Maandhoroscoop Maagd


Horoscoop van januari


Sterrenbeeld Maagd

Je voelt de natuurlijke roep om rustig aan te doen goed aan. Je kunt je vol overgave geven aan elke vorm van genot. "Niets hoeft en alles mag" zou je credo nu kunnen zijn. Je bent mild en je staat liefdevol tegenover je medemensen. Dit is een uitstekende periode om waardevolle contacten te leggen. Jij kunt je vol overgave geven aan het ritme van de dag. Het kost jou weinig moeite om overdag niets te doen. Maar in de avond komt de werkelijke ik pas in jou los en moet de opgedane energie er op een gepassioneerde wijze uit.

Maagd - januari

Meer horoscopen voor MaagdEerdere maandhoroscopen voor MaagdDagkaart van zondag: Loslaten

Trek je 'Loslaten' ? Dan kan het tijd zijn om iets los te laten waar je al een tijd tegen beter weten in aan vasthoud. Ergens maak je jezelf wijs dat het klopt wat je doet. Maar weet je niet beer ? Je kunt niets verliezen als je het loslaat. Als het bij je hoort komt het terug, maar dan uit eigen beweging. En dan kun je het ontvangen, omdat de dwang eraf is. Laat los.

Inschrijven voor onze nieuwsbrief

Blijf op de hoogste van de nieuwste orakels en kaartleggingen en maak kans leuke spirituele artikelen die we regelmatig weggeven !

© 2022 Online Orakels