Affirmaties voor gezondheid


Affirmaties voor gezondheid

Zorg voor jezelf en je straalt geluk en schoonheid uit ! Gezondheid komt van binnenuit en is vaak een reflectie van jouw gedachten en woorden. Voed jezelf, beweeg en mediteer. Alle zaken die je nodig hebt om gezond te zijn heb je zelf in de hand !

Trek een Affirmaties voor gezondheid dagkaart:Alle kaarten uit het Affirmaties voor gezondheid deck


Ik geniet van de voeding die het beste voor mijn lichaam is. Ik houd van iedere cel in mijn lichaam. Ik maak gezonde beslissingen. Ik heb respect voor mijzelf. Ik kijk uit naar een gezonde oude dag, want ik zorg nu goed voor mijn lichaam. Ik ben constant op zoek naar manieren om mijn gezondheid te verbeteren. Ik ga terug naar optimale gezondheid voor mijn lichaam door het te geven wat het nodig heeft. Ik ben pijnvrij en totaal in harmonie met mijn leven. Heling gebeurt! Ik denk er niet bij na en laat de intelligentie van mijn lichaam zijn eigen helende werk doen op natuurlijke manier. Mijn lichaam doet altijd zijn best om in perfecte gezondheid te zijn. Ik balanceer het leven tussen werk, rust en speeltijd. Ze krijgen allemaal net zo veel tijd. Ik ben dankbaar om vandaag te leven. Het is mijn plezier en vreugde om weer een prachtige dag te mogen leven. Ik ben bereid om te vragen voor hulp wanneer ik het nodig heb. Ik kies altijd voor de gezondheidsspecialist die goed voor mijn behoeften is. Ik vertrouw op mijn intuïtie. Ik ben bereid om te luisteren naar die stille, kleine stem binnenin. Ik krijg genoeg slaap iedere nacht. Mijn lichaam waardeert de manier waarop ik voor hem/haar zorg. Met liefde doe ik alles dat ik kan om mijn lichaam in perfecte gezondheid te laten verkeren. Ik heb een speciale beschermengel. Ik ben altijd Goddelijk begeleid en beschermd. Perfecte gezondheid is mijn Goddelijk recht, en ik claim het nu. Ik besteed een deel van mijn tijd aan het helpen van anderen. Het is goed voor mijn eigen gezondheid. Ik ben dankbaar voor mijn gezonde lichaam. Ik houd van het leven. Ik ben de enige persoon die controle heeft over mijn eetgewoontes. Ik kan altijd iets weerstaan als ik er voor kies. Water is mijn favoriete drank. Ik drink veel water om mijn lichaam en geest te reinigen. Mijn gedachten vullen met aangename gedachten is de snelste weg naar gezondheid. Mijn gelukkige gedachten helpen bij het creëren van een gezondheid lichaam. Ik ga naar binnen en verbind met het deel van mijzelf dat weet hoe te helen. Ik adem diep in. Ik haal de adem van het leven, en ik ben gevoed.


Dagkaart van zaterdag: Evenwicht

Als je de kaart 'Evenwicht' trekt weet dan dat evenwicht absoluut is. Als je twijfelt, weet dan dat het leven duurzaam is en dat oorzaak en gevolg alles in balans houdt. Dat kan niet anders. De mens kan in de illusie leven van zijn eigen gelijk maar de illusie reikt niet verder dan zijn benauwde blik. Als je dit soms ervaart, visualiseer dan balans in jezelf.

Inschrijven voor onze nieuwsbrief

Blijf op de hoogste van de nieuwste orakels en kaartleggingen en maak kans leuke spirituele artikelen die we regelmatig weggeven !

© 2024 Online Orakels