Affirmaties voor vergiffenis


Affirmaties voor vergiffenis

Laat spijt, verdriet, angst, schuld, afkeer, wraakgevoelens en alle andere negatieve gedachten los ! Wat ga je ermee bereiken ? Het kost je alleen een hoop energie, energie die je beter kunt gebruiken om positieve zaken na te streven ! Begin met het verleden los te laten, het is geweest en je kunt er niets meer aan veranderen. Vergeef en bevrijd jezelf door op een andere manier te denken. Vandaag is een nieuwe dag, weiger het slachtoffer te zijn !

Trek een Affirmaties voor vergiffenis dagkaart:Alle kaarten uit het Affirmaties voor vergiffenis deck


Ik weet dat oude, negatieve patronen mijn niet langer zullen beperken. Ik laat deze patronen met gemak los. Iedere dag is een nieuwe kans. Gisteren is over en voorbij. Vandaag is de eerste dag van mijn toekomst. Ik ben vergevend, liefdevol, zachtaardig, en weet dat het Leven mij liefheeft. Ik ga van vergiffenis naar begrip, en ik heb medeleven met iedereen. Ik vergeef mijzelf, zodat het makkelijker wordt om anderen te vergeven. Wanneer ik een fout maak, dan realiseer ik mij dat dit enkel onderdeel is van het leerproces. Ik houd van, en accepteer mijn familie precies zoals ze zijn. Ik ben klaar om geheeld te worden. Ik ben bereid te vergeven. Alles is goed. Ik vergeef mijzelf voor het niet perfect zijn. Ik leef zo goed als ik kan. Er is geen probleem te groot of te klein om op te lossen met liefde. Ik kan een ander niet veranderen. Ik laat anderen zijn wie ze zijn, en ik houd van wie ik zelf ben. Ik krijg de hulp die ik nodig heb, wanneer ik het nodig heb, van verschillende bronnen. Mijn steun is sterk en liefdevol. Het is nu veilig voor me om mijn jeugdtrauma's los te laten en verder te gaan. Ik geef mijzelf de vrijheid om het verleden los te laten om in vreugde door te gaan met het nu. Ik ben niet verantwoordelijk voor andere mensen. We vallen allemaal onder de wet van onze eigen bewustheid. Het is niet leuk om een slachtoffer te zijn. Ik weiger om nog hopeloos te zijn. Ik eis mijn eigen kracht op. Ik keer terug naar de basiselementen van mijn leven: vergiffenis, moed, dankbaarheid, liefde en humor. Het verleden is voorbij, dus het heeft geen kracht meer over me. De gedachten van dit moment creëren mijn toekomst. Iedereen in mijn leven heeft me iets te leren. We hebben een doel in het samenzijn. Wanneer ik mijn gedachten verander, dan verandert de wereld om mij heen. Ik vergeef iedereen die mij in het verleden iets misdaan heeft. Ik laat ze los vanuit liefde. Vandaag luister ik naar mijn gevoelens, en ben ik zachtaardig met mijzelf. Ik weet dat al mijn gevoelens mijn vrienden zijn. Alle veranderingen in mijn leven die voor mij liggen, zijn positieve veranderingen. Ik ben veilig. De deur naar mijn hart gaat naar binnen open. Ik ga van vergiffenis naar liefde.


Dagkaart van zondag: Aandacht

De Aandacht-kaart wil jou vertellen dat het om doseren gaat. Aandacht is een energie die wij voelen en waaraan wij van kinds af aan verslaaf kunnen zijn. Aandacht is echter bedoeld om energie te geven aan diegene die werkt aan een creatie. Met aandacht kunnen wij hem of haar op dat moment voeden.

Inschrijven voor onze nieuwsbrief

Blijf op de hoogste van de nieuwste orakels en kaartleggingen en maak kans leuke spirituele artikelen die we regelmatig weggeven !

© 2024 Online Orakels