Tarotkaart Zwaarden IX


Uitleg door Kaartensterren

Trefwoorden


schuldgevoel, slecht geweten, slapeloze nachten, zorgen, kwellingen, schaamte, verdriet, berouw

Korte omschrijving


Slecht geweten krijg je als je dingen doet waarvan je weet dat ze eigenlijk niet horen. Je angsten en je verdriet hebben je in de tang. Het enige wat dit kan wegnemen is met jezelf in het reine komen.

Astrologische associatie


Saturnus in gespannen aspect met de Maan

Element


Lucht


Omschrijving


Zwaarden Negen toont meestal slapeloze nachten en geeft een toestand van bezorgdheid en terneergeslagenheid weer. Dat kan door een slecht geweten komen, maar ook door ziekte of een pijnlijk verlies.

Doe een kaartlegging met de tarotkaartenAlgemeen


Zwaarden Negen geeft aan dat je last hebt van slapeloze nachten door zorgen en verdriet. Deze kunnen veroorzaakt worden door een slecht geweten, pijnlijk verlies of een ervaring met ingrijpende ziekte. De kaart staat voor de lange nachten waarin je wordt gekweld door zorgen. Je ligt wakker en wacht vol verlangen naar het moment dat de dag aanbreekt en je afleiding kunt zoeken. Zwaarden negen laat niet zien of het wakker liggen te maken heeft met gevoelens van schaamte of schuld, de angst die je hebt voor een moeilijke opgave of levensbedreigende situatie.

Liefde


In relaties geeft Zwaarden Negen aan dat je bang bent om verlaten te worden of om de zorgen en het verdriet dat je hebt bij een scheiding. Je wordt hierbij mede gekweld door je eigen aandeel in de situatie. De kaart kan ook aangeven dat je zorgen hebt om het eenzaam zijn of de angst om een dierbare partner kwijt te raken. Zwaarden Negen kan op een andere manier staan voor de schaamte die je voelt als je partner jouw minder leuke kanten ontdekt of zou ontdekken. In een situatie waarin je alleen leeft maak je jezelf zorgen of hier nog verandering in zal komen of juist omdat je angst hebt dit te veranderen en een relatie aan te gaan.

Carrière


In je werk laat Zwaarden Negen zien dat je een moedeloze en pessimistische houding hebt en dat je lijdt onder de taken die je uitvoert, je meerderen of de algehele werksfeer. De kaart kan ook aangeven dat je bang bent om te falen in bepaalde situaties waarbij je te maken krijgt met ongewone opgaven. Dit kan bijv. gaan om een examen of plankenkoorts. Bij Zwaarden Negen is het meestal je slechte geweten dat je uit je slaap houdt omdat je jezelf verkeerd en nalatig hebt gedragen en nu vreest betrapt te worden.

Alle tarotkaartenTarotJouw daghoroscoop:Huidige maanfase:


Afnemende maan

Afnemende maan

De maan staat nu in Tweelingen en is 19 dagen oud.


Kijk ook eens bij:


Uitgeverij Koppenhol Gratis proefgesprek

Dagkaart van maandag: Acceptatie

Heb je moeite met accepteren van wat voor je ligt ? Accepteren gat altijd over dat wat in je is. Over erkennen dus. Als je jezelf accepteert ben je in staat in liefde te leven. Accepteren is noch vergoeilijken noch uitleven, het is inzien, volkomen eerlijk zijn naar jezelf. Vind je het moeilijk, begin dan met je voor te stellen dat je het erkent, waar je tegenaan loopt. Doe het stapje voor stapje.

Inschrijven voor onze nieuwsbrief

Blijf op de hoogste van de nieuwste orakels en kaartleggingen en maak kans leuke spirituele artikelen die we regelmatig weggeven !

© 2021 Online Orakels