Uitleg door kaartensterren.nl

SCHILDKNAPEN ZIJN KANSEN DIE JE GEBODEN WORDEN VAN BUITENAF. ZE KOMEN OP JE AF. JE HOEFT ER NIETS VOOR TE DOEN.

Schildknaap van Zwaarden bezorgt je stekelige opmerkingen waarvan je, als je wilt, kunt leren. Anderen zullen kritiek op je hebben. Als je hier gelaten mee omgaat en er goed naar luistert, zul je wijzer worden.

Zwaarden Page -of Schildknaap- staat net als de andere Pages voor een kans of gelegenheid die ons wordt geboden, voor een impuls van buitenaf. Soms kan dat een verhelderende impuls zijn, maar meestal betreft het een conflict of een strijd. De Page kun je hier zien als waarschuwing om dingen niet onnodig te laten escaleren.


ALGEMEEN

Schildknapen staan voor kansen en gelegenheden die op je af komen. Schildknaap van Zwaarden staat voor kritiek die meestal niet gewaardeerd wordt maar die wel uitwerkt als een frisse bries of een verhelderende impuls. Hierdoor krijg je plotseling helderheid en inzicht. De kaart geeft je de mogelijkheid om gegevens te verzamelen, moeilijke situaties te doorgronden en te analyseren zodat je ze begrijpt. Als je de gegeven kritiek kunt zien als iets waar je van kunt leren, kan Schildknaap van Zwaarden staan voor een confrontatie die de lucht klaart en opheldering geeft.

Drie kaarten legging

LIEFDE

In relaties staat Schildknaap van Zwaarden voor een conflict dat door de partner wordt uitgelokt of wordt ervaren als bedreigend voor de relatie zelf. Er kan hierbij sprake zijn van een plotseling sterke afkoeling in de relatie, die daarvoor nog warm en hartelijk was. Vaak gaat het om verwijten naar de ander toe over niet uitgesproken teleurstellingen, opgekropte irritaties en een hoeveelheid alledaagse kleinigheden. De kritiek van Schildknaap van Zwaarden kan uitlopen op een fikse ruzie maar als je de kans benut en er van leert zal de uitwerking van de kaart meer een verhelderend conflict zijn dat de lucht klaart.

Tarot van de liefde

CARRIERE

In je werk geeft Schildknaap van Zwaarden aan dat je jezelf moet voorbereiden op conflicten, vijandige tegemoetkoming of ruziezoekende aanvallen. De kaart kan staan voor de berisping door een meerdere of het ontstaan van rivaliteit tussen collegas en onenigheid met zakenpartners. Schildknaap van Zwaarden gaat altijd gepaard met kritiek waar je van kunt leren. Daardoor geeft de kaart meestal een frisse, vaak ook bevrijdende wind die de lucht klaart en opheldering geeft in je werksituatie.

Weg naar jezelf tarotlegging

ASTROLOGISCHE ASSOCIATIE:

Mars in het 3e huis met een lastig aspect naar Mercurius

Horoscopen

ELEMENT:

Lucht

Aardemagie orakel

HEEFT ZWAARDEN PAGE JOU VERDER GEHOLPEN ? DEEL HIER JOUW ERVARING !