Maandhoroscoop Vissen


Horoscoop van december


Sterrenbeeld Vissen

Je ergert je de laatste tijd snel aan de mensen om je heen en dat ligt niet aan al die anderen. Meestal ben jij vriendelijk tegen iedereen en deze uitstraling zorgt ervoor dat je met de meeste mensen goed kunt opschieten. Maar zeker in je vriendenkring en in een eventuele relatie, wil jij in deze periode duidelijkheid scheppen. Je wilt aangeven waar jij voor staat en waar jouw grenzen liggen. En daarvoor schuw je een harde confrontatie niet als dat nodig mocht zijn. Natuurlijk zoek je nog steeds naar harmonie, maar niet ten koste van jezelf.

Vissen - december

Meer horoscopen voor VissenEerdere maandhoroscopen voor VissenDagkaart van zondag: De dood

Bij het trekken van de kaart de dood gaat het niet over het op handen zijnde sterven van jou. De dood is symbolisch en nodigt je uit om te zien wat er getransformeerd kan worden bij jou. Waarbij de oude gewoonte die je niet meer dient, sterft. De Dood gaat over transformatie van aspecten van jou, zodat het oude gaat en het nieuwe kan komen.

Inschrijven voor onze nieuwsbrief

Blijf op de hoogste van de nieuwste orakels en kaartleggingen en maak kans leuke spirituele artikelen die we regelmatig weggeven !

© 2023 Online Orakels