Ik krijg de hulp die ik nodig heb, wanneer ik het nodig heb, van verschillende bronnen. Mijn steun is sterk en liefdevol.Uitleg over affirmatiekaart `Ik krijg de hulp die ik nodig heb, wanneer ik het nodig heb, van verschillende bronnen. Mijn steun is sterk en liefdevol.`


Ik krijg de hulp die ik nodig heb, wanneer ik het nodig heb, van verschillende bronnen. Mijn steun is sterk en liefdevol.

De betekenis van deze `Affirmaties voor vergiffenis` dagkaart bespreken?


Soms is het fijn om jouw kaartlegging of dagkaart te bespreken met een van onze consulenten. Hier onder vind de een aantal van onze consulenten die gespecialiseerd zijn in Affirmatiekaarten.


Dagkaart van donderdag: Wederkerigheid

Wederkerigheid is jouw kaart vandaag. Wederkerigheid is de kosmos brede balans van geven en ontvangen; de ademhaling van het al. Het is elke uitwisseling van gedache en intentie tot activiteiten op grootse schaal. Dos kosmos dankt jou voor je bijdrage en vraagt je nog meer open te staan voor wat het leven te bieden heeft.

Inschrijven voor onze nieuwsbrief

Blijf op de hoogste van de nieuwste orakels en kaartleggingen en maak kans leuke spirituele artikelen die we regelmatig weggeven !

© 2024 Online Orakels