Tarotkaart Pentakels X


Uitleg door Kaartensterren

Trefwoorden


rijkdom, zorgenloos, zekerheid, tevredenheid, stabiliteit, overvloed

Korte omschrijving


Rijkdom heeft voor iedereen een andere betekenis en is op meerdere menieren uit te drukken. De waarde die jij aan rijkdom geeft heeft te maken met dat wat voor jou heel belangrijk is. Je bent aangekomen op een punt waarin je een overvloed van alles hebt bereikt. Misschien ben je zo verzadigd met van alles en nog wat dat je geen oog meer hebt voor jouw eigen rijkdom.

Astrologische associatie


Jupiter in het 2e huis

Element


Aarde


Omschrijving


Pentagrammen Tien staat voor een periode van zekerheid, stabiliteit en onbezorgdheid in het dagelijkse leven.

Doe een kaartlegging met de tarotkaartenAlgemeen


Pentakels Tien staat voor een periode van volheid en zekerheid. De kaart laat zien dat je stabiliteit en onbezorgdheid hebt bereikt in het alledaagse leven. Pentakels Tien geeft aan dat je in een periode zit waarin je tevreden bent en alles wat je bereikt hebt als rijkdom ervaart. Dit kan gaan over uiterlijk rijkdom maar kan ook te maken hebben met innerlijke rijkdom. Ook kan de kaart aangeven dat je deze rijkdom als vanzelfsprekend neemt waardoor je het niet ziet. Het is dan belangrijk om je ogen te openen en juist dan de echte rijkdom van het leven om jezelf heen gaat zien.

Liefde


In relaties staat Pentakels Tien voor een mooie tijd waarin je veel verschillende aspecten van de relatie met plezier en volheid ervaart. Op dit gebied komt de innerlijke rijkdom van de kaart het beste naar voren. Pentakels Tien zorgt er voor dat je de kleine gebaren, of dingen die je als vanzelfsprekend hebt genomen, weer gaat zien en des te meer weer gaat waarderen.

Carrière


In je werk staat Pentakels Tien voor het gevoel van volheid en rijkdom dat je hebt bij het uitoefenen van je werk of taken. Het kan een hierbij om financiële rijkdom gaan of om innerlijke vervulling. De kaart staat ook voor zekerheid van werk, goede onderhandelingen, ander gunstige zaken, een goed salaris en succes op het materiële en ideële vlak.

Alle tarotkaartenTarotJouw daghoroscoop:


Huidige maanfase:

Asgrauwe maansikkel

Asgrauwe maansikkel

De maan staat nu in Weegschaal en is 25 dagen oud.


Onze consulenten:

Direct bereikbaar op:
0909-7000000

Kijk ook eens bij:

Uitgeverij Koppenhol Gratis proefgesprek

Dagkaart van vrijdag: De afgrond

Als je voor een belangrijk punt in je eigen ontwikkeling staat kan het zijn dat je de kaart De Afgrond trekt. De stap die je kunt maken voelt aan als een afgrond die zich onder je opent. Angst houd je tegen. Pak je moed en doe de stap, door de angst lijkt de afgrond onpeilbaar maar er zijn krachten die je zullen dragen. Vertrouw jezelf maar.

Inschrijven voor onze nieuwsbrief

Blijf op de hoogste van de nieuwste orakels en kaartleggingen en maak kans leuke spirituele artikelen die we regelmatig weggeven !

© 2023 Online Orakels