Ik leer om iedere dag creatiever te zijn.Uitleg over affirmatiekaart `Ik leer om iedere dag creatiever te zijn.`


Ik leer om iedere dag creatiever te zijn.

De betekenis van deze `Affirmaties voor creativiteit` dagkaart bespreken?


Soms is het fijn om jouw kaartlegging of dagkaart te bespreken met een van onze consulenten. Hier onder vind de een aantal van onze consulenten die gespecialiseerd zijn in Affirmatiekaarten.

 • Spiritueel consultent Margo Margo
  Kaartleggingen Orakels
  Medium met 15 jaar ervaring * Eerlijk en Oprecht, Oplossings gericht * Unieke combinatie Lenormand & Orakel Legging *Jaarprognose 2022**
 • Spiritueel consultent Medium Leroy Medium Leroy
  Kaartleggingen Orakels
  Medium Leroy bekend van TV. Specifieke en gedetailleerde antwoorden. Gespecialiseerd in: Relatie, Liefdesvoorspellingen en Tweelingzielen.
 • Spiritueel consultent Albert Albert
  Kaartleggingen Orakels
  Coach, magnetiseur, kristalmeester, helderziend. Gespecialiseerd in liefde/relaties, zielsconnecties, werk, financiën en energetische blokkades.


Dagkaart van zondag: Je fouten

Trek je 'je fouten' ? Maak je niet druk, zo ernstig is het niet hoor. Het is gewoon een kwestie van perceptie, van hoe je naar dingen kijkt. Als je beeld van de werkelijkheid vertekend is door je overtuigingen of opvattingen dan handel je daar ook naar. Je fouten vinden is niks anders dan die vertekening van de realiteit te vinden en los te laten. Dat werkt heel ontspannend.

Inschrijven voor onze nieuwsbrief

Blijf op de hoogste van de nieuwste orakels en kaartleggingen en maak kans leuke spirituele artikelen die we regelmatig weggeven !

© 2021 Online Orakels