Affirmaties voor romantiek


Affirmaties voor romantiek

Liefde en romantiek is iets wat ieder mens verdient. Zet jezelf open om liefde te geven en wees ontvankelijk voor liefde. Laat je hierbij helpen door de affirmaties voor romantiek ! Kies een kaart uit het deck hieronder !

Trek een Affirmaties voor romantiek dagkaart:Alle kaarten uit het Affirmaties voor romantiek deck


Van tijd tot tijd vraag ik aan degenen waar ik van hou, "Hoe kan ik meer van je houden?" Duurzame, liefhebbende relaties verlichten mijn leven. Ik kies ervoor om helder te zien vanuit ogen met liefde. Ik hou van wat ik zie. Ik ben heel dankbaar voor alle liefde in mijn leven. Ik vind het overal. Liefde gebeurt! Ik laat de wanhopige noodzaak voor liefde los en sta het daarentegen toe om het mij te laten vinden, op het perfecte moment en op de perfecte plaats. Ik trek alleen gezonde relaties aan. Ik word altijd goed behandeld. Ik trek liefde en romantiek in mijn leven aan en accepteer deze nu. Ik ben veilig in al mijn relaties, en ik geef en ontvang heel veel liefde. Liefde is om iedere hoek en vreugde vult mijn hele wereld. Ik ben prachtig, en iedereen houdt van me. Ik word begroet door liefde, waar ik ook naartoe ga. Ik ben naar deze planeet gekomen om meer van mijzelf te houden en om deze liefde met iedereen om mij heen te delen. Ik kom van de geliefde plek in mijn hart, en weet dat liefde alle deuren opent. Mijn partner is de liefde van mijn leven. We zijn dol op elkaar. Ik ben in een vreugdevolle, intieme relatie met een persoon die echt van mij houdt. Het leven is heel simpel. Wat ik geef komt terug naar me. Vandaag kies ik ervoor om liefde te geven. Diep in het midden van mijn Zijn is een Oneindige Put met Liefde. Ik verheug me op de liefde die ik iedere dag tegenkom. Ik heb een prachtige minnaar, en samen zijn we gelukkig en in vrede. Ik ben comfortabel wanneer ik in de spiegel kijk en zeg: "Ik hou van je. Ik hou heel veel van je." Mijn hart staat open. Ik spreek in woorden van liefde. Ik ben omringd door liefde. Alles is goed. Liefde is krachtig - jouw liefde en mijn liefde. Liefde brengt ons vrede op Aarde. Liefde is alles dat er is! Nu verdien ik liefde, romantiek en vreugde - en al het goede dat het Leven mij te bieden heeft.


Dagkaart van zondag: Aandacht

De Aandacht-kaart wil jou vertellen dat het om doseren gaat. Aandacht is een energie die wij voelen en waaraan wij van kinds af aan verslaaf kunnen zijn. Aandacht is echter bedoeld om energie te geven aan diegene die werkt aan een creatie. Met aandacht kunnen wij hem of haar op dat moment voeden.

Inschrijven voor onze nieuwsbrief

Blijf op de hoogste van de nieuwste orakels en kaartleggingen en maak kans leuke spirituele artikelen die we regelmatig weggeven !

© 2024 Online Orakels