline

  Hoog heldervoelend paragnoste - Processing Tweelingzielen coach - Kaartleggingen tendenzen voor 2021- Traumaverwerking- HSP experte


Jouw daghoroscoop:Huidige maanfase:


Eerste kwartier

Eerste kwartier

De maan staat nu in Leeuw en is 6 dagen oud.


Kijk ook eens bij:


Uitgeverij Koppenhol Gratis proefgesprek

Dagkaart van dinsdag: Ontkenning

Is er iets dat je ontkent ? Ontkenning betekent letterlijk onkenbaar maken, niet willen kennen. Niet willen erkennen dus. Het wonderlijke doet zich voor dat wij mensen denken dat iets er niet meer is als we het ontkennen. Maar het doet wel pijn die innerlijke splitsing waarmee we dat deel van onszelf ontkennen. Ook al zijn we ons misschine niet bewust dat het zo werkt.

Inschrijven voor onze nieuwsbrief

Blijf op de hoogste van de nieuwste orakels en kaartleggingen en maak kans leuke spirituele artikelen die we regelmatig weggeven !

© 2021 Online Orakels