Affirmaties voor creativiteit


Affirmaties voor creativiteit

Ieder mens is een creatief wezen gezien het feit dat je deel uitmaakt van het universum. Niet alleen kunstenaars zijn creatief, ook jij kunt creatief zijn ! Gebruik onderstaande affirmaties om de creatieve jij te ontdekken !

Trek een Affirmaties voor creativiteit dagkaart:Alle kaarten uit het Affirmaties voor creativiteit deck


Ik laat alle weerstand naar het uitdrukken van mijn creativiteit volledig los. Ideeën komen zonder enkele moeite in me op. Ik ben altijd in verbinding met mijn creatieve bron. Ik ben een vreugdevolle, creatieve uitdrukking van het Leven. Ik creëer zonder enkele moeite wanneer ik mijn gedachten laat komen van de geliefde ruimte in mijn hart. Mijn hart is het centrum van mijn kracht. Ik volg mijn hart. Ik doe iedere dag iets nieuws, of in ieder geval iets anders. Het leven staat nooit stil en stagneert nooit. Ieder moment is altijd nieuw en vers. Er is ruim tijd en kans voor creatieve uitdrukking op welk gebied dan ook. Mijn talenten zijn gewild, en mijn unieke geschenken worden gewaardeerd door de mensen om mij heen. Mijn familie steunt me volledig in het achtervolgen van mijn dromen. Ik ben veilig, en ik voel me vervuld in alles dat ik doe. Ik weet dat ik wonderen kan creëren in mijn leven. Mijn natuurlijke creativiteit verbaast me en brengt me genoegen. Ik voel me goed wanneer ik mij uitdruk op allerlei creatieve manieren. Ik ontdek talenten in me waarvan ik niet wist dat ik ze had. Ik ben mijn eigen unieke zelf: speciaal, creatief, en prachtig. Mijn potentieel is ongelimiteerd. Al mijn creatieve projecten brengen me groot genoegen. Mijn werk staat me toe om mijn talenten en vermogens uit te drukken en verheug me daardoor op mijn werk. Ik richt mijn creatieve talenten op muziek, kunst, dansen, schrijven - alles dat me maar plezier geeft. Ik leer om iedere dag creatiever te zijn. De sleutel tot creativiteit is weten dat mijn denken mijn ervaringen creëren. Ik gebruik dit inzicht op ieder gebied in mijn leven. Ik ben een helder denker, en ik druk mijzelf gemakkelijk uit.


Affirmatiekaarten • Svenja

  Svenja

  Krachtig Heldervoelend Life Coach & Haptotherapeut geeft je nieuwe energie en inzichten voor je toekomst. Laat je lichaam beter functioneren.


 • Roxy

  Roxy

  Liefde, Financiën, Relatie, Werk, Heldervoelend, Helderwetend, Lenormand, Tarot, Tijdsaanduiding Healing op afstand, Luisterend Oor


 • Bas

  Bas

  Heldervoelend - Helderwetend - Helderziend - Helderhorend - Bewustwording - Transformatieproces - Tweelingzielen - Liefde - Werk - Law of attraction


Jouw daghoroscoop:Huidige maanfase:


Nieuwe maan

Nieuwe maan

De maan staat nu in Stier en is 28 dagen oud.


Kijk ook eens bij:


Uitgeverij Koppenhol Gratis proefgesprek

Dagkaart van maandag: Vergeving

Als je vandaag de kaart 'vergeving' krijgt, is het tijd te vergeven. Om te beginnen kun je jezelf vergeven. Ook al komt er een stemmetje op dat zegt dat je het niet verdient. Je verdiend het wel, je hoeft jezelf niet te straffen. Vergeef jezelf en luister naar wat zich aandient. Zelfvergeving is een heel mooi moment, koester het. Je bent het waard !

Inschrijven voor onze nieuwsbrief

Blijf op de hoogste van de nieuwste orakels en kaartleggingen en maak kans leuke spirituele artikelen die we regelmatig weggeven !

© 2021 Online Orakels