Affirmaties voor rijkdom


Affirmaties voor rijkdom

Sta open voor overvloed en al het goede van het universum ! Rijkdom is niet alleen geld; maar ook echte vrienden, een fijn thuis of een fantastische maaltijd. Rijkdom is iets wat elk mens op een andere manier beleeft. Laat jouw overtuigingen over geld los en focus je op echte rijkdom ! Trek een dagelijkse affirmatiekaart om positieve boodschappen over rijkdom te ontvangen !

Trek een Affirmaties voor rijkdom dagkaart:Alle kaarten uit het Affirmaties voor rijkdom deck


Ik ben een magneet voor geld. Iedere vorm van welvaart wordt naar mij aangetrokken. Ik denk groot en sta mijzelf toe om zelfs nog meer goeds van het leven te ontvangen. Ik word geaccepteerd en goed betaald, waar ik ook werk. Ik doe nu werk waar ik van houd, en ik word er goed voor betaald. Vandaag is een prachtige dag. Geld komt op verwachte en onverwachte manieren naar me toe. Ik heb ongelimiteerde keuzes. Mogelijkheden zijn overal. Ik geloof werkelijk dat we hier zijn om elkaar te zegenen en te steunen. Ik uit dit in mijn dagelijkse interacties. Ik steun anderen in hun welvaart, en beurtelings steunt het Leven mij op prachtige manieren. Het geld dat vandaag naar mij toekomt is een genot om mee om te gaan. Ik spaar wat, en geef wat uit. Ik leef in een liefdevol, overvloedrijk, harmonieus universum, en ben daar dankbaar voor. Ik ben nu in staat om open te staan voor de oneindige welvaart die overal bestaat. Het Leven voorziet in al mijn behoeften. Ik vertrouw het Leven. Geld heeft betrekking op een manier van denken die mij steunt. Ik sta welvaart in mijn leven toe op een hoger niveau dan ooit tevoren. De wet van Aantrekkingskracht brengt enkel goeds in mijn leven. Ik ga van armoedig denken naar denken in welvaart, en mijn financiën reflecteren deze verandering. Ik verheug me op de financiële veiligheid waarin mijn leven zich constant bevindt. Hoe dankbaarder ik ben voor de rijkdom en overvloed in mijn leven, des te meer redenen ik vind om dankbaar te zijn. Ik uit dankbaarheid voor al het goede in mijn leven. Iedere dag brengt nieuwe prachtige verrassingen. Ik betaal mijn rekeningen vanuit liefde, en ik verheug me tijdens het overmaken van deze rekeningen. Overvloed stroomt vrijheid door me heen. Ik straal succes en welvaart uit, waar ik ook ben. Op dit moment staat enorme rijkdom en macht tot mijn beschikking. Ik kies ervoor om waardig te zijn. Ik verdien het beste, en accepteer nu ook het beste. Ik laat alle weerstand met betrekking tot geld los, en sta nu toe om het vreugdevol mijn leven in te laten komen. Het goede komt van overal en iedereen.


Affirmatiekaarten • Svenja

  Svenja

  Krachtig Heldervoelend Life Coach & Haptotherapeut geeft je nieuwe energie en inzichten voor je toekomst. Laat je lichaam beter functioneren.


 • Roxy

  Roxy

  Liefde, Financiën, Relatie, Werk, Heldervoelend, Helderwetend, Lenormand, Tarot, Tijdsaanduiding Healing op afstand, Luisterend Oor


 • Sofia

  Sofia

  Paragnoste, -Medium, heldervoelend en helderwetend lichtwerker, energetische therapeute, haeler voor mens en dier, rouwverwerking, ervaren levenscoach.


Jouw daghoroscoop:Huidige maanfase:


Nieuwe maan

Nieuwe maan

De maan staat nu in Stier en is 28 dagen oud.


Kijk ook eens bij:


Uitgeverij Koppenhol Gratis proefgesprek

Dagkaart van maandag: Vergeving

Als je vandaag de kaart 'vergeving' krijgt, is het tijd te vergeven. Om te beginnen kun je jezelf vergeven. Ook al komt er een stemmetje op dat zegt dat je het niet verdient. Je verdiend het wel, je hoeft jezelf niet te straffen. Vergeef jezelf en luister naar wat zich aandient. Zelfvergeving is een heel mooi moment, koester het. Je bent het waard !

Inschrijven voor onze nieuwsbrief

Blijf op de hoogste van de nieuwste orakels en kaartleggingen en maak kans leuke spirituele artikelen die we regelmatig weggeven !

© 2021 Online Orakels