Affirmaties voor stressvrij leven


Affirmaties voor stressvrij leven

Tegenwoordig hebben we vaak stress in ons dagelijks leven, het is een angstreactie op de constante veranderingen in het leven. Ook word het woord 'stress' vaak gebruikt als excuus om geen verantwoordelijkheid te hoeven nemen voor onze gevoelens. Stress komt vaak voort uit angst; waarom hebben we angsten en waarom geven we de macht over onszelf weg ? Als we angst kunnen laten verdwijnen kunnen we op een fijne manier door het leven gaan omdat dan ook stress verdwijnt. Neem afscheid van jouw stress door jouw manier van denken aan te passen. Gebruik daarvoor onze affirmaties voor een stressvrij leven !

Trek een Affirmaties voor stressvrij leven dagkaart:Alle kaarten uit het Affirmaties voor stressvrij leven deck


Ik laat jeugdangsten los. Ik ben veilig en mag er zijn. Ik laat alle negativiteit in mijn lichaam en geest los. Langzaam adem ik in en uit en ben ik steeds meer ontspannen bij iedere ademhaling. Ik sluit mijn ogen, denk positieve gedachten en adem goedheid in en uit. Ik ben veilig wanneer ik mijn gevoelens uit. Ik ben in iedereen situatie sereen. Ik ben comfortabel met mijn financiën. Ik ben altijd in staat om mijn rekeningen op tijd te betalen. Ik ben gelijkmoedig en emotioneel in balans. Ik ontspan al mijn nekspieren, en laat alle spanning in mijn schouders los. Ik heb de kracht om kalm te blijven tijdens veranderingen in mijn leven. Wanneer ik mij gespannen voel, dan herinner ik mijzelf eraan om al mijn spieren en organen in mijn lichaam te ontspannen. Ik ben in staat om positieve veranderingen op alle vlakken in mijn leven te maken. Ik ben bereid om te leren. Hoe meer ik leer, hoe meer ik groei. Ik ben in rust met mijzelf, en ik ben in rust met andere mensen. Ik vertrouw op mijzelf om met ieder probleem dat vandaag kan opkomen om te gaan. Ik besef dat stress enkel angst is. Ik laat nu alle angst los. Ik ben altijd in een geliefde omgeving - zowel thuis als op het werk. Ik ben in balans en gefocust. Ik voel me iedere dag veiliger. Ik mediteer regelmatig en doe hier mijn voordeel mee. Hoe oud ik ook ben, ik kan altijd meer leren, en dit doe ik met vertrouwen. Ik heb een prachtige relatie met mijn vrienden, familieleden en collega's. Ik word gewaardeerd. Financiële zekerheid stelt me gerust en zorgt ervoor dat ik me goed voel over de toekomst. Ik ben een bekwaam persoon, en ik kan alles aan dat op mijn pad komt. Ik creëer een stressvrije wereld voor mijzelf. Ik laat alle angst en twijfel los, en het leven wordt simpel en makkelijk voor mij.


Dagkaart van dinsdag: Eigenzinnigheid

Trek je eigenzinnigheid ? Weet dan dat eigenzinnigheid een kwaliteit is. Let wel; teveel eigenzinnigheid laat geen ruimte voor de (mening van de) ander. Te weinig en er is onvoldoende ruimte voor het ontplooien van het zelf. Eigenzinnigheid innerlijk in balans is het volgen van je hart op onbetreden paden. Met moed en vertrouwen in het zelf als lichtbaken voor de wereld.

Inschrijven voor onze nieuwsbrief

Blijf op de hoogste van de nieuwste orakels en kaartleggingen en maak kans leuke spirituele artikelen die we regelmatig weggeven !

© 2024 Online Orakels