Uitleg door kaartensterren.nl

AFKOELING - KOUDE - CONFLICT - STRIJD - OORLOG - WRAAK - KRITIEK

Deze sfeer zorgt voor een afkoeling van warme gevoelens, heftige strijd, gemeenheden en conflicten. Het kan leiden tot opheldering van lang gekoesterde wrok of een flinke ontnuchtering.

Zwaarden Ridder kan voor een sfeer van onenigheid zorgen, maar de daarop volgende afkoeling kan ons helderheid verschaffen. Meestal ervaren we Zwaarden Ridder als koele distantie, scherpe confrontaties en/of bijtende ironie.


ALGEMEEN

Ridder van Zwaarden staat voor een zeer ijskoude sfeer die gepaard kan gaan met hevige vorst. De kaart brengt ruzie en onenigheid die, alles wat eerst aangenaam en warm was, flink doet afkoelen. Het kan zijn dat deze afkoeling er voor zorgt dat de lucht geklaard wordt en je een nuchter inzicht krijgt. Meestal heeft Ridder van Zwaarden toch meer een negatievere uitwerking. Dit kan zich laten zien als scherpe confrontaties, sluw- en gemeenheid, bijtende spot en sarcasme. De kaart is dan ook vaak een voorbode van een vlijmscherpe ruzies en conflicten, sluwe en listige laagheden, tweedracht en een scheiding.

Drie kaarten legging

LIEFDE

In relaties laat Ridder van Zwaarden de gemeenste en pijnlijkste kant zien. Op dit gebied geeft de kaart aan dat warme gevoelens verstarren en bevriezen of dat deze ook omslaan in haat, bitterheid en sarcasme. Het kan eventueel ook zijn dat de dieper liggende gevoelens plotseling onderwerp zijn van bewust kwaadsprekerij.

Tarot van de liefde

CARRIERE

In je werk staat Ridder van Zwaarden voor een daling van de temperatuur in de werksfeer. De kaart geeft een fase aan van gemeenheden waarin je zelf niet zuiver te werk gaat of onderhevig bent aan gemene kritiek van anderen. Ridder van Zwaarden heeft bijna nooit een verhelderend of zuiverend uitwerking. De wonden die je oploopt of zelf aan anderen toebrengt gaan heel diep en genezen moeilijk. De kaart kan je zekerheid in het werk aantasten of er voor zorgen dat projecten, zaken en andere plannen stuk lopen. Vaak is Ridder van Zwaarden het einde van een samenwerking of, iets zachter in uitwerking, een afkoeling na een periode van verhitheid.

Weg naar jezelf tarotlegging

ASTROLOGISCHE ASSOCIATIE:

Mars in verbinding met Mercurius

Horoscopen

ELEMENT:

Lucht

Aardemagie orakel

HEEFT ZWAARDEN RIDDER JOU VERDER GEHOLPEN ? DEEL HIER JOUW ERVARING !