Tarotkaart Gerechtigheid


Uitleg door Kaartensterren

Trefwoorden


eerlijkheid, oordeel, rechtvaardigheid, spiegel, objectiviteit, evenwicht, verantwoordelijkheid

Korte omschrijving


Oordeel is de objectieve beslissing die je neemt nadat je alles goed tegen elkaar hebt afgewogen. Helderheid en oprechtheid is hierin belangrijk. De ander zal je altijd terugspiegelen zoals je jezelf opstelt, je krijgt terug wat je weggeeft. Je bent zelf verantwoordelijk voor alles wat je doet of juist niet doet.

Omschrijving


De Gerechtigheid staat voor het objectieve inzicht en een bewust en overdacht gevormd oordeel. Het dagelijkse leven ervaren we momenteel als een spiegel, gedragen we ons eerlijk en oprecht, dan wordt ons handelen overeenkomstig gehonoreerd, maar waar we met twijfelachtige middelen proberen iets te bereiken lijden we schipbreuk. Deze kaart drukt een grote mate van zelf verantwoordelijk zijn uit, voor alles wat we ervaren dragen we onze eigen verantwoordelijkheid. Deze kaart staat ook voor eerlijk zaken doen met de daarbij passende beloning. Op het niveau van bewustzijn symboliseert De Gerechtigheid een fase van nuchterheid en verzakelijking waarbij niet ons gevoel de doorslag geeft, maar ons logisch verstand. Op het vlak van persoonlijke relaties hoeft deze kaart niet persé gelatenheid aan te geven, maar kan ook duiden op vastgelopen betrekkingen. Het hoofdthema van deze kaart is: Zo men doet, zo men ontmoet.

Doe een kaartlegging met de tarotkaartenAlgemeen


Gerechtigheid staat voor het heldere objectieve inzicht en het vormen van een oordeel waar eerst goed is over nagedacht. De Gerechtigheid is datgene wat je zelf doet en daarom ook weer terugkrijgt. Ben je eerlijk, dan wordt je handelen beloond. Heb je geen oprechte bedoelingen dan zal je plan ook niet slagen. De kaart geeft aan dat je voor een heel groot deel zelf verantwoordelijk bent voor datgene wat je meemaakt. Gerechtigheid staat voor evenwichtigheid en fairheid en geeft aan dat je krijgt wat je toekomt.

Liefde


In relaties staat Gerechtigheid voor het spiegelen van beide partijen. Het hoeft niet meteen om gelatenheid te gaan. Het kan hier ook gaan om vastgelopen stellingen. Beiden partners kunnen gelijkwaardige kracht in harmonieuze zin hebben of beiden schrikken elkaar evenveel af. Het hoofdthema van deze kaart is: Zo je doet, zo je ontmoet of: Wat je geeft, krijg je terug. Bij Gerechtigheid gaat het om fairheid en evenwichtigheid, de harmonieuze wisselwerking in de relatie.

Carrière


In je werk geeft Gerechtigheid aan dat je duidelijkheid wilt krijgen in je taken en doelen om tot een beoordeling van je eigen handelen te komen. Je kunt dan gaan kijken hoe je verder moet. Als je eerlijk en oprecht zaken doet zul je passend beloond worden. Probeer je de boel op te lichten of ben je oneerlijk, dan zal je eigen handelen ook geen succes opleveren. Ook hier ben je zelf verantwoordelijk voor datgene wat je krijgt.

Alle tarotkaartenTarotJouw daghoroscoop:


Huidige maanfase:

Wassende maan

Wassende maan

De maan staat nu in Weegschaal en is 11 dagen oud.


Onze consulenten:

Direct bereikbaar op:
0909-7000000

Kijk ook eens bij:

Uitgeverij Koppenhol Gratis proefgesprek

Dagkaart van zondag: Het weten

Ken je het ? Het is 'Het Weten' dat je niet kunt verklaren. Het is het maken van de koppeling met het universum, het collectieve. Je weet. Maar niet met je verstand. Dit weten heeft niks te maken met materialistisch en ego te maken. Het voelt genadig en je doet het met je hart. Soms zie je het maar niet met je ogen. Als je weten trekt, herinner je dit dan (weer).

Inschrijven voor onze nieuwsbrief

Blijf op de hoogste van de nieuwste orakels en kaartleggingen en maak kans leuke spirituele artikelen die we regelmatig weggeven !

© 2024 Online Orakels