Affirmaties voor vergiffenis


Affirmaties voor vergiffenis

Laat spijt, verdriet, angst, schuld, afkeer, wraakgevoelens en alle andere negatieve gedachten los ! Wat ga je ermee bereiken ? Het kost je alleen een hoop energie, energie die je beter kunt gebruiken om positieve zaken na te streven ! Begin met het verleden los te laten, het is geweest en je kunt er niets meer aan veranderen. Vergeef en bevrijd jezelf door op een andere manier te denken. Vandaag is een nieuwe dag, weiger het slachtoffer te zijn !

Trek een Affirmaties voor vergiffenis dagkaart:Alle kaarten uit het Affirmaties voor vergiffenis deck


Ik weet dat oude, negatieve patronen mijn niet langer zullen beperken. Ik laat deze patronen met gemak los. Iedere dag is een nieuwe kans. Gisteren is over en voorbij. Vandaag is de eerste dag van mijn toekomst. Ik ben vergevend, liefdevol, zachtaardig, en weet dat het Leven mij liefheeft. Ik ga van vergiffenis naar begrip, en ik heb medeleven met iedereen. Ik vergeef mijzelf, zodat het makkelijker wordt om anderen te vergeven. Wanneer ik een fout maak, dan realiseer ik mij dat dit enkel onderdeel is van het leerproces. Ik houd van, en accepteer mijn familie precies zoals ze zijn. Ik ben klaar om geheeld te worden. Ik ben bereid te vergeven. Alles is goed. Ik vergeef mijzelf voor het niet perfect zijn. Ik leef zo goed als ik kan. Er is geen probleem te groot of te klein om op te lossen met liefde. Ik kan een ander niet veranderen. Ik laat anderen zijn wie ze zijn, en ik houd van wie ik zelf ben. Ik krijg de hulp die ik nodig heb, wanneer ik het nodig heb, van verschillende bronnen. Mijn steun is sterk en liefdevol. Het is nu veilig voor me om mijn jeugdtrauma's los te laten en verder te gaan. Ik geef mijzelf de vrijheid om het verleden los te laten om in vreugde door te gaan met het nu. Ik ben niet verantwoordelijk voor andere mensen. We vallen allemaal onder de wet van onze eigen bewustheid. Het is niet leuk om een slachtoffer te zijn. Ik weiger om nog hopeloos te zijn. Ik eis mijn eigen kracht op. Ik keer terug naar de basiselementen van mijn leven: vergiffenis, moed, dankbaarheid, liefde en humor. Het verleden is voorbij, dus het heeft geen kracht meer over me. De gedachten van dit moment creëren mijn toekomst. Iedereen in mijn leven heeft me iets te leren. We hebben een doel in het samenzijn. Wanneer ik mijn gedachten verander, dan verandert de wereld om mij heen. Ik vergeef iedereen die mij in het verleden iets misdaan heeft. Ik laat ze los vanuit liefde. Vandaag luister ik naar mijn gevoelens, en ben ik zachtaardig met mijzelf. Ik weet dat al mijn gevoelens mijn vrienden zijn. Alle veranderingen in mijn leven die voor mij liggen, zijn positieve veranderingen. Ik ben veilig. De deur naar mijn hart gaat naar binnen open. Ik ga van vergiffenis naar liefde.


Affirmatiekaarten • Roxy

  Roxy

  Liefde, Financiën, Relatie, Werk, Heldervoelend, Helderwetend, Lenormand, Tarot, Tijdsaanduiding Healing op afstand, Luisterend Oor


 • Sofia

  Sofia

  Paragnoste, -Medium, heldervoelend en helderwetend lichtwerker, energetische therapeute, haeler voor mens en dier, rouwverwerking, ervaren levenscoach.


 • Sujadi

  Sujadi

  Intuïtief 'wegwijzer' ~ Reikt hogere inzichten aan, Bewustwording proces, Karmische relaties en Behandeling-heling op de meridiaan lijnen


Jouw daghoroscoop:Huidige maanfase:


Nieuwe maan

Nieuwe maan

De maan staat nu in Stier en is 28 dagen oud.


Kijk ook eens bij:


Uitgeverij Koppenhol Gratis proefgesprek

Dagkaart van maandag: Vergeving

Als je vandaag de kaart 'vergeving' krijgt, is het tijd te vergeven. Om te beginnen kun je jezelf vergeven. Ook al komt er een stemmetje op dat zegt dat je het niet verdient. Je verdiend het wel, je hoeft jezelf niet te straffen. Vergeef jezelf en luister naar wat zich aandient. Zelfvergeving is een heel mooi moment, koester het. Je bent het waard !

Inschrijven voor onze nieuwsbrief

Blijf op de hoogste van de nieuwste orakels en kaartleggingen en maak kans leuke spirituele artikelen die we regelmatig weggeven !

© 2021 Online Orakels