Affirmaties voor zelfvertrouwen


Affirmaties voor zelfvertrouwen

Geloof in jezelf ! Wat andere mensen zeggen of doen is niet belangrijk, alleen jij kiest wat je gelooft over jezelf. Wanneer je denkt niet goed genoeg te zijn zal de energie uit je lichaam vloeien. Bekijk jezelf en het leven op een andere manier ! Laat deze affirmaties je daarbij helpen !

Trek een Affirmaties voor zelfvertrouwen dagkaart:Alle kaarten uit het Affirmaties voor zelfvertrouwen deck


Ik kan mij in iedere situatie redden. Ik kies ervoor om mij goed te voelen over mijzelf. Ik ben mijn eigen liefde waardig. Ik sta op mijn eigen beide benen. Ik accepteer en gebruik mijn eigen kracht. Het is veilig voor me om voor mijzelf op te komen. Het maakt niet uit wat andere mensen zeggen of doen. Wat belangrijk is, is hoe ik kies te reageren, en wat ik kies te geloven over mijzelf. Ik neem diep adem en sta mijzelf toe te ontspannen. Mijn hele lichaam komt tot rust. Ik ben geliefd en gerespecteerd en accepteer precies zoals ik ben, hier en nu. Ik zie de wereld door ogen van liefde en acceptatie. Alles is goed in mijn wereld. Mijn zelfvertrouwen is groot omdat ik mijzelf honoreer. Ik laat de behoefte aan strijd en leed graag los. Ik verdien al het goede. Mijn leven wordt iedere dag geweldiger. Ik kijk uit naar wat ieder nieuw uur me te brengen heeft. Ik ben een stralend wezen die vol geniet van het leven. Ik ben niet te weinig, en niet te veel. Ik hoef mijzelf voor niemand te bewijzen. Vandaag kan niets of niemand mij irriteren of ergeren. Ik kies ervoor om in vrede te zijn. Voor ieder probleem dat ik creëer, ben ik zeker dat ik een oplossing kan vinden. Het leven steunt me op ieder mogelijke manier. Mijn bewustzijn is gevuld met gezonde, positieve, liefdevolle gedachten die zichzelf uiten via mijn ervaringen. Ik ga door het leven wetende dat ik veilig, Goddelijke beschermd en begeleid ben. Ik accepteer anderen zoals ze zijn; en zij accepteren mij op hun beurt. Ik ben prachtig, en ik voel me goed. Ik ben dankbaar voor mijn leven. Dit is de enige tijd die ik heb om te genieten van vandaag. Ik kies ervoor om er van te genieten. Ik heb het zelfvertrouwen, de kracht en het vertrouwen om met gemak voorwaarts te gaan in mijn leven. Het grootste cadeau dat ik mijzelf kan geven is onvoorwaardelijke liefde. Ik houd van mijzelf precies zoals ik ben. Ik wacht niet langer perfect te zijn om te kunnen houden van mijzelf.


Affirmatiekaarten • Svenja

  Svenja

  Krachtig Heldervoelend Life Coach & Haptotherapeut geeft je nieuwe energie en inzichten voor je toekomst. Laat je lichaam beter functioneren.


 • Roxy

  Roxy

  Liefde, Financiën, Relatie, Werk, Heldervoelend, Helderwetend, Lenormand, Tarot, Tijdsaanduiding Healing op afstand, Luisterend Oor


 • Bas

  Bas

  Heldervoelend - Helderwetend - Helderziend - Helderhorend - Bewustwording - Transformatieproces - Tweelingzielen - Liefde - Werk - Law of attraction


Jouw daghoroscoop:Huidige maanfase:


Nieuwe maan

Nieuwe maan

De maan staat nu in Stier en is 28 dagen oud.


Kijk ook eens bij:


Uitgeverij Koppenhol Gratis proefgesprek

Dagkaart van maandag: Vergeving

Als je vandaag de kaart 'vergeving' krijgt, is het tijd te vergeven. Om te beginnen kun je jezelf vergeven. Ook al komt er een stemmetje op dat zegt dat je het niet verdient. Je verdiend het wel, je hoeft jezelf niet te straffen. Vergeef jezelf en luister naar wat zich aandient. Zelfvergeving is een heel mooi moment, koester het. Je bent het waard !

Inschrijven voor onze nieuwsbrief

Blijf op de hoogste van de nieuwste orakels en kaartleggingen en maak kans leuke spirituele artikelen die we regelmatig weggeven !

© 2021 Online Orakels