Uitleg door kaartensterren.nl

VERSTAND - SLIM - HANDIG - ANALYSEREN - ONAFHANKELIJK - TEGENSTRIJDIG - LOGICA

Logisch denken is de kennis van de juiste opeenvolging van oorzaak en gevolg. Deze vrouw weet wat ze wil en weet, door gebruik te maken van haar verstand, zichzelf vrij te maken van afhankelijkheid.

Zwaarden Koningin vertegenwoordigt de vrouwelijke vorm van het element lucht. Ze staat voor verstandigheid en waakzaamheid. Ze is het symbool om met ons verstand problemen op te lossen en zo tot hogere inzichten te kunnen komen.


ALGEMEEN

Koningin van Zwaarden staat voor vrijheid, onafhankelijkheid, verstandigheid, rijkdom aan idee├źn en het vermogen om snel te bevatten. De kaart geeft de capaciteit aan om met behulp van je verstand problemen op te lossen en tot hogere inzichten te komen. Hierbij heeft Koningin van Zwaarden de kracht om in de veelheid van idee├źn toch zichzelf niet te verliezen in twijfel en piekeren. Je blijft een helder inzicht in het geheel houden. Koningin van Zwaarden kan door haar kennis zichzelf vrij maken van afhankelijkheid.

Drie kaarten legging

LIEFDE

In relaties staat Koningin van Zwaarden voor het bewust worden van jezelf en de relatie. Je neemt eerst afstand om een duidelijk en helder beeld te krijgen. Op deze manier kun je jezelf bezighouden met de dingen die je niet bevallen of waar je jezelf zorgen over maakt. Koningin van Zwaarden geeft vaak een periode aan waarin je meer dan anders bezig bent met gelijkwaardigheid. Door innerlijke onafhankelijkheid kun je met meer vastbeslotenheid optreden. De kaart geeft aan dat je niet meer zomaar alles accepteert in de relatie en soms stug of snibbig wordt of zelfs je partner de rug toekeert.

Tarot van de liefde

CARRIERE

In je werk geeft Koningin van Zwaarden aan dat je graag wilt leren. Je bent alert, neemt alles om je heen op, reageert verstandig en handig en gedraagt jezelf in gesprekken duidelijk, vlot en zonder schaamte. Koningin van Zwaarden geeft ook aan dat je uit bent op je eigen onafhankelijkheid en niet hecht aan taken en posities. Op deze manier kun je ten aller tijden opstappen als het werk je niet (meer) aanstaat of als er zich andere, beter passende mogelijkheden voordoen.

Weg naar jezelf tarotlegging

ASTROLOGISCHE ASSOCIATIE:

Zon in Waterman

Horoscopen

ELEMENT:

Lucht

Aardemagie orakel

HEEFT ZWAARDEN KONINGIN JOU VERDER GEHOLPEN ? DEEL HIER JOUW ERVARING !