Sterrenbeeld van Jared Leto (Steenbok)


Persoonlijkheid van Steenbok


Naam Jared Leto
Bekend als Film acteur
Geslacht: Man
Geboortedatum 26 december 1971
Leeftijd: 50
Sterrenbeeld Steenbok
Chinees sterrenbeeld: Varken
Jared Leto

Meer over Jared Leto (Steenbok)


Sterrenbeeld Steenbok

Jared Joseph Leto (Bossier City, 26 december 1971) is een Amerikaans acteur. Hij won in 2014 een Golden Globe en een Oscar voor zijn bijrol als Rayon in de biografische dramafilm Dallas Buyers Club. Daarnaast werden hem meer dan twintig andere prijzen toegekend, waaronder een Satellite Award samen met de gehele cast van de oorlogsfilm The Thin Red Line (1998). Leto maakte in 1992 zijn acteerdebuut als Dexter in een aflevering van de komedieserie Camp Wilder. Zijn eerste verschijning op het witte doek volgde in 1995, als Beck in de tragikomedie How to Make an American Quilt.


Populaire horoscopen voor Jared Leto (Steenbok)Bekendheden met sterrenbeeld Steenbok
Dagkaart van zondag: Intensiteit

Als je 'Intensiteit' trekt neem dan even genoeg afstand om te zien of jij intens bent. Of hoe intens je aan jezelf werkt. Intensiteit is verleidelijk en bewonderenswaardig. Intensiteit is ook een manier om zo je best te doen dat je waar het werkelijk om gaat over het hoofd ziet. Ben jij intens ?

Inschrijven voor onze nieuwsbrief

Blijf op de hoogste van de nieuwste orakels en kaartleggingen en maak kans leuke spirituele artikelen die we regelmatig weggeven !

© 2022 Online Orakels