Affirmaties voor baansucces


Affirmaties voor baansucces

24 affirmaties om jou te helpen in je carriere. Wat betekent carriere voor jou ? Is dat meer salaris ? Is dat een fijne omgeving waarin je het verschil kunt maken en waar je jouw vaardigheden kunt aanscherpen tot perfectie ? Het kan allemaal zolang je er zelf maar in gelooft ! Stimuleer jouw eigen succes en stop met negatieve gedachte. Ieder beetje vooruitgang is een stapje in de goede richting ! Dit prachtige deck met affirmatiekaarten bevat 24 boodschappen om jouw baan tot een succes te maken !

Trek een Affirmaties voor baansucces dagkaart:Alle kaarten uit het Affirmaties voor baansucces deck


Mijn werk staat me toe om mijn talenten en vaardigheden uit te drukken, en ik ben dankbaar voor deze baan. Mijn werkruimte is een genot om in aanwezig te zijn. Er is wederzijds respect onder werknemers. De vreugde die ik in mijn carrière vind is terug te vinden in mijn algemeen geluk. Ik heb ongelimiteerd potentieel. Alleen goede dingen liggen op me te wachten. Het maken van beslissingen gaat me makkelijk af. Ik verwelkom nieuwe ideeën, en ik zet door wat ik zeg. Ik ben erg goed in het geven van aanmoediging en positieve feedback naar anderen. Op mijn werk moedigen mijn collega's en ik elkaars groei en succes aan. Mijn werk steunt de ontplooiing van mijn hoogste potentieel. Ik ben succes in alles wat ik doe. Wanneer ik wakker word, dan ga ik uit van een goede dag. Mijn anticipatie trekt goede ervaringen aan. Iedereen die ik tegenkom op het werk vandaag heeft het beste met me voor. De perfecte baan wacht op mij, en we worden nu samengebracht. Ik verdien een succesvolle carrière, en accepteer deze nu. Ik geloof werkelijk dat we hier zijn om elkaar te zegenen en te laten bloeien. Ik uit deze overtuiging door mijn dagelijkse interactie. Samenwerken is een deel van het doel van mijn leven. Ik houd van de mensen met wie ik werk. Ik kies gezonde stimulans. Tijdens werkpauze spreek ik positiviteit uit en luister ik naar anderen met begrip. Ik ga makkelijk om met autoriteit, en ben altijd respectvol terug. Ik spreek makkelijk voor een groep. Ik heb vertrouwen in mijzelf. Ik ben de sterspeler in mijn eigen film. Ik ben tevens de auteur en de regisseur. Ik creëer prachtige rollen voor mijzelf in mijn werkomgeving. Wanneer het tijd is voor een nieuwe baan, dan komt een nieuwe baan vanzelf op mijn pad. Kansen zijn overal. Ik heb onbeperkte mogelijkheden. Wanneer ik problemen ervaar op het werk, dan ben ik bereid om hulp te vragen. Beperkingen zijn slechts mogelijkheden om te groeien. Ik gebruik ze als opstapje naar succes. Ik creëer een goed gevoel op het werk. Ik realiseer me dat er Universele wetten zijn, en werk met deze wetten op ieder gebied in mijn leven. Ik weet dat wanneer ik mijn best doe op het werk, dat ik op allerlei verschillende manieren beloond zal worden.


Dagkaart van woensdag: Pijn

Wat heeft een boodschap over Pijn jou te bieden ? Lijd jij pijn ? Fysiek ? Psychisch ? Jij hebt de eerste stap gezet door deze kaart te nemen. Misschien mag de kaart je dan vragen je pijn met zachtheid en erkenning te benaderen. Misschien kun je beginnen met jezelf te vergeven, veel pijn wordt veroorzaakt of versterkt door innerlijke verharding of het straffen van jezelf.

Inschrijven voor onze nieuwsbrief

Blijf op de hoogste van de nieuwste orakels en kaartleggingen en maak kans leuke spirituele artikelen die we regelmatig weggeven !

© 2024 Online Orakels