Uitleg door kaartensterren.nl

GEMEENHEID - CONFLICT - LAAGHEID - ACHTERBAKS - VERNEDERING - HAAT - GEWELD - WOEDE

Gemeenheid is dat wat je opzettelijk doet om de ander pijn te doen. Je wilt per se winnen en bent bereid om daar onzuivere middelen voor in te zetten. Toch zal dat jou uiteindelijk niet het goede gevoel geven dat je graag wilde.

Zwaarden Vijf symboliseert op de spits gedreven conflicten, akelige ruzies en vernederingen. Of de hatelijkheden nu van ons uitgaan of ons worden aangedaan, de winnaar beleeft weing plezier aan de overwinning.


ALGEMEEN

Zwaarden Vijf staat voor onrust en gemeenheid. De kaart geeft aan dat je een situatie of periode doormaakt die vol zit met conflicten, gemeenheid, laagheid, stoten onder gordel en vernederingen. De kaart geeft hierbij niet aan of je zelf degene bent die deze gemene strijd veroorzaakt of dat de ander jou zeer gemeen behandelt. Zwaarden Vijf laat zien dat er geen echte winnaar is. In deze strijd zal de overwinnaar niet lang genieten van zijn triomf en zelf ook een nare bijsmaak hebben van zijn handelen.

Drie kaarten legging

LIEFDE

In relaties staat Zwaarden Vijf voor een periode waarin je te maken hebt met harteloosheid, haatgevoelens, laagheid en behoefte aan macht. Beide partijen brengen elkaar diepe wonden toe met boosaardige stoten onder de gordel. De kaart geeft aan dat de relatie al aardig op het einde loopt en op het punt staat te barsten of al kapot is gegaan.

Tarot van de liefde

CARRIERE

In je werk geeft Zwaarden Vijf aan dat je in een zeer moeilijke fase zit. Het kan zijn dat je door laster, boosheid of gemeenheid vernederd wordt. Zwaarden Vijf geeft vaak een ontslag aan met een nare gerechtelijke nasleep. De kaart kan ook staan voor het zakken van een examen waarbij je middelen misschien niet helemaal zuiver zijn geweest, een zware nederlaag bij een project of een beleidsvoering zonder geweten.

Weg naar jezelf tarotlegging

ASTROLOGISCHE ASSOCIATIE:

Mars in Schorpioen

Horoscopen

ELEMENT:

Lucht

Aardemagie orakel

HEEFT ZWAARDEN V JOU VERDER GEHOLPEN ? DEEL HIER JOUW ERVARING !