Uitleg door kaartensterren.nl

SCHILDKNAPEN ZIJN KANSEN DIE JE GEBODEN WORDEN VAN BUITENAF. ZE KOMEN OP JE AF. JE HOEFT ER NIETS VOOR TE DOEN.

Schildknaap van Staven bezorgt je een spannend voorstel waar je graag warm voor wilt lopen. Dit voorstel zorgt voor nieuw enthousiasme en misschien zelfs voor een zeer verhitte ervaring. Je kunt gerust op dit voorstel ingaan, het zal je de kans geven te groeien.

Staven Page wordt soms ook wel Schildknaap genoemd. Alle Pages symboliseren kansen die ons pad kruisen. Deze Page is aan vuur gerelateerd en betreft daarom een meeslepende impuls of dito voorstel. Iets wat om moed en durf vraagt en de alledaagse sleur kan doorbreken.


ALGEMEEN

Schildknapen staan voor kansen en gelegenheden die op ons af komen. Schilknaap van Staven staat voor een spannend voorstel waar je enthousiast van wordt of een meeslepende impuls waar je met veel plezier in mee wilt gaan. Het gaat daarbij in de meeste gevallen om een kans waardoor je kunt groeien in je kennis en ervaring. De Kaart biedt je voorstellen die vragen om durf en moed en je zin naar avontuur prikkelen. Schildknaap van Staven biedt je kansen die het plezier en de spanning in je leven verhogen omdat ze de alledaagse sleur doorbreken.

Drie kaarten legging

LIEFDE

In relaties staat Schildknaap van Staven vaak voor een spannend voorstel of een uitnodiging voor een avontuur. Dit kan een verrijking en prikkeling zijn in een bestaande relatie. Ook kan de kaart staan voor een gelegenheid om een nieuwe, opwindende relatie te vormen. Schildknaap van Staven houdt van spanning en sensatie en kan op dit gebied ook inhouden dat het gaat om een voorstel om, evt. buiten de al bestaande relatie, op avontuur te gaan.

Tarot van de liefde

CARRIERE

In je werk geeft Schilknaap van Staven aan dat er voorstellen aan je worden gedaan waar je enthousiast van wordt. Er doen zich gunstige gelegenheden voor die jouw zinnen prikkelen en waar je graag in tegemoet wilt komen. Schildknaap van Staven kan staan voor de kans om een taak uit te voeren die veel van ons vergt, de kans om een nieuwe positie te gaan bekleden of om een ander aantrekkelijke opdracht te krijgen. Schildknaap van Staven staat voor de kans om te groeien. Daarom kan de kaart ook staan voor een eventuele aankomende promotie.

Weg naar jezelf tarotlegging

ASTROLOGISCHE ASSOCIATIE:

Venus in verbinding met de Maan in Boogschutter

Horoscopen

ELEMENT:

Vuur

Aardemagie orakel

HEEFT STAVEN PAGE JOU VERDER GEHOLPEN ? DEEL HIER JOUW ERVARING !